Miskolc Megyei Kórház Szülészete (beszélgetés)
Én most az átköltözött semmelweisről hallottam rosszakat.
Bár az én dokim meg a megyeiben van,így muszály ott szülnöm.
Szeretnék mindenre felkészülni idejében.
Köszönöm az eddigi válaszokat, aranyosak vagytok :))
Szia!
Igaz, én nem szültem náluk (sajnos), de a terhespatológián feküdtem egy hónapig. Megismertem a nővéreket, a dokikat. Egy-két kivétellel nagyon rendesek, odaadóak voltak, törődtek velem, pedig nem is volt fogadott orvosom. A szobatársaim véleménye megosztott volt, volt, aki dicsérte őket, volt, ki szidta. Szerintem ez minden kórházban így van, akárhová mész.
Szia!
Én az első gyerkőcömet akartam ott megszülni, mert oda jártam orvoshoz is. De a 30.héten bekerültem a szülőszobára, és amit ott műveltek velem,több mint felháborító volt. Itt nem szeretnék írni véleményt semmiről, és senkiről, csak annyit mondanék hogy én az eset után,miután hazamentünk a kórházból, átmentem egy másik kórház másik orvosához, és nem bántam meg. ha gondolod szívesen írok privát üzit. Viszont sokan meg vannak elégedve velük, úgyhogy nem tudom. Ki az orvosod?Kellemes babavárást! :)
Érdekelne milyen ott szülni, milyenek a csecsemősnővérek, és a szülésznők?!
Vajudás alatt mit lehet csinálni, lehet e velem a párom, szülés után a hasamra teszik e a babát?????
Bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok.
Én júliusban fogok ott szülni, mert az orvosom is ott van :)
További ajánlott fórumok:
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Miskolc megyei kórház szülészetén Dr Nagy Gábort ismeri e valaki? Tapasztalatok?
- Mikor költözik vissza a miskolci Semmelweis korház szülészet nőgyógyászata?
- Milyen tapasztalataitok vannak a miskolci megyei kórház szülészetéről?
- Miskolc - Megyei Kórház - Szülészet
- Miskolc Semmelweis Kórház szülészet - kérdések