Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Szájban mérem de csak csipogásig de tökéletesen mutatott eddig mindent.Ha felmegy 36.6-ra peteérés volt,ha leeseik mensi előtt meg is jön másnapra.Ez van sajna,nem a hőmérő a hibás hanem én.
Hát csajok nem tudok receptet, ha nem ragtátok volna a fülem nem is tezsteltem volna :D
Én tutira vettem hogy nem vagyok terhes!
De az tuti hogy az évfordulós kiruccanás jót tett!
Dólamar, szaladj el gyorsan egy másik tesztért, (valami normál márka legyen :)) és nagyon drukkolok, hogy ott legyen a második is, és ahol kell!! Megőrülnék, ha ilyet pisilnék, és még bizonytalanabb lennék, mintha nem teszteltem volna..ááááhhh
megjött a 24.napi prog.eredményem: 26,52nmol/l. Tehát valami gyenge ovum csak volt, viszont a 30-as jobb lenne. Főleg, hogy closti is volt.
Holnap hívom a dokimat.
Nem egyáltalan nem és az a fólia is olyan fura volt rajta.
A mérést kezdetben én is első csipogásig csináltam, majd mikor egyre többen írták a min.5perces mérést, kipróbáltam, és meglepő, de tényleg felmegy, van, hogy 2-3 tizedet is simán, az öt perc alatt. Úgyhogy most már a gyerkőcnek is tovább mérem, ha szükséges a lázmérés :)
Ilyet én sem láttam még soha!
Csinálj gyorsan egy másikat, hátha hátha!
Igaz, akkor kérjük szépen a receptet, hogy ne árválkodjon egyedül :)
Krystin már tesztelt szép pozit, megadhatná nekünk a kétcsíkos teszt receptjét! :)
Dólamar: Én még nem látam ilyet.Nem tűnik elázottnak mert a kontrollcsík szép szabályos, nem elázott.
Én is szájban mértem, de en hagyományos hőmérővel 5 percig.
Na szóval kis segítség kéne , hogy ez mi?
Csináltam egy tesztet intimed 2db-os , a múltkori gyönyörű neg. semmi kétség.
Megcsináltam a párját.
Kép fent.
Problémám a következő az a 2.csík a max felirat fölötti kis fólia takarásában van.
Hibás és el lenne csúszva ???
Tudom okosabb másik tesztnél leszek, de ilyennel még nem talalkoztam.
Én digivel mérem, szájban, de nekem csipogás után sosem megy már fel.
Lina te hol méred a hőd? Ha hónalj, akkor alacsonyabb, szájban pár tizeddel több. Viszont méred-e min.5percig? (akkor is, ha csipog először, maradjon bent, mert folytatja tovább, ahogy megy fel tizedenként. kb 5perc után ad valós értéket)
Vagy, lehet, neked alapból alacsonyabb a hőd.
Igen, valami jó hírrel is gyertek már! :) Jöjjenek azok a gólyák és a pozitív tesztek. Nagyon drukkolok mindenkinek!
Amikor nézték azt mondták tökéletes a pajzsmirigyem.De 36.2 az alaphőm,de még ezalá is tudok menni 😊Végre tényleg teszteljen valaki pozit,legyen minek örülni 😊Én ugy döntöttem ha megjön elkezdem a mastodynont hátha segit.A férjemnek pedig veszek spermagyorsító vitamint 😊
Valaki teszteljen már egy pozitívat, hogy beinduljon végre a babahullám!!!
Nekem is fáj és 36.7
Úgyhogy a Tiédnek örülünk, tesztelned kéne.
37,3 de valoszinuleg azert, mert faj a torkom. Tegnap 37,1 azelott 36,9 volt.
Sziasztok. 31. Napon vagyok es vizes barna jon belolem. 37.3 a höm. Ez lehet az utrotol? Ujabb tesztet mèg nem csináltam. Esetleg holnap ha nem jon meg.
Akkor neked is jól indul a heted 🙁
Szia, a hőd milyen?
Én is 10 percenként lesem, hogy mikor jön a barnázás :(
Sajnalom Lanyok!:( Az en mehem is nagyon szenved mar. Ket napja keves barnazasom van, azt hittem reggelre meg is jon, de meg nem. Pedig mar faj a derekam, mint allat. Elonthetne mar a ver...
De jó, pont erre gondoltam én is! Köszi!!!!
Ha pozitív lesz/lenne valamikor, rögtön felhívom, hogy barnázgatok.
Az üzemorvos asszisztense tudna hozni nekem recept nélkül is, de nem szándékozom tudatni a fél várossal a terveim :)
Mondd azt neki , hogy barnázol!
Az én régi dokim sem akart adni, mondtam pedig addig innen el nem megyek. Felírt 1 dobozzal =1 heti adag.
És én utána a háziorvosommal irattam fel. Kb 3 hét múlva talaltam rá az új dokimra. Elmeséltem neki , azt mondta a babám majd ha nagy lesz megköszöni , hogy ilye határozott voltam.
Lányok, segítsetek kicsit! Nekem ugye mindig alacsony szokott lenni a progim, azért barnázgattam is már 5-6 nappal mensi előtt. Múlt ciklusban csak 17 lett luteális szakaszban. Elkezdtem szedni a barátcserjét, attól most jó lett a progim. Ha esetleg esetleg valamikor pozi lenne a tesztem, akkor viszont abba kell hagyni a barátcserjét, ugye? Akkor mi lesz az én progimmal??? Viszont a nődokim nem ismeri el az ilyen természetes "segédanyagokat", mint a barátcserje és utrót csak akkor ír fel, ha bizonyítottan terhes lennék és barnázgatnák. Megelőzésre nem, mert ugye most jó lett a progiszintem (hála a barátcserjének, szerinte nem attól.)
Neked nincs pm problémád , hogy ilyen alacsony az alaphőd?
Néztem , még visszamehet. Nem olyan nagy esés az.
Jobbulást! A progi eredményre nagyon kíváncsi vagyok.
krisztiv nálad mi a helyzet? Megjött végül?
További ajánlott fórumok: