Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Igen jó dolog a vásárlás, nehéz is megállni hogy az ember ne vegyen túl korán olyan dolgot ami még bőven ráér, viszont mivel ikrek, jöhetnek jóval előbb is, ezért a legvégére se akarom hagyni. Január-februárba szeretnék mindent összeszedni mert márciusba várható a szülés, nem hiszem hogy kihúznám április elején az utolsó hétig...
Növöget a pocim, most már elég nagynak látom, és gömbölyűnek:) teszek fel friss képet valamelyik nap,majd irok ha van kép fent:)
Milyen kis gondoskodó anyuka vagy :)
A vásárlást már én is élvezném, nade majdcsak eljön a mi időnk is ;)
Mekkora már a pocid?
Igen jó érzés vásárolni, csak amikor fizetni kell az már nem annyira, főleg mivel mindenből kettő kell nekünk.. :)
Persze próbálok észszerüen vásárolni és nem mindenből veszek újat, a babakocsi pl használt de még nagyon szép mert vigyáztak rá, meg kaptunk egy légzésfigyelőt kölcsönbe és most veszek használtan még egy ugyanolyant..
Szorítunk, hogy minden rendben legyen... :)
De jó lesz babaholmit vásárolni... :)
Szia! Még meg kell szokni az uj nicked:)
Jól vagyunk köszi, holnap lesz egy második genetikai UH, meg vissza kell mennem a lelettel a genetika tanácsadóba(a magas AFP miatt..) de remélem minden rendbesz lesz holnap is, ugyanúgy mint két hete volt és akkor békén hagynak minket:)
Egyébként dolgozok még év végéig, meg próbáljuk beszerezni a nagyobb babás dolgokat( butor, ikerbabakocsi ilyenek..)
Szia, Macifül!
Ha jó dokihoz kerülsz, tutira kapsz metformint, az fontos lenne. :)
Én sajnos nem tudok kórházügyben segíteni.
Így nem listázhatóak egyben a korábbi nick alatti hozzászólások (ez fontos volt, mert ha maradtam volna az origi néven, és előbb-utóbb rájön, hogy tényleg ismer, akkor ott szépen elolvashatta volna az összes hozzászólásomat).
Az új nickkel pedig nem fog kapcsolatba hozni, mert sztem ő nem tudta, hogy ismerjük egymást... és így nincs miért keresnie...
Sziasztok!
Azért nagyon sajnálom, hogy változtatnom kellett... Mintha elveszítettem volna a személyiségem egy részét... :(
De úgy éreztem, már csak a listázható fórumhozzászólások miatt is teljesen törölnöm kellett a nicket. :(
jó reggelt!
majd megszokjuk mi is... :)
Helló, Lányok!
Beköszönök az új nevemmel is, még szoknom kell. :)
Bizony!
Jajjj,de ne tudd meg,hogy félek,ááááh,inkább a hideg is kiráz a fogorvosoktól!
Na,de muszáj!Inkább mint marékszámra gyógyszert szedjek,meg szenvedjek!
Szia!
Sajna,még fájdogál!
Áhh,nem húzom ki jövő hét szerdáig!
Még a héten,elmegyek,rendelési idő előtt!!
Hát,tényleg "sűrű" napon vagy túl!
DRUKKOLOK EZERREL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Fogad fáj még?
Szia Macifül!
De jó újra itt látni téged!:-)
Megyek olvasni naplókat,főleg a tiedet Igi:)
Szia drága Maci :-)))
kettő és három babuciba is bele egyezek, és addig megyek míg el nem érem.
Hallottam már olyat is hogy az embrikét is előlheti valami a méhbe, lehet azt nézik ? fogalmam sincs, senki nem mondott semmit, tudjátok olyan szalagmunka, vagy még attól is rosszabb.
Hátha az eredményeknél közlékenyebbek lesznek.
Mi voltunk genetikai vizsgálaton. Kromoszómákat néznek az tuti, de hogy még mit nemtom.
A leleten, papíron amit adtak az volt rajta a férjemnek, hogy nincs eltérés a kromoszómákban, az enyémen gond volt a 9-es krmoszómával, de mivel ezzel együtt születtem így nem jelent veszélyt az utódokra nézve.
Egy vérvétel volt az egész.
Az immunológián talán azt nézik, hogy nem termelsz-e ellenanyagot párod spermiumjai ellen vagy a petesejtet körülvevő hártya ellen. Lombiknál nem is értem miért fontos.
Sziasztok!
Ezer éve....
Szamó! Minden nap úgy nézek a naplódba, hogy már akármikor írhatod, hogy elindultatok :)
Izgalmas!
Igi! Olvastam a vizsgálatokat. Nem egyszerű. Sokat gondolok Rátok! Az út vége mindenképpen egy-két édes babuci lesz. Vagy három? :) Kitartás!
Úgy döntöttem kivizsgáltatom magam PCOS ügyben. A meddőségin nem foglalkoztak ezzel túlságosan, ott "gyereket csináltak".
Mik várnak rám vajon? Vérvétel, uh? Kezelésképp metforminféle vagy micsoda?
Budapest II. sz klinika. Járt oda valaki?
Hahó!
Az immunológiát nem tudom, a genetikán azt nézik, Neked a nemi kromoszómapárod XX-e, a férjedé pedig XY-e, vagy van eltérés. (De persze egyikőtöknél sem lesz!!!)
Köszönöm lányok, hát nem igen van más választásom, mint csinálni amit mondanak.
A genetikára majd menni kell a férjemnek is. Itt kromoszómákat néznek?
és mit néznek az immunológián? hú de nem értem ezeket, majd megpróbálok utána olvasgatni, de most nincs hozzá erőm.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!