Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Sziasztok!
Itt tavasz van:-)
Jó reggelt!
Mi újság, hogy telik a napotok? Itt csúnya borús szomorkás az idő...
Köszi, növöget már :)
Lassan a kabátokat se tudom becsukni a pocakomon:))
Szia!
Jók a képek!Nagyon helyes pocakod van már!:-)
igen, mozognak már:)
Bár,csak én érzem, kivülről kézzel még nem lehet érezni.
Szia
Nagyon szép formás a pocakod. Növögetnek a babucik ügyesen. :-)
Érezni már hogy mozognak?
Sziasztok!
Tettem fel képet a jelenlegi pocimról:)
szia!
Én is tavaly karácsonykor is reménykedtem,h legalább egy uh fotó lesz a pici manómról,gondoltam idén meg már a picur lesz a fa alatt,de sztem még egy + teszt se lesz az idén.
De egy jó hír, rámjött egy nadrágom,amit még nem is hordtam,mert ajándékba kaptam tavaly és kicsi volt!:D
Mindenkinek kellemes vasárnapot!
Sziasztok!
Mindenki díszít?Pedig össze sem beszéltünk!
Én is elővettem ma a díszeket,de mégsem volt kedvem felpakolni!
Talán holnap!
Ma nem jól voltam!
Mindenkinek jóéjt!!!
:) Örülök, hogy segített!
Elköszönök, szép estét!
Leadtam?Ez se igaz.Tudod,hogy csak a Met miatt volt.Meg az étvágytalanság miatt.De azon segített a Salvus!:)
Ügyes vagy,és ez a lényeg!
Nem biztos,hogy ezzel a tesztoszteron is rendeződött sajnos..
Utalhat pajzsmirigyrendellenességre is.
Hormonvizsgálat alapján tudják megnézni, hogy rendeződtek-e a hormonjaid.
Esetleg menj el bőrgyógyászhoz, hátha tud neked valami kencét adni!!!
NEkem még van kb 1% esélyem,hogy szép karácsonyom legyen.Pont karácsony előtt kellene megjönnie.És valószínűleg meg is fog.Na akkor el leszek szontyolodva az biztos.Főleg,ha karácsonykor jönnek sógornőmék,látom majd a nagy pocakját,és hallhatom a beszámolót a terhességéről,meg hogy milyen neveken tanakodnak.Na köszi...:-/
Tavaly karácsonykor azt hittem,hogy ilyenkorra már 3asban leszünk,még ha a pocakomban lesz is a kisbabánk,nem pedig a fa alatt.
Végülis sokat nem tévedtem,mert tényleg 3an vagyunk,csak nem úgy,ahogy én szeretném..
Igen, épp most olvastalak :) Hiába, holnap már gyertyát kell gyújtanunk...
Én is azt hittem, a 2009 lesz az az év, amikor Csibe beköltözik a pocakomba, és hát sajnos nem sok esélyünk maradt erre. Valahogy ahogy díszítgettem a házat, számot is vetettem magamban ezzel az évvel.
Szóval nem vagyok most túl jókedvű, de ez van, menni kell tovább.
Királylány, nekem is hullik egy-két hónapja a hajam, igaz nem vészesen, de biztos ez az őszi "vedlés", ahogy Orsi mondja. Sajnos én nem tudok rá gyógyteát, talán ha a tesztoszteronod rendeződik, akkor rendbenjön!
Most nekem is hullik a hajam..:-(
De ez ilyenkor természetes.Mi is "vedlünk",mint az állatok..:)
Szia
Jól vagyok. Dolgozgatok. Voltam orvosnál (nőgyógyász) a rettenetes hajhullás miatt. De nem kell változtatni semmit sem a gyógyszerezésen. Tudom, hogy ez az egyik tünet. A doki azt mondta, hogy ez összefügg a férfi hormonokkal és hogy a férfiak kopaszodnak. Na de én nem szeretnék kopaszodni. Tudtok valami gyógyteát vagy valamit? Allig van már a nagy loboncomból... Ti hogy vagytok? Mi újság veletek? Vagy 20 oldalnyi lemaradásom van...
Sziasztok, eddig bírtam a hoxa nélkül :)
Elkezdtem ünneplőbe öltöztetni a házat, elvoltam egyedül egész nap, de mostmár jöhetne haza a párom...
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Itt vagyok:-)
NYuszimaci gratulálok!És hogy sikerült teherbe esned?Mivel kezeltétek?
Csendes hétvége....
Sehun senki?
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!