Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Szia Igi! Hogy vagy ma? Nálunk ragyog a Nap,
a kedvem is már kicsit jobb.
sziasztok !
Betta
de jó, lesz három pasid :-D
Nekem tetszik az Olivér és a Konrád is.
Oli és Koni ?
Igen eladják, azt mondták nem kell már, elvileg fél éves korig ajánlják mindenképp, de persze én tovább fogom hagyni őket rajta. Barátnőm ikreinek kb 8 hónapig volt, de akkor már ügyesek voltak és egymás mellett volt a két kiságy, egyik baba felemelte a matracát a másik meg benyúlt alá és már tépte is ki a vezetéket:) Én nem fogom őket egymás mellé tenni..
Páromnak az Olivér és a Konrád tetszik, de még ezek nem véglegesek, még nem nézegettem meg hogy nekem mi tetszene:)
De jó, hogy minden rendben. :)
2 kissrác... De aranyosak lesznek. :)
Fél évesek és máris eladják a légzésfigyelőt? Vagy most még marad náluk?
Reméljük a te bébijeid azért összhangban lesznek :) Neveken gondolkoztatok már?
Hát unatkozni biztos nem, tegnap voltam egy ikres párnál(megvettem tőlük a légzésfigyelőjüket) azok 6 hónaposak és azt mondták most kezd picit jobb lenni, de kemény fél év van mögöttük:) a babák sose esznek egyszerre és sose alszanak egyszerre szinte:)
A család örülhet, ugyis azt akarták hogy legalább egy fiú legyen:))
Sziasztok!
Igi, persze fárasztó azért munka, főleg mert 9 órát vagyok itt naponta, le kell dolgozni az egy órás ebédidőt. Ha sokat ülök akkor délutánra elkezd fájni a hátam és akkor már sehogy se jó... De persze szivesen vállalok mindent:) Tudom hogy szerencsés vagyok, nekem elég gyorsan sikerült a teherbeesés..
Ma voltam UH-on, minden rendben van, szépen nőnek és nagy valószínűséggel két fiú lesz :)
Helló, Csajok! :)
Milyen szép napunk van... :)
Szia! Jaj tényleg, érdekes, hogy erre figyelmeztetnek :) Örülök, hogy végre jót aludtál,
hát nem hiába, az a góc már biztosan terhelte egy ideje a szervezeted.
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Olyan jól aludtam!!!!!
Végre nem volt fogfájás!!!:)
De még mindig vérzik egy picit a helye!
Óhhh,ma este megint beveszem a Meforalt,már előre kész vok a hatástól!:(
Most 2 napig nem szedtem a fogászat miatt,mert a tájékoztatón ezt ajánlják.
Sziasztok! Kellemes csütörtökön Nektek :)
Macifül, megírnád priviben, hogy kihez mész?
Az én endom azt mondta, terhesség alatt is kell szednem a bogyót, és egészen addig, amíg változókorba nem lépek. Ha lefogyok, akkor viszont az adagot lehet csökkenteni.
Szia Maci!
Itt vagy még????????
Köszi a választ!
Bogyó. Életem végéig? Ezt jól tudom, hogy mindig szedni kell ha már felírják?
Na nem megyek ennyire előre. Majd kiderül a vizsgálatokon mi van.
Köszönöm a válaszod!
Ha holnap nem felejtem el kérek is időpontot. Állítólag egy nagyon jó endokrinológus a nő.
Tényleg nem lehetnek képben a nődokik a PCOS-el kapcsolatban. A meddőségin nem is foglalkoztak vele, a nődokim szintén, pedig volt, hogy rákérdeztem, de nem mondtak semmit.
Pedig..... Pedig sajnos egyre több nőt érint :(
Hahó mindenkinek!
Köszi az együttérző szavakat,aranyosak vagytok nagyon!!
Jóéjt mindenkinek!!!
Szia!
Köszi az együttérzést!
Sztem is jobb így!
Helló, Lányok!
Szegény Irén! :((( Talán jobb is, hogy kihúzták... :(
Szia!
Igen,biztos az idő is hatással volt rá!
Remélem,jót alszom!Most is épp egy jó fél órát szundiztam,olyan jólesett!!
Szia4
Szerencsém bizony!A gyökerén már volt egy kis g.zacskó.Mondta is a d.nő,hogy ez a fog,már nem hagyott volna békén!
Valósággal,megkönnyebbültem!!!!
Hl vagytok csajok ?
Küldtem mindenkinek egy mosolyt :-)
Szép estét !
Nagyon ügyi vagy !
Szerencséd volt a gyulladt fog húzása nagyon szokott fájni !
meg tudlak érteni.
Tudod mi a legdurvább, hogy uncsi tesóm azon aggódik mi lesz vele :-o mert hogy hétfőtől nem dolgozik, és egyedül lesz otthon, párja kamionos, erre annyit mondtam : cseszd meg, amúgy is ez a baba nem besikerült hanem terveztétek, tehát számítani lehetett rá.
Sziasztok !
Iszonyatos éjszakám volt,bedurrant a fogam,mint a fene!Egész éjjel járkáltam a lakásban!
Ma,soron kívűl mentem a fogorvoshoz,kihúzta,úgyhogy túl vok rajta!!!
Nem fájt a húzás,és egy tök rendes dnőnél voltam!
Ez a fog,már többé nem okoz gondot!!!!:)
Igi, nekem is bejentette egy kolleganőm tegnap hogy kismama. Egy éve van a cégnél, akkor esküdtek. Mondhatni ütemtervszerűen zajlik náluk a történet...
Még jó, hogy nem az itteni irodában van, mert valahogy most nem tudtam szívből örülni a hírnek. :(
Betta édes teher ez :-))) istenem milyen szerencsés vagy :-)) remélem tudod ???
Még akkor egy bő hónapot dolgozol ? nem fárasztó a munkád? Bár tudom hogy ülsz de abba is el lehet fáradni.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!