Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Sziasztok Lányok! Végre péntek!!!
Hozzánk most ért ide a szürke, borongós idő. :(
Sziasztok
Legutóbb a gépem kb 3napig működött. Fujitsut ne vegyen senki. Visszaolvasok mostmár tényleg és nem szeretnék eltűnni megint.
Zűrös időszakom volt mostanában. De remélem rendbe jön minden. Kezdek visszatalálni a helyes útra.
Két hét múlva megyek a klinikára, megbeszéljük, a redukciót.
Jaj, Orsa!
Most teljesen letargiába estem!!! Csak mondta volna a doki, ha útközben 5-en lennének...
Jaj ne idegesíts!!!
Dehogy! 4-en külön vannak! Csak azért látszik úgy, mintha ketten lennének mert bénán fotozott a doki, meg a baba épp úgy mocorgott. Rakok fel még képet, ott nem látszik.
Így akkor tényleg meg van a véleményem róla.
Így van.A való életemben pl engem anya is nehezen ért meg.
Mert apának anno csak elég volt "ránéznie",és én a nászéjszakán megfogantam.Hugi meg akkor,mikor én 3hónapos voltam,és nem is tervezték.
persze hogy tudja
higgyétek el aki ilyen szerencsés soha nem fogja tudni milyen szerencsétlennek lenni.
Ja de egyébként is önző
És az unokatesód tudja,hogy ti meg küzdötök évek óta egy kisbabáért?
Mert ha igen,akkor egy tapintatlan bunkó.
Szegény unokatesód...
És ezt éppen Neked mondja... :(
Hát igen...
Tudod úgy érzem minden mondatom amit ehhez fűznék hiábavaló, fogalma sincs róla milyen k...va szerencsés, még így sem, hogy én itt vagyok a szeme előtt az összes nyűgömmel és a rengeteg könnyemmel.
B@cca meg!
Bocsi...Erre ennyit tudok én is reagálni.
:-)) nagyon remélem !!
Képzeld,az unokatesóm aki 7 hetes terhes, teljesen ki van : unatkozik !!
Nem reagáltam, az ő érdekében.
Akkor jól emlékeztem..
Nem baj,te semmit sem fogsz majd érezni,és minden rendben lesz!
Szerintem jobb is,ha altatnak.
Ha jól emlékszem,Ájrinnak ezt csinálták az ő lapar-ja előtt?Őt nem altatták..és nagyon megszenvedte.De lehet,hogy nem ez volt.
Nem félek, nekem már mindegy :-)) Inkább várom !
igen altatnak, azt mondta a doki ha a beültetések így fájnak akkor altatás nélkül a hiszteroszkópiát nem bírnám ki :-O Akkor mondtam : ALTASSANAK EL !!!
Sziasztok!
Igi de jó nektek,hogy pihiztek!:-) de megérdemlitek,és rátok is fér!Nem félsz a műtéttől?Tényleg,altatnak majd?
Csajok én a 2009-re is azt mondtam,hogy a mi évünk lesz,úgyhogy a 2010-re inkább nem mondok semmit:-)
Jól vagyok köszönöm :-)
Rohannak a napok, még egy két hét és befejezzük a munkáinkat, aztán jön a jól megérdemelt pihenés, egészen februárig. :-)
Már most tervezgetjük mit is fogunk kezdeni a sok sok szabadidőnkkel.
Szia! Már rég taliztunk :)
Ha nem a karifa alatt lesz a kiscipő, majd hozza a nyuszi. Vagy mondjuk az előtt még Valentin napra is lehet meglepi.
Hogy vagy?
Igi, ok, lehet, nagyon optimistának tűnök, de időnként elgondolkodom, tavaszi lombiknál mi lesz a babám (babáim) várható születési időpontja. :)
Hiszteroszkópia a következő héten várható?
Szamó, én is Veled vagyok ám lélekben! :)
Köszi! Aranyos vagy! Majd küldök üzit....
2010 jó év!!!!! Én baromira fogok mindenkinek drukkolni!!!! Kötelező bebabásodni!!!!!!!!!!! Ez parancs :-)))
Sziasztok !
Szamó nagyon izgalmasak ezek a napok, veled vagyunk lélekben.
És nagyon fogunk várni haza !
Lányok én is mindig arról álmodtam hogy kis cipőnk lesz a kari fa alatt, hát nekünk idén már biztosan nem lesz, nektek még szorítok.
De ha nem lesz, nem elkeseredni !!!4 2010-ben mindannyian kismamik leszünk, megértettétek??
Izgi lenne szerdán :-)
Párom névnapja :-)
Szia!
Nem kell megvárni, hogy beinduljon. Sőt, nem is szabad, mert a fájások miatt szétnyílhatna a varratom. Kedden bevonulok, gondolom csinálnak még pár vizsgálatot (vérvétel, vizelet, ilyesmi...), aztán eldöntjük, hogy melyik nap műt.
Most beszéltem egy ismerősömmel, már le van foglalva a szobám :-) Ott dolgozik.....
Sziasztok!
Szamó örülök,hogy minden rendben van veletek:-)
Akkor kedden már be is fekszel?Csak akkor fognak császározni,ha beindul a szülés,vagy lehet,hogy előbb is?
szép napot!
igazából nem is az zavar a dokival kapccsolatban, hogy csúszunk pár napot... csak én olyan szépen elgondoltam, hogy az újévet teszteléssel kezdem...
meg hát jövő héten szabin leszek, és szándékom sem volt a kórház közelébe sem jönni... de így mégis muszáj lesz :s
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!