Miskolc Megyei Kórház Szülészete (beszélgetés)
Lányok nem semmiket írtok.
Ezek után nagyon kíváncsi vagyok milyen a megyeiben szülni :)
Én 2007-ben március 18-án szültem. :-)
És annyi csecsemőnek aki nem akar szopni nem tudnak biztosítani anyatejet mindig. Ezt nem hallottad? És ha nincs anyatej akkor tápszer marad és a cukros tea.
Na jó nem fogok vitatkozni,nem tudom mikor szültél,én tavaly áprilisban.
Akinek sok teje volt mindig mondták a csecsemősök h fejjük le és odaadják azoknak a babáknak akiknek az anyukájuknak nincs teje.Sőt!!!Kint a folyosón mindig volt kirakva steril pohár a lefejt tejnek és utána abba kellett vissza kirakni a tejet és mindig elvitték a csecsmősök,nem tudom pontosan mi a neve de azt csinálják vele amit az anyatejgyűjtő állomáson....és utána bárkinek oda lehet adni.Mindenki anyatejet kapott akkor amikor én ott voltam.Sőt még szólt a csecsemős h ha van felesleges tej akkor adjuk le mert sok kismama van akinek nincs teje!Ott gyűjtötték össze a folyosón az asztalon egy tálcán,meg volt h az én kezemből vette el a csecsemős mikor bejött a szobába és látta h tele van a pohár.Volt h egyszerre kettőt is adtam!!!ÉS mondta h de jól fog jönni...stb.Emellett persze az én lányomnak is ezt adták mert ő sem akart szopni.Folyton kék fényben volt,így mindig mikor kihozták már megetették,és nálam csak aludt.Szóval én nem is etettem 3napig!
De a lényeg h én meg tápszerről nem hallottam,na meg biztoan nem kiönteni vitték a rengeteg tejet a folyosóról.Na meg mondták is a szobában h adjunk ha van,de ezt már írtam.
Nekem csak tea volt kikészítve,mert 3napig amíg nem indult be a tejem azt adtam neki pohárból.aztán meg mikor volt tejem nem akart szopni,mert ugye egyszerűbb volt a pohár mert csak bele döntötték a szájába...
És a lefejt tejjel jártam fel a gyerekhez éjszaka vinni neki a tejet!(elvitték esténként mert kékfényben volt folyton)Szóval elvileg az én tejemt kapta(mert volt bőven),és nem tápszert.Meg én nem is hallottam h a kórházban tápszert adnának.Akiknek sok tejük volt mint pl nekem is utána mindig vittem leadni(amíg bennt voltunk)és azt adják a babáknak.Mindenki anyatejet kap szerintem!!!
Nekem a Semmelweisben nem csak teát adta, hanem tápszert is pohárból. Ha éhes akkor ne teát adjanak már neki könyörgöm...! :-(
Én mindenképpen a Semmelweist ajánlom!
Szia!
Szülésznőt ne fogadj, szerintem felesleges. Bár nekem szerencsém volt, indították a szülést, tehát hatra mentem, akkor volt műszakváltás...egy szülésznővel csináltam végig. Mikor felvittek a szobába, azt már másik műszakos szülésznő csinálta, de ő is nagyon kedves volt. Szülésznőkről csak jót hallottam...ezért nem is jutott eszembe szülésznőt fogadni.
Nekem egyébként Papp Gyula volt az orvosom, alapból nem vett el pénzt, a magánrendelésen vizsgálatkor fizettem (kb. 3-4-szer 5 ill. 6ezer Ft-ot)
Varratszedéskor adtam neki pénzt, de megérdemelte, a mai napig úgy gondolom.
Én Dr.Bikki Bélánál fogok szülni.Bár az anyagi része miatt kételkedem egy kicsit.Így megeshet, hogy az ügyeletes dokinál fogok szülni.
Érdekelne az is hogy ha valaki az ügyeletes dokinál szül, és nem akarja hogy bunko legyen vele, akkor hogy mondja az ember hogy szülés után ad neki valamennyi pénzt???
NA és a szülésznő fogadása hogy zajlik?? Akkor ott az éppen dolgozó ügyeletes szülésznőt kell megkérni??
Szia! Én 2008.decemberben szültem a megyeiben, és mindennel meg voltam elégedve! Az orvosom miatt mentem oda, és nem bántam meg. A szülésznők nagyon aranyosak voltak, az orvosom egy tündér, minden nap benézett hozzánk, hogy hogy vagyunk, a baba végig velem volt, kétágyas szobában voltam, ahol a nővérek is nagyon aranyosak voltak. A csecsemősök is elég segítőkészek, de abban van kivétel.
Persze megvan mindennek a s"sötöt" oldala is, ha érdekel privin leírom a többi tapasztalatomat.
Kinél fogsz szülni?
Szia!
Tavaly júliusban szültem, a szülésről csak jót tudok mondani, szuper volt a szülésznő, aki éppen dolgozott...viszont utána..akkor éppen rengetegen szültek, nem kerültünk egy szobába a lányommal csak egy nap után, a csecsemősök bunkók voltak...fertőzést kaptam:(
Igazából nem sok időm van leírni, ha van konkrét kérdésed írd ide, vagy priviben és válaszolok.
Sziasztok!
Én tavaly áprilisban szültem a Semmelweisben.Imádtam ott lenni.Minden tökéletes volt.A párom bennt volt végig,nem volt fogadott orvosom sem,de annyira körültekintő és figyelmes volt az ügyeletes h csak lestem.Na meg a szülésznő is!A csecsemősök és nővérek mind aranyosak és segítőkészek voltak.A szobám felújított volt-saját fürdővel és wc-vel!!!A szobákba úgy helyezik el a kismamákat h megnézik kik illenek egymáshoz(értitek ugye?)
Roming-in,tehát a baba végig veled van szülés után,csak első este viszik el,hagynak pihenni.
Anya 9éve a Diósgyőribe szült,azt mondta nagyon jó.Most ugye a Semmelweis átköltözött oda,csak mégjobb lehet!!!!
Keresztanyám a Megyeiben szült 5éve-36évesen 24órát vajúdott úgy h nem kapott fájdalom csillapítót-pedig kért,de a főorvos azt vallotta h a gyerekért megkell szenvedni ezért nem adott senkinek.És egy 36éves picike nőt aki kb 155cm és 45kg egy hatalmas több mint 4kilós babával hagyott 24órát kínlódni...Nekem pedig 7óra vajúdásnál mondták azt h lehet h császár lesz ha hamarosan nem jön ki-de sikerült!ÉS kaptam -Epidurális érzéstelenítést is-ők ajánlották maguktól kérnem sem kellett!!!!!
Ja,és a Megyeibe csak 3óránként viszik ki a babát enni.Hát én nem bírtam volna ki!
Ja,és koszos az egész!!!!!
Szóval én nem ajánlom semiképp!
További ajánlott fórumok:
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Miskolc megyei kórház szülészetén Dr Nagy Gábort ismeri e valaki? Tapasztalatok?
- Mikor költözik vissza a miskolci Semmelweis korház szülészet nőgyógyászata?
- Milyen tapasztalataitok vannak a miskolci megyei kórház szülészetéről?
- Miskolc - Megyei Kórház - Szülészet
- Miskolc Semmelweis Kórház szülészet - kérdések