Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Krisztiv, én is fejfájástól szenvedek , bár most a frontra fogtam. Akkor lehet a closti?
Huha! Ez a ho es a hasszurka sztem nagyon jo! Uberbszuper drukk megy Neked!!! :) Koszonom, jol vagyok. Ciklus 5., closti 2. napjan. Tok vicces, h elso es most a harmadik honapban faj a fejem a Clostitol. Masodik honapban pedig "idegbeteg" voltam. Remelem a paros negyedik honapot mar nem kell elviselnem. ;)
köszönöm! :) 1 éves volt 2 hete, jöhetne lassan a tesó :)
Szia lucamami! Köszönöm a drukkolást, aranyos vagy :) 1 éve szültem, szülés után 8 hónappal jött meg először, aztán 40-45 naponta, közötte pecsételővel, kicsit besz*rtam, hogy mi ez...doki elküldött progeszteron szint mérésre, 19.napon 0,3 majd a 22.napon 0,32...szóval itt tartunk most, gyógyit javasolt, vagy várunk, amíg a természet magától helyrehozza a dolgokat. nem akartunk várni :)
Nina az 1. tesztet mikorra tervezed?
:) Köszönöm kérdésed, megvagyok...iszonyat hetem van (nem a pihenés hete) :) A hőm 37,4, néha szúrkálgat a hasam, de ennyi. Jövő héten többet tudunk. Veled mi újság?
Szorítok mindenkinek! Üdvözlöm közöttűnk az újonnan érkezőket!
JenBp, Lucamami! Legyetek pozitívak, és a tesztjeitek is azok lesznek ;) Ezerrel drukkolok!!
Nina, Veled mizújs? Illetve kiért kell izgulni még a héten? :)
Engem nagyon letörnek a negatív tesztek, ezért inkább nem tesztelek. Majd ha alapos okom lesz feltételezni, hogy valami van. :)
nem semmi, hogy meg tudod állni, jó neked, ahogy a külföldi oldalakon mondják 'POAS addict' vagyok :D ('pálcára pisilés megszállottja') :D ha most nem kell, akkor jut a köv. alkalmakra is.. párom már nem is mond semmit, ha DM-be megyek be :D
Nálam sincs semmi tünet, a mellfájdalom elmúlt, ami nem jó jel... Viszont a barnázás ma sokkal kevesebb, mint tegnap volt, ma szinte alig van. Tesztet nem merek csinálni, leghamarabb vasárnap, ha addig nem jön meg.
De igen, Closti előtt volt 21 napos ciklusom is. Ez a ciklus minimum 25 napos lesz, szóval én már ennek is nagyon örülök.
Jen neked sincs semmi tüneted? A closti miatt lehet h kitolodik a tied is. Hanyadik dpo-n vagy? (Azert meg hatha bezebrasodik)
Dolamar koszi, hat a heten eldol, barhogy legyen is.. Legalabbis most mar bizom egy nem extrem hosszu ciklusban, ha ez a honap sikertelen is.
Vajon ilyenkor a doki emeli az adagot 2szem/napra, vagy marad az egy szem/nap?
A closti se tolta ki a ciklusodat?
Szia! Üdv köztünk, szurkolunk neked is, hogy minél hamarabb jöjjön a baba! A már meglévő gyermeked mennyi idős?
Ugyanebben a cipőben vagyok én is, sok reményt nem fűzök ehhez a hónaphoz, de azért még egy icipicit bízom a sikerben. Én a 25. napon vagyok, 26 napnál sose volt hosszabb a ciklusom.
Szia Lullika! Ha gondolod olvasgass vissza , de ha van kérdés segítünk ha tudunk!
Még ne temesd a dolgot!!!! Én még drukkolok!
szia Lullika, mikor szültél? Nekem is ez volt a gondom, bár nekem a 19.heti égibaba után lett nagyon alacsony az progeszteronom, és rövidült le a ciklusom 19-21napra, így ovum se volt. Nekem ez a mostani az első hónapom, 5napig 1szemet kellett szednem, már a 27.napon vagyok, a tesztek mind negatívak, tünetem nincs, így szerintem meg fog jönni...valamikor. Viszont már a hónapban jó volt a progeszteronom is, eszerint ovu is volt és már jó ciklushosszban vagyok, a következő hónapban már jobb lehetőségekkel indulhatunk.
drukk neked is a tesóprojekthez.
Sziasztok! Én ma vettem be az első clostilomat, ezt javasolta az orvosom, ugyanis szülés után nem akar helyreállni a progeszteronom, konkrétan a nullához közeli értékem volt 18-23.napokon...pedig már tervezzük a kistesót.remélem sok hasznos tapasztalatra lelek majd általatok és sok pozitív sztorival találkozom.
27.nap, meg mindig semmi, az lh es hcg tesztek is negativak, semmi arnyek v halovany csikocska nincs hunyorgassal se :) nincs semmi tunetem, ami sikerre utalna, ugyhogy mar varom, h mikor jon meg, es johet a kov honap.
S35 drukk a beultihez
Barátcserje kivonat, múltkor megkérdeztem róla a dokit, és azt mondta, hogy ő ugyan nem szakértője a gyógynövényeknek, de szerinte szedhetem nyugodtan a Bromocriptinnel és a Clostival. A barátcserje pont a prolaktin szintet csökkenti és közvetett módon növeli a progitermelést.
Én is ma vettem pont csak nem premenst hanem egy másikat meg e vitamint.
Igen mondjuk ez elég paraszt dolog volt Tőle... magándoki legalább?
Barátcserje és szupi jó dolog.
Ezek fantasztikus hirek!!! Nagyon nagyon drukkolok!!! :) :)
Sajnalom, de azert titokban remenykedek es nyiltan drukkolok! :) Mi az a Premens es mire jo? Nem kavar be semmibe?
Sziasztok! Most voltam ultrahangon (11. Napon) és van 2 db 20 mm-es tuszom:) juppiii!!! Illetve meg egy 13 és 14 mm-es. Kaptam tuszorepit és péntek beulti:)
Megnézem majd az én értékeimet is, annyiban hasonló, mint a tiéd, hogy nekem is magasabb a 2 órás inzulin, mint az 1 órás, pedig elvileg alacsonyabbnak kellene lennie. Nekem 2 orvos látta az eredményeimet (a régi és az új), gyógyszert egyikük sem említett, csak azt, hogy sportoljak, és fogjam vissza a szénhidrátot.
További ajánlott fórumok: