Mindmegettük (beszélgetés)
hazajöttem előkerestem a leleteimet, de csak egy röntgenem van azis 7 évvel ezelőtti, a többiről nem adtak ezek szerint, csak irták, hogy minden oké. azt is beviszem, igaz azon enm fog látni semmit.
hát azt hiszem szerdán amikor a doki bent lesz, be fogok menni hozzá, hát még egy hét?
és most pedig jó lenne, ha pozitiv gondolatok járnának a fejembe, azt hogy kell csinálni?
Danya,
nem kell azonnal bex@rni, ha nagy lenne a baj, nem a leletedet kérné, hanem azonnal Téged! Tudom, könnyű tanácsot adni, de most próbálj megnyugodni. Előtted az ünnep és a család. Pihend ki magad.
sziasztok
jajj lányok nagyon félek, tudjátok voltam kedden mammográfián, és most telefonáltak az sztk-ból, hogy ha meg van a régi leleteim, vigyem be kedden vagy szerdán. szerdán van doktor össze akarja hasonlitani a felvételeket. nagyon-nagyon félek, mert eddig csak rosszat hallani, látni. és amilyen vagyok, tul is parázom a dolgot, de bizom is benne, hogy én nem lehetek beteg.
kérdeztem a nővértől aki telefonált, hogy baj van? és diplomatikusan annyit mondott, hogy a dokto úr látni szeretné az előzőket.
a sógornőm azt mondja, hogy ha százszázalékig meg lennének győződve akkor a doktorhoz hivnának. bár igaz lenne.
még annyit mondott, hogy igy a jövőhéten ne várjam az eredményt, csak egy hét mulva, mert ugye igy csuszni fog az elemzés.
szoritsatok már értem.
Na jó reggelt lányok, asszonyok!
Túl vagyok a porszívózáson, felmostam, kimostam egy adagot...de még mindig azt sem tudom hol áll a fejem.
Majd később mé jövök!
Bíztam bennetek:) Ha már vmi biztos lesz akkor részleteket is elárulok, majd jövő héten kristályosodik ki az egész, de a munkaügyiből már kikértek, akkor az csak jelent vmit, bár nálam semmi sem biztos, eddig tényleg elég szerencsétlen voltam. A netes melónak mennie kell, mert az jól fizet és szeretem is csinálni, csak ez így sok lesz, viszont ha össze is jön a munka ez határozott időre szól, 4 hónap, se több, se kevesebb:) :(
Úgyhogy míg nem találok majd megint vmit addig muszáj lesz ezt is folytatni, úgyhogy megoldom hogy el tudjak mindent látni.
Na lányok, én nem küldök külön képeslapot, hanem itt kívánok mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET! (Akiktől kaptam azt nagyon köszönöm, aranyos hogy gondoltatok rám személyesen is)
Robi délutános így csak éjjel ér haza, én Fábryzok egyet miután lefürödtem, jelentem torna kipipálva:)
Jó éjt
megjött az uram, majd reggel..
puszi
remélem sikerülni fog, szoritok neked nagyon, tudom hogy mennyire várod már, de ha már láttál szerződést, az már olyan mintha alá is irtad volna.
és akkor a netes meló is megy mellette, az még belefér?
blankának ha felébred mondom, hogy mit üzentél, de most reggel bejön velem, ott van egy kicsit (jót beszélget Pistával) könyvtárba ment, majd dalmával együtt kondizni, majd bejöttek hozzánk ujra jött egy biztositós ürge, aki még mindig nem ment el, mert az uram még bent van vele......, már irtam neki, hogy esteledik a faluba haza kéne menni.....
kötöttünk egy uj életbiztositást mind a négyünkre, sőt ez valami befektetés is ami a nyugdijjas korunkra is vonatkozik majd.
Schybie,
nagyon szorítok.
Danya,
a koleszterin miatt ne keseregj, nagyon jó sztatin-alapú csökkentők vannak, felírja az orvos, egy-kettőre lemegy ez a ronda koleszterin.
A gyulladást viszont ki kéne vizsgáltatni, hogy hol van, bár nem értem (igaz, nem írtad, hogy mennyi a vérsüllyedésed), mert a gyulladásokat legbiztonságosabban a vérsüllyedés mutatja meg. Max. 20-ig jó, illetve elmegy, de azon felüli érték gyulladást jelez.
Nézd meg, hogy mennyi, de a legjobb, ha a lelettel elmész a háziorvoshoz. A TSH meg azért lenne nagyon fontos, mert ha a pajzsmirigyeddel lenne vmi gond - az biztosan nem enged fogyni.
Puszi mindenkinek.
