Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj? (beszélgetés)
Na új fejlemény: beszélgettem a lánnyal, erre mondja hogy "Képzeld ma bent volt a srác, hozott megint árut" Na és mondom megint kikezdett veled? Erre ő: képzeld alig bírtam lerázni, itt akart maradni még beszélgetni de mondtam hogy más dolgom van bocsi. Kérdezte hogy fent vagyok-e facebookon, adjam meg neki a nevem majd rám keres. Meg csomó dolgot kérdezgetett, alig akart elmenni".
Szóóóval ő az aki tetszik a srácnak, ennyi. De mondta hogy 1. nincs fent facebookon 2. van neki barátja. A srác meg csak nézett.
Mert nem egyedül vagyok a munkahelyen, mindig van körülöttem valaki.
De semmi értelmes dolog nem jut eszembe olyankor, semmi olyan gondolatom nincs amit megosztanék. Én nem tudok a semmiről beszélgetni. De lehet ez a baj.
Lehet, hogy nem érzékelted szavaimban az iróniát?
:o))
Na igen...Én soha sem szóltam hozzá. Szia és ennyi. Mert mindig zavarba jöttem ha találkoztunk és olyankor ha olyan pasi van a közelemben aki tetszik előjön bennem a "szem lesüt, arc elpirul, megkukulás" kínos csend és ennyi. Lefagyok. Így soha nem is szóltam hozzá a köszönésen kívül.
Viszont a 2. alkalommal mikor bejött a srác, kb 10 percig 3-asban voltunk. És a másik lány beszélgetett vele: kérdezgette, érdeklődött hogy mit hogyan a munkával kapcsolatban ilyesmi. Hát ja, nem csoda ha ő a szimpibb neki nem én...
Ne kombináld ezt túl!!!
A srác szerintem vagy abszolút nem is gondol erre, vagy ha mégis, akkot csak a kotnyeles kolléganőiden röhög magában...
Tényleg olyan nagy dolog pár szót váltani egy idegennel?!? Pl ha beszélek két mondatot a portással, akkor az már flört?
Nincs barátnőd, akivel el tudnál menni hétvégén bulizni egyet?
Szerintem meg esélyes hogy azért nála próbálkozott be mert nem tudta melyikőtök az Enikő. Lehet azt hitte ő az akinek tetszik és emiatt vele volt kedves.
De egy kérdés: te próbáltál vele bármikor beszélgetni? És a lány?
A lényeget szűrd ki! Ne görcsölj rá ennyire a srácra, mert túlkombinálod a dolgokat!
Aham, a csajjal meg állj le iszapbirkózni ... biztos megéri a cirkuszt ... :o))
Ja és ráadásul most oké hogy tegnap ott voltam, de szerda, csüt, pénteken megint jön majd a srác és megint azzal a kolléganőmmel fog majd találkozni.
És akkor már kettesben lesznek. Neem vagyok ám irigy.
Jó persze csak vicceltem hogy írok neki, de le akarom játszani ezt a meccset ezzel a lánnyal :D
Mert hiába hogy van barátja, azért elkezdett kicsit felvágóskodni hogy ő az aki tetszik a srácnak nem én....
Jajjj, szerintem ne agyalj ezen a srácon annyit, sokkal többet képzelsz ebbe a sztoriba, mint ami egyelőre mögötte van! Én megértem, hogy nincs önbizalmad, meg frusztrált vagy, meg csalódott, meg rossz ez a bizonytalanság, de legyen már tartásod, ne görcsölj rá teljesen a srácra. Most tényleg válaszút elé akarod állítani, mikor még semmi sincs gyakorlatilag, se veled, se a kolléganőddel? Ne már!
:o))
Na hát ez nem igaz...Végre eltelt a délelőtt hogy a kudarcot sikerült kicsit elterelni a fejemből, erre elkezdi egy csaj: na mizujs a sráccal? :D
Neee, mondom ezt ne... :D
De elkezdi nekem: Enikő én ezt nem értem. Vagy te és a másik lány akik igaz hogy egy korosztály vagytok, de azért van köztetek némi külső különbség. Tuti nem keverhetett össze titeket.
Meg ha megígérte hogy bejön a boltba azon a hétvégén, oké hogy nem én érdekeltem, de ha a másik lányra gondolt, akkor őhozzá miért nem ment be? Rá 1 nappal is ott állunk egymás mellett a lánnyal, oké hogy nem szólt hozzám csak amit muszáj meg a széles vigyor, de ha annyira érdekelte volna a másik lány akkor már, miért nem akkor kezdett el vele flörtölni?
Most értitek: ha nem én érdekeltem, hanem a másik, akkor miért nem szólította meg már akkor? Mert eddig azon agyaltunk hogy az zavarta hogy ott volt a másik lány mellettem, de most meg én voltam ott a +1 és mégsem zavarta őt. Meg miért rám vigyorgott akkor? Most engem hagyott figyelmen kívül, múltkor meg a másik lányt.
Komolyan mondom írok neki facen hogy: Ide figyelj! Melyikünk érdekel? Válassz :))
:D :D
sok szép nő szingli,és sok csúnya nőnek van férje vagy pasija,nem vetted még észre? nem ettől függ.
Ez jó ötlet volt,teljesen külsőst megkérdezni.
Igen,erre mindig gyanakodni kell az ilyen utazós munkásnál,hogy máshol is lógatja a horgászbotot.
Ne csüggedj,lesz még kudarc,meg siker is.
További ajánlott fórumok:
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Junior tejital - tényleg felesleges?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?
- Milyen felesleges ajándékot kaptál már karácsonyra?
- 10 éves gyerekkel hogy beszéljem meg, ne felesleges játékra költse a zsebpénzt? Egyáltalán mire gyűjtse?