Milyen érzés szeretőnek lenni? (beszélgetés)
Neccharisnya?? Pucéran kellett volna a tűzhely mellett állni. :-)
Amikor rendbe jönnek a dolgok, akkor kergülnek meg. Fiatalabb, nem baj ha főzni se tud. Új az a lényeg.....
"Akinek nem inge, ne vegye magára!"
Egyébként sem címeztem a hozzászólást senkinek, általánosan írtam!!!!
:) DDDDDDDDD
Aranyos vagy!! Nem hiszem, hogy a külső számit...Túl fiatalon jöttünk össze, túl sokat dolgoztunk, gyötrődtünk, hogy jobb legyen..aztán jobb lett.. ma már törvényszerű, hogy ilyenkor jön valaki, aki ezt segit lerombolni..nem mondom , hogy ez a normális, de szokványos. Persze nem is szebb az új, de új..Lehet necc harisnyában kellett volna kavargatnom otthon a paprikás krumplit?!
Én vagyok a képen... nincs lányom-még- sajnos :)
Van aki érzékenyebben reagál az biztos... hát ezért is vannak a fórumok, lehet eszmét cserélni, de bántani teljesen felesleges ..:)
A képen az Te vagy, vagy a lányod?
Egyébként én sem hiszem, hogy elcsesztük a fórumot, csak mondtunk egy-egy szubjektív véleményt, akinek nem tetszik, nem olvassa végig. És még csak azt sem lehet elmondani, hogy ezt a véleményt valamelyikünk agresszívan esetleg támadóan fejtette ki. Én személy szerint nem üldöztem el senkit.
Másodszor, ha nekem tetszik egy fórum, de nem minden hsz benne, akkor maradok, és írogatok tovább, olvasgatom, nem hagyom magam "elüldözni".
Szia!
Ez egy nagyon tanulságos történet...
Talán tényleg így volt a legjobb, neked mindenképpen. :)
Szia!
Különben ettől fórum egy fórum, hogy vannak vélemények, amik egybehangzóak, és eltérőek.
Engem is bántottak már meg fórumon, hú nem is egyszer.. :D
jajj, mi lett ebből emberek?
nem értem mért ne írhatná le mindenki a véleményét?
ennyi erővel olyan csip-csup hülyeségeken is vitatkozhatnánk,h. igen a fórum címe: "Milyen érzés szeretőnek lenni?" nem pedig,h. "Ide csak szeretők írjanak, mert a többiek véleménye nem érdekel!"
amúgy meg nehogy már megszabjuk,h. ki miről is írjon be fórumba, egy fórum folyton változik, és átalakul, attól függően,h. az adott téma merre terelődött el,stb.
Más fórumnál is van ez így, nézzzétek meg, mégsem kezdi el senki sem kioktatni a másikat!
Nem tudom milyen ez.
Én nem csaltam meg a párom és engem sem csal meg.
Széthúzó emberek? Te ne haragudj, de miről beszélsz?
Amúgy meg 3 napja volt az utolsó hozzászólásom, ahol már rég nem a véleményemet bizonygattam...
Tartsuk magunkat ahhoz? :S
Szép kis háború lett itt! Úgy látom minden fórumban vannak széthúzó emberek. Miért kell ezt csinálni? Ha valaki nem ért egyet a szeretői státusszal annak is meghallgatjuk a véleményét, de nem kell folyton bizonygatni ugyanazt. És tényleg az a fórum címe, hogy "Milyen érzés szeretőnek lenni!?"
Szerintem mindenki tartsa magát ehhez!
Szép napot!!!
Szia Naki!
Mondtam, hogy összefutunk! :)))
Szia!
Azt hiszem szabad országban élünk, szólásszabadság van, és akkor írok be, és oda, amikor csak szeretnék. :)
Ne mond nekem, hogy te nem írtál olyan fórumba, és olyan véleményt, ami valakinek nem tetszett!!
És fogok is írni...
Ha te úgy érzed, hogy ezzel elcse...tük a fórumot, akkor valószínű, hogy magadra vetted.
Azért szerintem meglahatne finoman is fogalmazni a véleményedet! Senki nem akart itt senkit megbántani egyrészt, másrészt pedig mindenki elmondhatja és el is mondhatta a saját véleményét, mi senkit nem illettünk ilyen jelzőkkel, mi Te az elöbb a kedves fórumtásraimat!
És nem kell mindent komolyan venni, nyilván senki nem tépné ki semmijét az illető szeretőnek( attól nekünk több eszünk van) de nyilván, ha Te is belegondolsz,h. esetleg a forrón szeretett kedvesed szeretőt tartana, nyílván nem örülnél neki!
Én amúgy a másik megközelítést is megértem, ahol az ember még fiatal , szerető egy férfinak és nem akar tőle semmi komolyabbat! mert,h. van ilyen barátnőm, mégsem ítélem el érte, de azért nem kell így letámadni a másikat!
Ha már megszólítottál, válaszolok.
Nyilván oka van annak, hogy csakis, és kizárólag e témához szólsz hozzá, annak dacára, hogy a másik fórumon osztottad az észt ellenünk, és 9 éves boldog házasságban elég szépen támogatod a szeretői státuszt.Két nappal ezelőtt még egy rokonod kufircolt félre. Vigyázz, mert ez vérfertőzés :)
A következetesség hiánya is elcseszi a fórumot.
További ajánlott fórumok:
- Milyen érzés szerelmesnek lenni?
- Mikor és hogyan csap le egy nő életében az érzés?!Anya akarok lenni!!
- Milyen érzés "második" feleségnek lenni?
- Igaz lehet, hogy a hátsó fogak húzásakor beadott érzéstelenítőtől rosszul lehet lenni?
- Imádtam szeretőnek lenni!
- Ma négy órában dolgozok. Jó érzés itt lenni és csinálni a...