Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Nos, amelyik manót tegnap nem lehetett pontosan látni ott a petezsák akkora mint a többi de a pici már majdnem felszívódott sajnos.. a másik kettő tegnap óta nőtt 2 milit, jól vannak szerencsére de holnap be kell feküdnöm a kórházba pár napra mert a két pici közt van egy hematóma elég nagy igy bent tartanak amig el nem mulik hogy kéznél legyek ha véreznék vagy valami lenne és figyeljenek.. azt mondják max egy hét..de fuu csak ne legyen bajunk.. azt mondják nincs baj, ez azért csak azért van hogy megelőzzük a bajt..marad a szigoru pihi ☺☺
Csajok huzzatok bele az ovus napokba 😊 drukkolok 😊
Én 12. napon vagyok.
Írj majd, hogy mit látott a doki!
Én is másik városba járok át :)
Itt ahol lakom várhatnám a csodát le se szar a nőgyógyász.
Hiába álltam a sarkamra multkor is ha elküldtek..mindennel el vannak foglalva csak azzal nem amivel kéne..
de magán úton is lehetne de azt mondta addig se kell fizetni es igy is soron kivul behív ha beadom a papirom es hogy 12 hetesen megbeszéljük hogy nála szerenék-e maradni mert ugyis Pesten kell szülnöm ha hárman maradnak és majd át kell beszélni a lehetőségeket mert a mi városunkba nem vállalhatják.. addig meg ne költsek feleslegesen..szóval nagyon rendes..
köszi aranyos vagy :)
Hááát, őszinte leszek, egyetértek a dokival. Ha a magyar egészségügyre vársz, akkor sok jóban ne reménykedj. Igenis határozottabbnak kell lenni, a sarkadra kell állni. Mint ahogy a múltkor is tetted, amikor már elszakadt a cérna.
Dokinak nincs magánpraxisa?
Ne izgulj, holnap okosabbak lesztek!!! Remélem minden ok!!!
Hát lányok, kicsit elkeseredett vagyok..vagy inkább aggódok..
Ma voltam dokinál.. akinél megkaptam a magamét hogy attól hogy ő nem volt múlthéten miért nem vizsgált meg senki meg elcsusztunk a vizsgálatokkal egy kicsit..és nem játék.. mintha az én hibám lenne.. A másik hogy két baba megfelelő méretű erős szívhanggal de a harmadikat nem lehet belátni teljesen így szívhangot semmit sem lát meg semmit nagyon hogy mi van vele eggyáltalán csak hogy ott van.. holnapra berendelt egy nagy ultrahangra a kórházba ahol egy erősebb UHs géppel többet látunk, de nem ugy nezett ki mint aki jót sejt.. holnap okosabbak leszünk :)
Sziasztok!
Hívtam az endokrinológust, hogy kérjek időpontot, mert a héten lesz meg a második vérvételem időpontja, ... hát február 27-re kaptam basszus, az még négy hét:(((.
Mennyire gáz az, ha keresek egy másik helyet, ahol rendel ez a dokinő (magán praxisban voltam nála, jó eséllyel máshol is van rendelési ideje) és ide megyek vissza hozzá az aesthetica-ba, hanem egy másik helyre, ahol esetleg előbbre tudnak időpontot adni?
Ugyanúgy hozzá mennék vissza, csak máshol hagynám az árát:)))
össze jön ott neked is meg mindannyiotoknak :) csak kell az utánajárás, a nyugi meg persze akkor előbb utóbb le kell cserélni a dokit..sokszor a nőgyogyi fele annyira se ért a hormonokhoz meg hogy mi tortenik odabent mint egy endokrinologus aki teljeskörüen ha kell havi többször is leveszi a vért és tényleg megnézi a dolgokat.. csak velük is mellé lehet fongni sajnos.. nem szabad hagyni hogy nem tudjak
mi a problema forrasa de azert irkalnak fel ezt meg azt..
Mert mit jósoltak anyukádnak? :DDD
Én is minden alternatív szarságot kipróbáltam amúgy, de én csak a tudományban hiszek, semmi humbugban. Én hiszem, hogy a tudomány van olyan szinten, hogy meg kellene oldja a problémámat, csak azt a tudományt valakinek jól is kellene művelni...
hupsz.. * beteg ember között és elküldenek..
de azért köszi a kérdést megvagyok :)
Megvagyok ám, pár naponta vissza tekergetek és elolvasgatok mindent :)
Az hogy 3-an vannak-e még a manók nemtudom.. hétfőn kellett volna 8 hetesen a dokihoz vissza mennem az sztk-ba ahol elküldtek hogy a doki elcserélte a napját menjek vissza jövő hétfőn. Kimentem a korházva hogy vizitre csak bent lesz, elkapom hogy vizsgaljon meg mert mondta hogy jó lenne ha 2 hetenre rám nézhetne. Onnan is elküldtek ahol mivel jó nyűgös meg inerlékeny vagyok.. olyan hisztit levágtam hogy szerintem ha ott szülök majd tuti megkínoznak. De direkt azért zárkózok be meg nem megyek sehova hogy ne legyek influenzás erre ott várok egy órát az sztk-ba a sok betg emve
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?