Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Köszi, aranyos vagy!
Én is rengeteget gondolok rád! Páromnak is mondtam, hogy izgulunk, várakozunk, hogy pici bogyókád kapaszkodjon rendesen! Emlékszik rád... tudod, anno még e-mailt is írtál neki..... Annyira jó lenne, ha végre neked is sikerülne!!!!!
És persze mindenki másnak is!!!!!
Repülnek a hatak, egyre jobban parázok a szülés miatt.... Hamarosan eljön.....
szia :-))))
sokat gondoltam rád mostanság, mennyit izgultunk értetek, milyen nehezen teltek a napok, egy örökkévalóság volt míg kórházban voltál, mindez mintha tegnap lett volna :-)és most!!!! néhány hét és a kezedben tarthatod a kis Bencét.
Sziasztok Csajok!
Hogy vagytok?
Én bálnásan. Kívánok nektek is mihamarabb ilyet :-) És hányingert :-) És mellfeszülést :-) És álmatlanságot :-)
Csak jönne már mindenkinek!!!!!!
húúúú, idegtépő lehet a várakozás...
annyira mindenem keresztben van érted, hogy ennyire már nem is lehet! csak majd győzzem kigubancolni jövő héten :)
Igen tudom :-))
Fura érzés ez ám, a sorsom , sorsunk már eldőlt csak még mi nem tudjuk hogyan! milyen jövő vár ránk! egyre jobban félek minél közelebb vagyunk a vv-hez.
Hisz ott egycsapásra megváltozik megint az életem, kérdés milyen irányba !!
Ezen ne múljon!:-) küldök neked hányingert:-))
Örülnék nagyon,ha sikerülne végre,remélem tudod.
A hétvége jó volt, viszont mától egyedül vagyok, anyukám ment mától dolgozni, megszoktam hogy itt volt egy hétig.
Húúúúúúú nagyon szeretnék hányingert !!!jöhet.
Hogy vagytok?Hogy telt a hétvége?
Igi,hogy érzed magad?Most gonosz leszek,de remélem kb 1hét múlva megérzed a terhességi hányingert.Persze csak kicsikét:-)
Sziasztok!
Nektek is szép napot!
üdv újra Királylány!Mizu veled?
Jó reggelt, Lányok!
Mindenkinek szép napot. :)
jajjjjj! már megint paraszt vagyok, és csak köszönés nélkül berintok :)
Jó reggelt!
az eü-ben mindig zűrök vannak :)
de amúgy nem féltem a melómat, meg hasonlók... csak hát jó tájékozódni, mert sosem lehet tudni.
oooké, már azt hittem zűrök vannak a melóhelyen.
De rossz lesz holnap kelni, és dolgozni menni....Ez az egy hét szabi úgy elrohant, és olyan fáradt vagyok valahogy.
köszi.
igazából semmi extra, csak érdekelt :)
Sziasztok
Visszaolvasok majd. Nem volt jó a gépem pedig csak 3 hónapos. Csak bekukkantottam néha nehogy kitiltsanak.
Mi újság veletek?
:-DDD
Hát, igen, a lakásnak is megvannak az előnyei... ;)
Húúú most szívesen vendégül látnálak akár egy hétre is :-)
Le szedetném veled a zeller leveleit, aztán felásnád a gumóját.
A rózsák tövére földet kellene hordani kb 15 tő, nehogy megfagyjanak.
Aztán a tóból kihalásznád a belehullt leveleket, a fűből pedig össze kellene gereblyézni.
Aztán persze az uram főzne neked virslit, de csak ha kiszeded a gépből a ruhákat, helyete :-))))
Azt elhiszem! :)
Azért ilyenkor sajnálom, hogy nem kertes házban lakunk (én soha nem is laktam)...
szia
kb annyit aludtam én is, megszakítás nélkül !!! úgyhogy én is jól.
Gyönyörűen süt a nap, férj kint molyol az udvaron, én pedig innen bentről irigykedem :-)
Helló, Lányok!
Hogy vagytok?
Én 8-9 órát aludtam, úgyhogy kiválóan. :)
Én szedtem merckit tavaly tavasz óta, de az addig a műtét óta meglévő mensi is eltünt és már több mint 1 éve nem volt spontán mensim. Most hétfőn kezdtem újra, más fajta diétával. Sport még nincsen, mert ugyan egy rakat kondigépünk van itthon a kondiszobában, de azokat én nem használhatom, és a nekem betervezett szobabicajt, azt meg ahol árulják hétvégén hamar bezárnak és nem tudtunk elmenni, mert sokáig aludtunk, majd talán jövőhéten.
Hát kiványcsi leszek, bár túl sokat nem várok a dologtól, meg nekünk már igazából mindegy.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!