Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Nálam is ugyanez van pár napja, nem tudom, mitől lehet. Valamelyik éjszaka felébredtem és a hálóingemből facsarni lehetett volna a vizet.
A mai tesztelőknek szorítok ezerrel, ha addig nem jön meg, akkor hétfőn vagy kedden én is tesztelek.
Akkor ez olyan, mint Picilánykának , neki sincs mensije , se IR-e, de van minden más pco-ra hasonlító tünete.
Én is szedtem Dianet.
Ez így szupi ! Csak ahogy írtad a 65-ös értéket azt hittem az a 120.perces
Akkor Te az a szerencsés vagy akinek jót is tett a fogigátló. melyiket szedted?
Mensi előtt kinek milyen folyása van?
Nekem tegnap is ma is szárazság van. Az jó jelnek számít?
Most épp vajas update lekváros kenyeret(slimmer) eszek, tejeskávéval és savanyúkáposztával....de nem érzek semmit🙃 ( ha ettől nem f.s.m össze magam...)
Az 1.fiamnál a villamos megállóból szaladtam be a kisközértbe , mert olajbogyó gumicukor kombóra vágytam.
A kicsivel mindenhez (szó szerint) citromot ettem. A család nem tudott velem egy asztalnal enni mert mindenkinek fokyt a nyála ahogy majszoltam a citromot. Meg voltam veszve érte.
Azt én is olvastam h pcos nincs IR nélkül. Meg azt is h ezen a terhelésesen kb minden 2. ember elbukna. Kár h csak ez a vizsgálat van, mást még nem találtak ki...
Nekem mindkét petefészkem pco jellegű (sok kis apró tüszővel), de nincs megnagyobbodva és IR-em sincs...Szóval, ezért nekem semmilyen konkrét diagnózist nem tudnak mondani az orvosok. Csak h nincs cilkus és baba sem. :(
Haat ez jó kérdés, ahogy a neten olvastam teljesen valtozo a dokik hozzáállása.szerintem ártani nem árt ha végig nyomom akkorse.
A gyógyszert is szedem rendesen.
Annyit hozzátennek, hogy bár szar jogy az embernek valami baja van, de ha kezelik az nagy segitség!
Szerintem nekem is ettől jött össze a baby!
Azt mondjak hogy megkeményítí a kezeletlen IR a sejtek felszínét és ezért nem tud pl beágyazódni a baba!
Azóta én is diétázok, szedem a gyógyszert és iszom az inofolicot!
vagyis a Te értéked a 2x-ese a 120. perces maximumának , mert ha a 0. percesed 5 lenne ( ami a norm.érték maximuma) akkor a a 120. perces max.30 lehetne.
Kérlek nézz utána , ha nekem nem is hinnél , de ne hagyd annyiban!
Jaaa a kicsi az 1. próbálkozós hónapban sikerült!!!
A nagyobbikom 6 hónap kezelés után , de ott a tesztoszteronom is magas volt.
Szeptemberben volt 1 éve , hogy próbálkozunk.
De mióma nélkül és pcos ciszták nélkül, ez a 2. ciklus, előzőben is volt egy pozi tesztem ,de sajnos megjött végül , szerintem akkor még magas volt az inzulinom, mióta clostizunk elkezdtem nagyon keményen diétázni. Fogytam már 9.5 kg-ot, szóval hátha ...
Huuu Pigman !!! Fura egy orvosod van...
Az inzulinterhelés mindenkinek 75g-os cukorral történik és igen sok, a 120.perces max a 6x-osa lehet a 0.percesnek ( ami 0-5 a norm érték), de persze közbe min. 1x mérni kell a 90.percnél , hogy még több , minden kiolvasható legyen pl.: magasabb -e és szépen csökken a 120. percre vagy alacsonyabb és emelkedőben van stb.
Nem akarlak elkeseríteni , de IR-ed van és enyhe , de IR. És kezelést igényel.
Csodálkoztam volna , mert Petrányi prof és Tüű doki ( elismert endokrinológusok) mondták : minden pco-s inzulinrezisztenciás , de nem minden IR-es pco-s.
Az pont az IR-t igazolja, mert hogy annyira sok inzulinod termelődik , hogy visszanyomja a cukrodat.
Az inzulint nem is nézték?
Üdv az újaknak!
Pigman, voltál terhelésesen már? A soványság/vékonyság nem zárja ki az IR-t.
Most töltöm majd az 5.hetet.
A második clostis honap volt.De nekem a 14.napra felszivodott a tüszőm és utána a 26.napon lett megegy peteérésem spontán.
Nem hiszem hogy a gyógyszer miatt, de nem lehetetlen.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?