Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Izgulás????
Na, az már rég megvan! Egyre többet jár a fejemben a szülés, Bencém, a kórház, a babaholmik.... Főleg mikor a dokim rám ijesztett, na, akkor 2 napig teljesen rágörcsöltem..... Most már nyugodtabb vagyok kicsit, szerdán már 38 hetesek leszünk, a lakás is alakul, cuccom összekészítve, Bence cuccai is kész vannak, finisben érzem magunkat. Remélem minden kész lesz!
Sziasztok!
Kellemes vasárnapot mindenkinek!
Látom, kihalt a fórum......
Remélem mindenki jól megérdemelt pihenéssel tölti a hét utolsó napját :-)
Tegnap jól elfáradtam az oktatásban, délután csak pihengéztem. Ma délelőtt kivasaltam az utolsó tipegőket is. Most csinálok egy kis túrós tésztát, aztán irány az ágy. Ja, meg még Gergővel házi feladatozunk.....
Jók legyetek!
Ismerős helyzet.
Nálunk is úgy volt,hogy átadás dec 12,aztán csak jövő augusztusban költöztünk..és még akkor se volt minden kész.
Sziasztok!
Én is kellemes hétvégét kívánok!:-)
Szamó kezdesz már izgulni?
Gery mikorra készül el kb a házikótok?
Sziasztok, mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, vééééégre szombat van, kicsit pihenhetünk!
Szamó, remélem ha pihensz jobb lesz kicsit a keményedgetés, de tényleg ne csinálj semmit jövő héten!!! Szorítok, hogy rendben legyen minden.
Betta!
Gratula! Jó egészséget a fiúcskákhoz! És persze problémamentes terhességet!
Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést-aggódást, igazán szupi csajok vagytok! Nagyon jól esik!
Bocsánat, hogy eltüntem, de levegőt venni nem volt időm. Ha meg volt, akkor feküdtem, mert a hasam szét akar szakadni. (naplókban bővebben...)
Jól vagyunk, minden oké, csak rohan az idő. Lehet, hogy már jövő héten babázunk! Szerintem jó, ha hét közepéig kihúzzuk. Egyre gyakrabban keményedik a hasam, ami nem jó, mert sajna vékonyodik az előző császár hege, veszélyes lehet. Ma a dokim azt mondta, hogy jó lenne kihúzni még a jövő hetet, de ha baj van, akkor nem várunk.
Holnap még oktatok, utóljára, remélem fogom bírni. Aztán onnantól már csak a pihenés lesz a dolgom.
Sziasztok!
Sajnos nálunk is ez a helyzet:-(
Reggel hatalmas köd,ami még mindig nem szállt fel,és HIDEG.
De elvégre ez lenne most a normális.
:-(((
Igen, ez tényleg elég kegyetlen húzás a Természettől...
Szép jó reggelt, Lányok!
Kár, hogy ilyen undi idő van, de nov. végéhez képest még ez is elég korrekt. :)
Igen, bocsi de néhány vendég közben beesett.
szóval ma volt aneszteziológián, soká ért haza azóta pedig vasal örült mód :-) reggel megy NST-re, egyszóval be van a drága havazva.
Sziasztok!!
Szamó, még nincs a szülőszobán és nem babázik.
Csak nagyon elfoglalt és nem jut géphez:-)
Igi tudsz már valamit Szamóról?
Kekmeggy én is remélem.:)
Gratulálok!!!!!:):):):)
Jó egészséget nektek!!!!
Jujj, Igi, de jó lesz Neked hétvégén! :)
Orsa, örülök, hogy jobban vagy... Hátha szebb napok következnek, mert ez a heted elég rossz volt eddig. :(
Most megnéztem,és este óta nem lépett be.
Írt valamit akkor a naplójában,hogy volt dokinál,és lehet,h jövő héten már babázik.
Lehet,hogy tényleg beindult a szülés?!Írsz neki,vagy írjak?
Én is most gondoltam rá.Remélem jól van.Max beindult a szülés:-)
Arról meg úgyis tudni fogunk,ha megszületik Bence:-)
Igi de jó neked!!!Na most egy ici-picit irigyellek:-)
Szeretnék én is már régóta eljutni Erdélybe,mindenki azt mondja,hogy gyönyörű!
Jó utat,érezzétek jól magatokat,vigyázzatok a medvékkel,és csinálj sok képet!:-)
Ez az,hogy már most kezd sötétedni..:-(
Köszi jól vagyok,már minden rendben(remélem nem kiabálom el).
Szió! Itt is teljes tavasz volt ma. Olyan kár, hogy mire mehetek haza mindig besötétedik :(
Hogy vagy?
Sziasztok!
Betta dejó!Garutlálok a 2 kis kukacoshoz!:-)
Mizu csajok?Mindenhol ilyen szép idő van?(Volt)
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!