Én meg mind a kettőjüket megértem, mert biztosan jót akart a férjed is, csak hát mivel pasiból van, lehet hogy elképzelni sem tudja, hogy milyen nehéz fogyózni, és hogy mekkora akaraterő kell hogy ellenáljon az ember egy csokitortának.Én biztos nem hagytam volna ki.Imádom az édességet, nem is tudnék élni nélküle.
Na lemaradtam valamiről?Milyen munka az ami lehet hogy atied lesz, Scyhbie?Irigyellek a netes melódért, bár én is találnék ilyet.A múlt hünapban is találtam kettőt, de hát én fizessek előre,meg később a szállítást, meg még ki tudja mit...kész vagyok az ilyenektől.
Jaj, itt olyan szar az idő, hogy csak fentről nézzük a csúszdát, sszomorú is Fanni.Jöhetne már a jó idő.
Na elért a vég, mennem kell mesét nézni.Ja és hogy mi következik, természetesen a Dumbo..ma már másodjára.Tiszta mese szakértő leszek a végén!
Anya, én értem Blankit, én is kifakadtam volna. Tudom hogy szeretetből vett apjuk tortát, de tudhatná hogy ti vigyáztok a súlyotokra és most az az utolsó dolog amit Blanki is enne. Olyan szépen halad, kár elrontania, üzenem is neki hogy várom a levelet mert még nem írt:)
Viszont a férjedet is meg lehet érteni, sajnos a családtagok (főleg akik nem küzdenek súlyproblémával) nem értik, érzik át a helyzetet, ezért is lehetséges hogy merő jóindulatból hozta ezt az ajándékot. Nálunk is sok idő telt el, mire elfogadták és nem néznek különcnek ha én nem eszek az ünnepi ételekből, édességből és még részeg fejjel se vesznek nekem ilyet már:) Apumtól pl. szép gyertyát kaptam nőnapra is. Húsvétra mondtam, én nem kérek semmit, anyuval közösen megvettük Robi bárányágyneműjét, mondtam az lesz az én ajándékom is, mert úgyis mindig átmászok hozzá:) Azért remélem vmi szép gyertyát kapok mert annak mindig örülök, de akármi van, édességet nem.
Holnap gyüminap, nem társul valaki?
Szeszi, hova tűntél?
Ja Danya, valószínű a fehérje, pláne a sonka nem használ a koleszterinednek:) De most húsvét van, majd nyáron kevesebbet eszel, jönnek a finom zölségek: padlizsán, cukkini, saláta, paprika, stb. Nyam-nyam (én is mostanában sok húst eszek, de nálam a kolbász a nyerő, igaz hogy zöldségekkel, kenyér nélkül (ki is van akadva aki látja hogy eszem:)) de akkor se a legszárazabb étel.
Visszaadtuk tegnap az újságos melót, még ebbe a hónapba visszük és lezárjuk ezt a fél évet:) nem tudom meséltem-e már, de a netes főnökömék bővítettek így sokkal több munkát tudnak szerencsére adni ami sokkal jobban fizet mint az újság, mivel több lesz a pénz, munka így a kettő együtt nem megy, főleg úgy hogy lehet hogy ápr. 1.től 4 hónapra, határozott időre felvesznek álmaim helyére, de erről majd akkor ha már lement az első nap, szerződést már láttam, ez jó jel, de nem akarom belelovalni magam semmibe, tavaly is hogy jártam az egyesülettel?! Na ennyit, többet nem beszélek róla, babonás lettem, csak szorítsatok!
Szép napot!
heli
jó sokan voltatok no.
na meg van a laboreredményem. hát nem mondanám, hog annyira jó, sokat javult a koleszterinem, de még mindig 6,7 de valami 8, valamennyi volt anno. a triglemididen az normálizálódott.
ami nagyon rossz a vizeletem üledéke, tele van baktériummal a jó 1000-ig nekem pedig 2186, van benne laphámsejt is dögivel. szóval olvastam utána, valami gyulladásom van.
de a koleszterinem még mindig olyan magas, hogy erre kellene szedni valami gyógyszert:(
de most lehet, hogy azzal csesztem ki magamat, hogy majdnem minden este igaz zsirnélküli füstölt főtt sonkát ettem. de serétés és tele van koleszterinnel.
az első rizikó faktor a szivinfarktushoz.
ugyhogy most elviszem az eredményt, majd azt mondja, hogy megnjek el a körzeti orvoshoz.
