Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Sziasztok! Én sem tudok pozitív hírekkel szolgálni sajnos, tegnap a 24. cn-on elkezdtem barnázni, ami ma folytatódni látszik, szerintem ma vagy holnap meg fog jönni. :( :( :(
Ha már meg kell jönnie, akkor örülnék neki, ha tényleg ma vagy holnap tenné, mert akkor jövő hét csütörtökön pont jókor tudnék a dokihoz menni UH-ra. Meg nem rajongok az ötletért, hogy az ovitrelle-t magamnak kelljen beadnom. :'-(
Sajnálom Csajok! :(
Én még nem próbáltam a hőmérőzést, eddig nem láttam értelmét az én esetemben. :(
Óh, sajnálom, pont kérdeztem a másik fórumban, hogy hogy állsz ma, mondj valami biztatót!
Én is mélyrepülésbe kezdtem sajnos, dpo 11 vagyok. Nekem eddig csak mensi napján szokott leesni.
A franc egye már meg! :( :(
Sziasztok!
Szép lassan , de csökken a hőm, ma már csak 36.7 ez a 13 dpo , ha így haladunk akkor a várt szerda, csüt.magasságban meg is jön. Sajna nem vagyok boldog ettől se. 😢
Még van egy havi clostim , de nagyon nem akartam....
Dióhéjban: nincs ciklusom egyáltalán (11 évig szedtem fog.gátlót és kamaszkoromban sem volt ciklusom), ennek ellenére babát szeretnénk.
Mindkét petefészkem tele van pici tüszőkkel, amik nem indulnak meg. FHS/LH arány eltolódás, kis mértékű androsztendion szint emelkedés, totál alacsony progi, hajhullás. Pajzsmirigy hormonok, cukorterhelés rendben.
Gyógyszerrel próbálják beindítani a ciklust, eddig nem sok eredménnyel. Most már ott tartok h lehet h meddőségi centrumba kellene mennem...
Sziasztok Lányok, azt hittem, jöhetek haza jó hírekre. Drukk akkor a következő ciklushoz, bár Dólamar neked még esélyes ugye?
London szuper volt, az egész család nagyon élvezte, sikerült mindent megnéznünk, amit terveztem :)
Ma voltam progi vérvételen, délután lesz eredmény, majd megírom. Hőmet most fölösleges vezetnem, mert kicsit megfáztam kint, volt hőemelkedésem is, így lett egy kiugró érték is, ami persze nem valós.
A vicces az, hogy bár kiszakadtunk itthonról, estére már csak bedőltünk hullafáradtan az ágyba, így ezek a napok ölelős-alvósan teltek :D
Nekem ha nincs peteérés pont hamarabb megjön 18-20 napra.
Érdekes :/
Igen, nekem is így van.
Dianét 2-szer szedtem, 17 és 19 évesen.
A doki azt mondta h mindenképp menjek el vérvételre, aztán a következő ciklus elején találkozzunk h megbeszéljük, hogyan tovább. Csak itt az lesz a bibi h nem fog megjönni, mert pé sem volt...
Nalam is 36,3-4 az alaphő, 37fölé csak akkor megy ha beteg vagyok!
Még igyse volt 37nél több!Szerintem ez emberfüggő.
Sajnos erre nem tudok mit mondni segítségnek én 200mg-ot szedtem úgy jó volt még clostival is.
Nincs az orvosodnak valami tippje erre?
Idd mindenképp, amíg meg nem jön!
Én is nagyon rosszul alszom, mérés előtt már fél órával csak fekszek mozdulatlanul és várom, hogy mérhessek.
Én is reménykedek , hogy holnap ha már suli meg meló van hátha nyugodtabban alszok és újra visszamegy a hőm.
Szerintetek azért a palástot igyam még?
Drukkolok csajok nagyon!
Én mondjuk nem hittem hogy terhes vagyok, de aztán mégis az voltam :D
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?