Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
:)
Huhh, én is szívrohamot kaptam volna. :)
Köszönöm, hogy velem izgultok! Aranyosak vagytok!
Most megyek eszek valamit, aztán bebújok még pihizni, nehéz éjszakám volt....
Robin Cook megelevenedett :-) Hajnalban se szó-se beszéd leesett egy könyv a polcról. Úgy megijedtem! Be is görcsölt a pocim.....
Szép jó reggelt, Csajok! :)
Szamó, akkor lehet, megérkezik a babó a héten? :) Jujj, de izgi! :)
Szióka!
Köszi, jól vagyok/gyunk!
Ma este dől el, hogy szülünk-e a héten.....izgi....
Jelek? Azok már vannak, de mivel császár lesz, tök mindegy.
Sziasztok!
Mindenki jól van ugye?
Szamó,ugye minden a legnagyobb rendben van veletek?Vannak már jelek?
DRUKKOLOK!!!!
Mindenkinek szép napot!!!
szia:)
éjszakai műszak..:D
Helló, Csajok!
Igi, nem semmi a szomszédotok... esetleg az nem zavarja, hogy egyáltalán vannak szomszédai? :(
Remélem, mindenki jól van.
Én a reggeli zuhanás után feltápászkodtam délre nagyjából.
Helyes!
Pöffents be :-)
Remélem odáig nem merészkedik, hogy feljelentsen ha mégis állunk elébe.
Tudod az a jó neki hogy ennyi baja van !! csak ő nem tudja.
Megyek is és begyújtok lassan.Akikkel itt beszéltem mindenki azt mondta le kell sz...ni, ne legyen bűntudatom.
Ez dúúúrva!
Mi köze hozzá, hogy mivel fűtötök???? Nem hiszem, hogy a fa büdös lenne..... Najó, amíg meggyullad, nade utána? ÁÁÁáááááá.....
És amíg nem volt gáz? Mindenki fával, meg szénnel tüzelt. Ahhoz mit szólna? Mindenki fagyjon meg, mert neki zavarja a pici nóziját? Röhej!
A mi szomszédunk varrónő. Régi nyári konyhában van kialakítva a műhelye. Sokszor elégeti a cafat ruhákat, cérnadarabokat. Na, az büdös! De soha nem szólnék neki......
Volt munkatársnőm férje fodrász. A szomszédjuk állandóan feljelentette őket, állítása szerint égetik a levágott hajat. (persze nem!) Csomószor kimentek hozzájuk ellenőrizni, mindent rendben találtak, még a hamut is megvizsgálták, nincs-e benne haj. Mindig mindent rendben találtak, a kukájuk meg tele volt hajjal.... Aztán azért jelentette fel őket, mert mindig feléjük viszi a szél a füstöt. Na, erre már a hatóság is bepipult... Kolléganőmék feljelentették zaklatásért, nyertek!
Rossz szomszédság - török átok......
Hát füstöl, és igen füst szagú, de különösen nem hiszem hogy büdös lenne, ha igen akkor is addig míg begyullad.
Mondtam ha kifizeti a gázszámlánkat nem fogunk tüzelni.
El kényeztetett picsa, jó dolgában minden baja van, nagyon megdöbbentem, én nem tudnék senkihez odamenni hogy büdös jön a kéményéből.
Azt a világot éljük hogy örülünk ha tudunk a gáz mellet fűteni, minden második kémény füstöl minden este.
Nem soká a párom is magához tért, és világosan látott.
Hihetetlen..Mi is minden nap kandallóval fűtünk.NEm hinném,hogy a fa büdös lenne.Lehet mást érez.
Vagy ti is érzitek,hogy büdös lenne?
Ebből kiindulva én is a faluban minden 2.embernek szólhatnék,hogy büdös van,mert sokszor a műanyagot meg a gumit is eltüzelik.
Nem szeretném a naplómba írni, de kíváncsi lennék a véleményetekre.
Van ugye kandallónk, és minden délután begyújtok, így a gázszámlánk 5000/hó. a fa nem kerül semmibe.
Tegnap a szomszéd nő 38 éves /közvetlen mellettünk lakó/ megállította a férjemet, hogy mivel tüzelünk, mert büdös és füst van! Szegény mondta hogy fával, és nem is tudott mást mit szólni a meglepődéstől.
Hazajött és azon agyalt hogy most mi legyen, kevesebbet tüzeljünk és menjen többet a gáz ?
Na ja, mondtam hogy az a szerencséje hogy téged állított meg.
Sziasztok!
Azt,mennyit teszteltetek!Sajnálom,hogy mindenkinek 1csíkos lett..
Gery,te nagyon értesz a hőmérőzéshez.Segítesz nekem?14.napon vagyok,eddig mindig 36,3körül volt,ma reggelre viszont 35,9 lett.
Szerinted reménykedhetek?
Sziasztok!
Olvasom, hogy tesztes nap volt a tegnapi....Szomorú, hogy csupa egy csíkos.....
De legyetek erősek lányok!!!! Új hónap, új remény!!!
Igikém! Nagyon tetszik a klipp, amit a naplódba tettél! Én is végig bőgtem :-(
Ajánlom mindenki figyelmébe....És jó az üzenete: SOHA NEM ADOM FEL!!!!!!!
az enyém már nem fog ott virítani :(
de holnap kész menetrenddel megyek éndokimhoz... nem tudom, mit fog szólni, ha én mondom meg neki, hogy mit mikor és mennyi ideig akarok szedni :o
de ha bejön amit elterveztem, akkor pont tudnék jan 1-jén zebrát pisilni a tesztre :Đ
jó reggelt!
az enyémet nem kell sajnálni. tudtam, hogy neg lesz (nem volt ovu, hőm sz@r)... csak volt egy olyan érzésem, hogy meg kell csinálnom :)
ha nem tegnap, holnap úgyis kellett volna, mert megyek vissza éndokimhoz.
sziasztok,jó reggelt!
Csajok a sok - teszt,jó lenne ha a karácsonyfa alatt virítana,mint + :))))))))
jó reggelt lányok !
Sajnálom a negatív teszteket :-( egyszer úgyis két csíkos lesz.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!