örülök neki nagyon:(
és még jócskán fogynom kell, hogy az eredményeim jóbbak legyenek.
ma 79.3 voltam tehát 1 kiló levándorolt rólam.
de ugye már a 79 kilót 3 hete elértem, és azóta em hogy le, hanem fel.
reggel megmértem a hőmet és 35,5 szóval nagyon magamalatt van. és nem csinálták meg most sem a tsh a pajzsmirigyvért sem, nem értem, pedig a csaj felirta.
na kb. ennyi jelenleg
helló csajok:)
ma is bünöztem, blanka ma volt 22 éves, igy kapott egy emeletes csokitortát az apjától, amiből végül is egy nagy veszekedés lett. az uram kissé ki van idegelig, nagyon sok most a munka, és nagy teherrel küzd nap mint nap, és most valahogy nem tolerál
megvette a tortát, mire dalma neki esett, hogy hogyan tehetett ilyet, hiszen blanka fogyózik, ez a legnagyobb kicseszés stb. stb. amiben végül is igaza van, de az apja annál nagyobb öremmel hozta, tüzijáték, füles figura, 22 gyerta. szóval ugy mint anno. hát igen felnőttek, amit szerintem az apjának sokkal nehezebb felfogni.
na szóval szó szót követett, a vége majdnem az lett, hogy az apja kivágta az ajtón. blanka végül is ezt nem hallotta mert fent volt a szobájában.
tehát jól végződik a nap
végül is blanki lejött, és előhoztuk a tortát, átadtuk a virágot, elfujta én ettem is belőle, majd később az apja is és dalma is. csak az ünnepelt nem.
most kerestem rá a neten, 204 kalória egy szelet csoki torta, nem kevés ez?
én is chizem minden nap kétszer reggel és este is még, jól is esik.
na megyek fáradt vagyok, fáj a vaksi szemem is.
puszi
a többiek?
Köszönöm az infót Pusi azért kérdeztem rá mert nem volt világos, akkor én ajánlom nasinak a puffasztottat, az olyan mint régen a kuki volt (ne tessék rosszra gondolni;))
Jó és fogyogatós éjszakát
Sziasztok,
Schybie,
a kölespehely nem azonos a golyócskákkal, ez olyan, mint a zabpehely, főzni kell.
Danya,
én még mindig csinálom minden reggel a chi-t, de, látod, azért ugrál a súlyom le-fel. Mára visszament az az 1 kg, derékban lement 1 hónap alatt 1 cm, de csipőre feljött 2. Vagy rosszul mérek. (Mindig ez a mentségem.)
Puszi
szijja melcsikém, nálunk meg az a baj, hogy mindenki imádja a parasztsonkát, de nyersen. és hiába nem zsiros, szerintem rejtett zsir van benne.
a mai mérlegelésem 80,6 ugyhogy pusi már le is hagytalak. valamit gyorsan csinálni kell. azért jó xar érzés.
holnap masszázs, mérlegelés, a fenébe
lehet, hogy kicsit tul lőttem a szénhidrátokkal?
vasárnap óta falom a pelyhecskét, és nem tudom, nem tudok neki ellenállni. ma átviszem mamáékhoz ami maradt, ne csábitgasson itt nekem a dög.
nekem is tornáznom kellene, vagy valami bicajozni ujra, volt idő amikor minden áldott reggel vagy egy éven keresztül 10 km lenyomtam, izzadásig. igaz, hogy egy kilót nem fogytam tőle, de most lehet, hogy sikeresebb lenne, hiszen ugy is étkezem.
a legmegicet sem használom sajnos minden reggel:(((
pedig 30 másodpersz lehet egy folytában. be kell vallanom, hogy egy lusta dög vagyok, és ezen változtatni kell. mert ez igy nem mehet tovább.
azért irigyellek titeket melcsi, hogy szerettek is mozogni, hála az égnek már blankának is hiányzik, ha nem megy kondizni, sosem gondoltam volna.
na de nekem? hm sosem hiányzott
Sziasztok!
Danya, a köles az puffasztott köles akar lenni? mert az tényleg fini, nekem mindig van itthon bár már jó pár hete (hónapja?!) nem ettem, állítólag a legjobb lúgosító, nasinak is tökéletes, alig van benne kalóra.
Tornát megjártam, besűrűsödött a program ezért hajnalozok már megint de végre van mit csinálnom és nem "üresbe" tengetem ezeket a szép órákat.
Kajám rendbe volt, készülök a pénteki gyüminapra mert már rég csináltam.
Pusi szerintem is nyugodtan ehetsz sovány fehérjéket zöldséggel, csak hagyd el a cht, pl. én kolbászmániás vagyok, nálam az lesz a húsvéti menü, főtt tojás + mustár, + pari+ paprika, nekem nem is kell főtt étel, én ezzel tökéletesen megleszek hisz nagy kedvenc, sonkából talán egy falatot mert azért nem rajongok, de meg akarom kóstolni a házi sonkánkat, csak a sovány részét mert én alapból nem szeretem a zsírós cupákokat nekem azok kifordulnak a számból, sőt még a csirkéről is levadászom ha találok rajta akár egy hajszálnyit is, kiskorom óta undorodok tőle, na meg csontvelő, köröm, stb ezzel ki lehet kergetni a világból, más meg ölni tud érte:) Még jó hogy különbözőek vagyunk. Nem látszik a formámon hogy nem szeretem a zsírosat de nem is ez miatt lettem elhízott:)
Újabb elismerést zsebeltem be, ez jót tett a lelkemnek:) Holnap ismét torna kell is a motiváció mert lusta vagyok, tavaszi fáradtság, vagy mi.
