Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Szia!
Nálunk csirkepöri lesz nokedlivel+ azt hiszem sütök libamájat,mert holnap megyek be apumhoz látogatóba Deszkre és Ő nagyon szereti a libamájat.
szia!
Igen,nov.vége dec eleje,akkor viszem neki a vérvételi eredményeimet is,gondolom,majd ahhoz igazítja az adagot.
Persze!Megbeszéljük.
Akkor már láthatom Bencét is?:-)
Gondolom szülés előtt már nem indultok útnak.
Úgy úgy :-))
Majd készíts fotókat, kíváncsi vagyok hogy álltok !!
Amúgy a legutóbbi fotókat a párom is látta aztán rögtön mondta hogy nagyon jó ötlet, egyszer mi is megcsináljuk. aha egyenlőre még ez is sok ami van kettőnknek :-(
És megkóstolnád??? Isteni fincsi!
Ha legközelebb megyünk felétek és tudunk találkozni végre, akkor viszek neked fincsi húsos csontot hozzá és kipróbálhatod!
Húúú azt a mindenit, micsoda menü !!
Nagyon vigyázz magadra ! És jobbulást a kis párodnak, biztosan kimerült, amit nem is csodálok, rá fér majd egy kis pihenés.
Kicsit elbúcsúzok, megyek lepihenek. Aztán vasalok....
Jók legyetek!
Vaddisznó leves?!Olyat se ettem még:-)
Te aztán el vagy látva kajával:-) jó neked!
Nekünk valahogy sose marad másnapra,mert van hogy Pisti még este 10kor is a hűtőt nyitogatja,és addig eszik,amíg van kaja:-)
Köszi! Szerencsére reggelre jobban érezte magát, de még nem tökéletes....
Csak a lábdagadásért nem biztos, de ha párosul hozzá egy kis magas vérnyomás és fehérje a vizeletben, akkor tuti, mert az toxémia (terhességi mérgezés)
De ma reggel megnyugodtam tanácsadáson, mert a vérnyomásom is jó (125/80) és a vizeletem is negatív volt.
Így a lábdagadás csak a sok állástól volt, nem vészes. Ha pihenek, akkor jó. Most már picit a kezem is ducibb. De ez is velejárója az utolsó heteknek.....
Húúú,én még nem tudom,mi lesz a kaja..Valószínű,hogy milánói:)
Te mit főzöl?
Vagyis: lehet!!
Még jó hogy ti vagytok nekem :-)
Mit főztök ma ?
Én is, de most picit besokaltam, semmi nem köt le.
Vagy lehet nem az egyedüllétben van a probléma gyökere !!!! Leget!
Jobbulást a párodnak!
Ha be van dagadva a boka,skkor befektetnek?Vagy ez csak a vége felé van?
Pihengessél is sokat,mert hamarosan itt a Bence:-)
Szia!
Várj még pár napot,hátha csak késik kicsit.
Pl nekem előző 35napos volt,most meg 41napos.
Lassan menned kell majd dokihoz,nem?Vagy csak nekem rémlik úgy?Talán december?Majd akkor biztos fog emelni.
Sziasztok Csajócák!
Remélem jól telt a hétvégétek :-)
Látom, kiveséztétek a gyógyszereket..... Sajna nem tudtam jönni, élni is alig volt erőm. Szombaton oktattam egész nap. Hullaként estem haza. Tegnap egész nap vasaltam. Ja, meg állandóan polcoltam a lábam, mert akkorára dagadt, mint egy elefántnak. A sok ülés-állás. Ma reggel mentem tanácsadásra, nem akartam, hogy a védőnő meglássa a dagadt csülkeimet, mert tuti befektettek volna a kórházba. Így, ha nem vasaltam, akkor feküdtem. Párom beteg lett, gyomorrontás, a tetőtér sehova sem haladt :-(
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!