Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
akkor ma valami volt a levegőben :Đ
ki tesztelt még? vagy akart tesztelni?
sose aggódj!
ma hirtelen felindulásból én is csíkra pisiltem reggel :) aztán munkaidő alatt néha elővettem és bűvöltem egy kicsit, hátha belelátok még egy csíkot. mielőtt kidobtam volna, éppen azon gondolkodtam, hogy egyszerűen rárajzolom filccel :Đ
kár, hogy nem volt lila filcem :)
Sajnálom :-(
De ugye nem adod fel?????
Fel a fejjel!!!!!
Szia!
Na,csináltam tesztet, persze - lett, nem is tudom minek lőttem el, ilyenkor mégjobban megkattanok és elviselhetetlen vagyok..
Csajok, megyek haza, lejárt a munkaidőm, vár a torna :)
Szép napot Nektek, holnap leszek!
Akkor még van remény :)
Mostanában alig voltam gépközelben, meg tényleg annyi jó topic van... hol ide is, oda is írok, aztán a végén már a jó ég tudja hol "várnak" rám :)
Mi újság Orsa? Hogy vagy?
Szijjja Nitka!:-)
Jó,hogy végre idetaláltál:-)
Nekem átlag 40napos ciklusom van a Mettől.Nélküle meg 70-80..:-)
lehet bízni benne. tesóm a 2. hónapban babás lett.
csak hát nem mindenkinek jön be... és persze az sem mindegy, hogy mennyit szed az ember.
:) Akkor az 1 hónapommal még ne vinnyogjak... ugye? :)
Mondjuk nem oszt - nem szoroz, mert eddig sem volt sem peteérésem, sem normális ciklusom... úgyhogy nagy érvágást nem jelent a dolog... de hát reménykedik az ember...
Meg annyi pozitív dolgot olvastam a metformiról...tökre bíztam benne...
Nitka!
én 8 hónapja szedem, de egy árva maszatoláson kívül (aminek se pé-hez, se hőhöz, semmihez nem volt köze, csak úgy jött) még nem volt spontán vérzésem tőle.
Helló lányok! Már rég jártam ezen a topikon... már annyi helyre írok, hogy asse tom' hol voltam legutóbb :( Sajnos sok a sorstárs...
Nyomorult metformin még mindig nem hozott menzeszt... most lassan 1 hónapja és még semmi sajna bajna... :(
Nektek mikor lett tőle menstruáció? Legyek türelemel?
igen, norcolutért. az utóbbi 1 évben az a biztos pont az életemben :Đ
meg kell még iratnom clostit, mert azt mondta, hogy 1 hétig szedjem, de csak 1 dobozzal írt fel.
Képzeljétek,itt már 7ágra süt a napocska!Az idő is nagyon jó!Szinte hihetetlen,hogy délelőtt még az ellekezője volt.
Szia Mártus.Hmmm....tesztet nem csináltál még?:-)
Szamó fő az őszinteség:-D legalább tudjuk mi is,mire számíthatunk majd az utolsó hetekben:-D
Youlcsi Norculutért mész?
sziasztok!
vágom a centit :) még 2-3 nap, és megyek a dokihoz új ciklusért :Đ
azt leszámítva, hogy hőgörbém ekg-szerűen jelzi, hogy élek, továbbra sincs semmi különös velem.
Szamó!
édes teher ez :) kitartás!!! nincs már sok...
sziasztok lányok!
Itt "csak" köd van:( én meg borzasztó szarul vagyok,minden percben elakarom magam hányni, a derekam meg majd szét szakad..nem tudom mi a fene van,ráadásul már a 38.ciklus napon tartok és semmi..
Meséljetek vmit,kinél mizu?
Őszintén? Szarul, de büszkén :-)
Egyre nehezebb, mindenem fáj, görcsölök....Jó lenne már túl lenni az egészen. De boldogan tűröm a fájdalmakat, a szenvedést, mert megéri!!!
Szia!
Nekünk egész jól,jó volt kicsit kettesben lenni..
Te hogy vagy?
Halihó mindenkinek!
Itt is vacak, borongós, de még nem esik.
Hogy telt a hétvége?
Sziasztok!
Itt elég rossz idő van,eső is esik..:-(
Helló, Lányok!
Szép napot mindenkinek. :)
Sziasztok!
A párom villanyszerelő.. :) Munka van dögivel, de a körbetartozások miatt késve fizetnek, és ez nagyon idegtépő..
Sziasztok!
De jó,majdnem mindenki itt van:-)
Igi várom a beszámolót:-)
Youlcsi már hiányoltalak.Örülök,hogy még élsz:-)
Gery mit dolgozik építőiparban a párod?Pisti szakmája szerint festő,de pl most a külső szigetelésekre állt rá.
halihó!
még élek :)
csak semmi nem történik... se velem, se bennem :s
szép vasárnap estét!
tsók!
Sziasztok !
hazaérkeztünk, elképesztően jó volt.
remélem mindenki jól van!!!
Márnéha kezdek bepánikolni, hogy mi lesz, ha jövőre sem tudunk költözni...
A párom az építőiparban dolgozik, és ugye tudjátok ti is, milyen helyzet van most...nem mindenki fizet sajnos.
Helló, Csajok! :)
Mindenkinek szép délutánt és estét kívánok. :)
Sziasztok!
Mindenkinek kellemes délutánt!
Szamó!Drukkolok ezerrel,tuti minden a legnagyobb rendben lesz!!!!
Ma már nem jövök,mert a gépem viszik újratelepíteni,mert napok óta szórakozik!:(
Puszi mindenkinek!!!!
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!