Legyen szép napotok, ma ismét mozgásban leszek de gondolatban itt vagyok
darabra, mindent összeadtam ami csak van benne, és felszeleteltem, és visszaosztottam. az tény, hogy nagyon fincsi, kicsit morzsalékos.
Philips Elektromos szőnyegseprő FC6120
ez a gépem, már anyunak is kell, átvittem kipróbáltuk, és ő is, hát gyerekek még ennyi szutykot amit felszed, hihetetlen, pedig nem is látszik, hogy piszok lenne. na szóval ha corába megyek vennem kell mamiéknak is. és a kérdése az volt mikor mentek? szóval nagyon kellene..:))))
Pusi az egy kiló nem biztos, hogy hizás tudod nagyon jól.
és amit könyvek olvasok tudod hogyan tartsuk meg a kilóinkat, abban olvastam, hogy ne adjuk fel azért mert talán vétkeztünk, olyat ettünk amit nem szabad, holnap folytassuk tovább, mintha semmi sem történt volna. mindenkinek joga van egy kis kényeztetésre. sőt adjunk magunkat egy-egy ajándék napot egy hónapban. és te vagy mi mikor adtunk magunknak?
na majd husvétkor
szóval ne keseregj, én sem állnék ma rá a mérlegre, mert ugy érzem, hogy tele vagyok akár a déli busz.
mivel az sztk-ba korán mentm, igy kénytelen voltam olyat enni, mint fittnes bagett, ez is szénhidrát, az ebédem törtkrumpli,párolt káposzta, töltött hus, és a vacsi pedig teljes kiörlésü kifli volt sovány főtt sonkával. ja és bedobtam még 2 sz. pelyheskét...:)
és ugy érzem, hogy huha
mindjárt össze is számolom
igyál egy naturvarázs teát, én is azt teszem, remélem segit:)
na pusz megyek
Drága, drága Danya!
Isteni lehet a süti - megnéztem, elmentettem. A 115 kalória mire vonatkozik? Darabra, dekára, tepsire? Mert szerintem eléggé kalóriadús lehet! Csak a 3 marék mazsola, hmmhammm!
Kölespelyhet már én is vettem, abból szoktam csinálni a tejbekölest, amit ajánlottál. Nagyon finom és csak 2-3 percig kell fortyogtatni, aztán kicsit állni hagyni.
Gratulálok a piros gatyódhoz. Én most 'szerencsésen' híztam egy kg-t, de lehet, hogy rossz a mérlegem./?/
halihó, hát a nagy csavargásból nemigen lett semmi, mert blanka rám telefonált, hogy készen vagyok e már stb. stb. és a keresztapukájával bejöttek értem, igy annyi volt, hogy vettem egy piros frankó gatyót ami térd alattig ér, és egy melltartót, amit el fogok tenni "ünneplőnek" mert a többi már iszonyatul néz ki, remélem amit vettem is kényelmes lesz, mert olyan nem volt amit én használok.
ja és vettem még kölespelyhet, majd kirpóbálom bizti fini az is.
tehát már itthon voltam 12,15-re ennyit a csavargásomról. pedig annyi jó olcsó cucc volt, na mindegy.
a piros gatyóm is 2300 ba került csak. és normál boltam tudtam venni én is, azért ez sem mindegy. amugy nagyon fájnak a fogam egy fehér gatyára, volt is, több fajta de mind csipő gatya, ha leülnék kilenne a popim, hogyan lehet ilyenben járni - nem is értem.
na felteszem a zabpelyhes süti receptjét. még ma is ettem belőle, nekem nagyon bejön sajnos -
holnap lesz kész a laborom csak, mert pajzsmirigyet is nézettünk. de én is nagyon kiváncsi vagyok már rá. remélem, hogy jó irányba változik.
Valószínű az anyósom ki is dobna engem még egy kütyüvel , ami áramal működik, így is 19 ezer általányt fizetünk havonta az átkozott villanybojler miatt.
Danya neked meg jó csavargást a városban, kell is az néha.Mikor pesten vagyunk és megyek a dokihoz, akkor még egy csomó ideig én is szoktam nézgelődni, ábrándozni.Kirakatokat csak arra lát a vidéki ember.Jó a léleknek.Komolyan.