Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Ajj, hát igen az azért meggondolandó valóban...
Ha nem befolyásolja a terhességet akkor felesleges megpiszlálni, nem?
Legalábbis én így lennék vele.
jajj szegénykém, de legalább tudod már mi az, és dönthetsz, hogy szeretnéd.
Hát én nem tudom, bizsereg a mellem, mint mikor szoptatáskor megindul a tej, olyan érzés. Ez délelőttől kb egyfolytában. Semmi fájás, érzékenység. Vettem CB-t is, de full negatív (szét is szedtem, mert ahogy forgattam, beleképzeltem a csíkot :D szóval tényleg negatív)
a prog eredményem (24cn) 38,95nmol/l
follic 0,00-4,45
luteális 10,62-81,28
postmenopausa 0,00-2,32
midluteális 14,12-89-14
I.trimeszter 35,68-286-20
Másfél hónapos előjegyzés van a műtétre vagyis a műtőre. Nem lapar lenne ,hanem egy 5cm-es vágás a császár hegemtől balra és feljebb.
Nekem nagy , de bőrszövetben van , szóval olyan fura. Valószínűleg a császárkor került.
Mármint milyen műtéttel távolítaná el az endometriózist? LSK val? Csak mert nekem is volt endometriózis a hasfalon, de picike vot. Gombostű fejnyi.
Nekünk nem kellett várni 3 hónapot a próbálkozással. 3 hét múlva már próbálkoztunk.
Na szóval kezdem előlről ugyanis a telóm lefagyott.
5.cn 7mm-es nyálkahártyám van. Az endometriózisom egy és mellett vagy épp rajta helyezkedik el és agigy megpattan az lesz ilyen véraláfutásos. Műtét rajtam múlik , de mivel hasfalban helyezkedik el terhességet nem befolyásol. Viszont ha műtét akkor ugye 3 hónap szünet.
Ma voltam progeszteron vérvételen, délutánra talán lesz eredmény is. Mai teszt negatív, hő felment 37-re. Tegnap is és ma reggel is megjön vagy ovus érzés, hát nem tudom.
Holnap hívom a dokit az eredménnyel. Ha azt vesszük, 24.napon vagyok, a május utáni ciklusokból eddig ez lesz a leghosszabb, azok csak 19-21naposak voltak. (Ha ez a closti kitolná 9hónapra, hát nagyon örülnék :D) Ha megjön, akkor meg legalább legyen pé és min.26napos ciklus, hogy lehessen belőle valami(ki)
38vagyok, ha ez nem jön össze, akkor kérhetek a dokimtól átjárhatóságit? azt a ciklus melyik szakában kell végezni?
Drukkolok csajok!
Voltam terheléses cukron, kedden elemzi ki a doki az értékeimet.
Sajnos a legutóbbi UH-n már nem látott dominans tüszőt, csak a jobb oldlaon 3 kicsit.
Hétvégén szúrkalgatott jobb oldalt,lehet hogy beért egy tüsző, együtt voltunk, de nem látok esélyt a sikerre.
Ha megjön akkor újra Closti, de most emelt az adagon 2x1-re.
Kíváncsi vagyok annak milyen hatása lesz.
Nina , Lucamami nagyon szorítok!!!
Krisztiv, hogy vagy?
Többiek? Eltüntetek?
Nina :) drukk a jovo hetre! A robbanekonysagra en magneziumot is szedek :) igazi keltetogep hod van ;)
A Bridget ferjnek is tetszett, jo esti mozi volt :) nagyon vicces :)
Ma 10dpo, lh, 10-es, 25-os tesztek negativak. Hat meg pisilgetek es amig meg nem jon, talan lesz valami :) szurkalgat alul, jo lenne, ha jot jelentene.
Holnap progeszteron vervetel, meglatjuk, mi az eredmeny.
A teljes verkepen kijott h alacsony a vasam, a haziorvoshoz is be kell menjek, mert azt mondta ki kell vizsgalni.
Tegnap megneztuk a Bridget Jones filmet :D na az halali volt, az egesz mozi hangosan rohogott!
Hogy vagytok csajok?
Szuper, h ilyen jo fej a dokid! Ki O, ha megszabad kerdezni? Illetve ez akkor edekes, ha budapesti :)
Nalam az van, h meg mindig barnazok, de holnapra megjon, mert epp az elobb mar pirosas volt :/Csak sztem nem normalis dolog, h ot nappal mensi elott mar barnazok, mikor ez az elozo honapban ket nappal a mensi elott volt, Closti elott meg soha :/
Na Szisztok !
Kicsit eltűntem, ugyanis és hátha valakinek volt már hasonló tapasztalata, akárcsak aki olvas minket...
ugyebár megjött csütörtökön...péntek estére a hasam bal oldalán kb 2 tojásnyi nagyságú dudorom lett, ezzel már voltam többször orvosnál lehet endometriózis , lehet nem.Tavaly szeptemberben volt ugyanez akkor is egy poz.teszt után lett egy hatalmas dudor és kívűlről , mintha hasbarúgtak volna tiszta véraláfutás és rohadtul fáj. Na most is ez a szitu.
Előbb beszéltem a dokimmal, mondta ha godolom menjek be a klinikára , de ha bírom akkor hétfőn Ő fog személyesen megnézni. Jaa és vinnem kell egy aznapi terhes tesztet , hogy tuti neg.
Bocsi ha hosszú lett.
Köszi mindenkinek a szorítást:)
Én is viszont szorítok nektek. Adddig is olvaslak titeket és majd jelentkezem jövő héten:)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?