Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Köszi, mi is jól vagyunk. Bár egyre nehezebb.... Hivatalosan még 4 hét lenne, de doki szerint jó, ha 2! Nagyon nagy baba. Ráadásul min. 70% hogy császár lesz. Most kezdtem el a kivizsgálásokat a műtét miatt.
Hatalmas a pocim, rettentően mocorog éjjel-nappal, már sokszor fáj. Nálam már jelentkeznek a végső tünetek: fáj a csípőm, feszül, szélesedik. Keményedik a hasam is néha. Éjjel alig alszok, állandóan pisilni járok (van, hogy óránként!), sokször görcsöl a lábam.......sorolhatnám.....
DE! Tök jól vagyok, boldogan várom a fiacskámat!
Köszi, minden ok, jól bírom, szinte nincs is semmi gondom, az egyetlen nyűgöm hogy ha egész nap ülni kell a melohelyen délutánra már nagyon fáj a hátam és a derekam. De ha mozgok jövök-megyek akkor semmi gond:)
várom hogy érezzem amikor megmozdulnak,de még nem érzem..
És veletek minden ok?
Épp kérdezni akartam.....
Ugye jól vagy? Minden oké odabent? Hogy bírod?
Igen, valóban az lenne a legjobb. De ez csak 2 hét múlva derül ki.
De ha nem változik a helyzet, akkor gondolom kemény napok várnak rájuk, mire meghozzák a számukra legmegfelelőbb döntést.
Én szorítok, hogy sikerüljön!
Igyekszem neki priviben is segiteni amiben csak tudok.
Remélem minden kialakul majd, az lenne a legjobb ha ő megúszná amin én átmentem...
Szijjja Pocis!
Naná, hogy támogatjuk! Azért vagyunk itt!
Szerintem a legjobbat majd az tenne neki, ha Te beszélgetnél vele, hiszen egy cipőben eveztek......
Részemről megy a drukk a jó döntéshez! És ha tudok, segítek! De egyébként belegondoltam a helyzetetekbe, hát, nem tudom, hogy döntenék. Baromi nehéz lehet!
Ne izgulj! 2 hét és meglátjátok, hogy merre kell tovább menni.....
Néztem a képet. Hááát, ez még biztos, hogy nem a babuciktól van, hiszen ők még csak iciri-picirik. De ilyenkor már nő valamennyit a méhed, lazulnak az izmok, fel is lehetsz fújódva (még ha nem is érzed). Ebben a korban még nem a baba(k) nyomja ki. Lehet, hogy ilyen a testalkatod, a pocak méret és forma függ az izmaidtól is.
Sziasztok csajok!
Remélem megértitek Linát és ugyanazt a támgatást kapja tőletek amit én kaptam, bárhogy is döntsön.
Nekem sokat segített hogy mellettem vagytok/voltatok a nehéz időkben is!
Hát, igen. Ha egymás után jön más, mintha egyszerre.
Kezdem egyre jobban beleélni magam a kettős babákba. Barátnőm szerint, ő úgy érzi két baba marad meg. Ha annyi marad, nem vállalom a redukciót. Lefényképeztem a pocimat. Felrakom a képet. Szerintetek létezhet, hogy majdnem hét hetesen ekkora legyen?
Az anyagiakhoz még annyit, hogy én is most jöttem rá mennyit jelent az, ha második gyereket vár az ember. Szerencsére mindent eltettünk anno Gergőről, mert mindig terveztünk kistesót. Így most rengeteget spóroltunk! Nem kell venni babakocsit, kiságyat, kádat, ruhát.....sorolhatnám....
Ha viszont egyszerre jönnek a gyerekek, akkor nincs mit tenni, egyszerre kell megvenni nekik a dolgokat.
Sziasztok!
Teljesen lemaradtam..... De bepótoltam!
Lina! Én azt sem tudtam, hogy pocis vagy... Így jár, aki hanyagolja a fórumot....
GRATULÁLOK!!!!!
Végre egy újabb pozitív dolog, ami erőt ad mindenkinek, reményt, hogy sikerülhet!
Én is olvastam a másik fórumot, kíváncsi voltam. Hááát, megoszlanak a vélemények rendesen. De szerintem az a legfontosabb, hogy TE és a PÁROD mit gondoltok, a döntés egyedül a tiétek!!!! Teljesen megértelek, hogy mérlegelsz! A mai világban sajnos a pénz irányít. Annyi babát vállaljatok, amennyit tisztességben fel tudtok nevelni. Ha egyet, akkor egyet, ha többet, akkor többet. Nehéz döntés lesz! Főleg a kockázatok miatt is. Remélem jó orvosod van, aki tud neked tanácsot adni 2 hét múlva, bárhogy alakul is.
Sok-sok erőt, kitartást kívánok és higgadt, nyugodt fejet a döntéshez! És ne idegeskedj, próbálj viszonylag nyugodt maradni.... Már ha tudsz.....
Amikor valaki azt mondja felelőtlen vagyok és "milyen anya leszek?" stb... Akkor azt nem én reagálom túl.
De akárki akárhogy reagál, ne vonjon felelősségre.
Köszi mindenkinek!
Nem értem, hogy itt mindenki megért máshol meg én vagyok a szar ember.
Igy is idegroncs vagyok, hát pont nem kell még a bunkózás.
Lina!
annyira sajnálom ezt a helyzetet :(
itt mindenképpen az a fontos, hogy a ti döntésetek legyen... hogy senki ne befolyásolja... mert aztán lehet, hogy egy életen át bánni fogjátok.
bármit is lesz a döntés, az lesz a jó megoldás, mert a ti döntésetek lesz.
és ne foglalkozz másokkal!
Igen, csak mikor vadidegen akárkik elkezdenek nekem arról dumálni, hogy milyen anya leszek, meg hogy kívánhatom 3 baba halálát és hogy ennél meg annál kivertem a biztsítékot, akkor picit elkap az ideg. Ez már nem vélemény nyíévánítás, hanem provokáció! Mindenki azt mondja tartsak meg kettőt... ÁÁÁ, szóval akkor már fasza ember vagyok mert csak 2 baba hálálát akarom, de szemét és felelőtlen vagyok, ha már 3 babát nem szeretnék.
Hát kurva jó fejek, nem?
Lina szerintem is kár ez miatt idegeskedned,várd ki,mi lesz 2hét múlva.Ha akkor is mind a 4en ott vannak,ráértek akkor eldönteni mit szeretnétek.
Attól függetlenül mindenkinek meg lehet a véleménye mindenről,és az nem mindig egyezik a tiéddel.
De ez a ti harcotok az élettel,a ti döntéseteken múlik minden.Rágjátok át a lehetőségeket,és majd lesz valahogy.
Próbálj picit megnyugodni, egyenlőre nincs semmi baj, létrejött a hőn áhított terhességed.
Az hogy miként döntesz az rád és a párodra tartozik, itt csak véleményeket hallgathatsz meg, és azt ki mit érez hogyan döntene.
De a döntés a ti kezetekben van.
Én is csak azt mondom neked 100 x gondold végig mit teszel.
Ne idegeskedj, ne légy dühös, ez a feladat higgadt kiegyensúlyzott embert kíván.
Teeeeee!!
Mi az hogy hanyagolsz minket?!:)
szia!
merjél :)
Sziasztok!
Merjek jönni vagy inkább ne?
Helló, Lányok!
Ez nagyon durva... :(
Szegény... :(
Sziasztok!
Igi én is tegnap vettem észre Linát,mert kiváncsi voltam,mi van vele,még csak nem is ír ide,igazából azt se tudjuk,hogy kismami,ha nem nézünk utána.
4kicsit sok..nem egyzserű döntés.Abban bízhat,hogy felszívódik 1vagy 2..
Elhiszem...ezért nem is hoztuk ezt fel.
Háááát
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!