Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Én még főzök. :)
Vigyázz magadra! Jó éjt!
Köszi aranyos vagy ! :) Majd jelentkezem!!!
Én lépek! Jó pihenést!
Debrecenbe járunk Török dokihoz. Nem sokat gatyázott, rögtön belevágtunk a közepébe. Persze a kötelező vérvételek és ultrahangok után. :)
Én nem tartok itthon tesztet, mert akkor nem tudnám levenni róla a szemem! Állandóan fogdosnám és azon agyalnék, hogy mikor lehet már kibontani...:D Majd csütörtökön vagy pénteken veszek, ha addig nem jön meg. Remélem, teszt után megírod az eredményt! Majd résen leszek! :) Drukkolok! (Abban jó vagyok) :)
Szia Binító! Köszi a választ! :)
Én a 11 napon vagyok. Mostmár nekem is ezt játsza. Hol a jobb oldalon szurkál, hol a bal oldalon... Tegnap meg teljesen a térdemig sugárzott a fájdalom. Elég furi! Majd pénteken vagy szombaton kiderül, hogy mi sül ki ebből! :) Lassan te is veheted a tesztet! Hányadik inszem?
Lányok! Nektek pedig kitartást kívánok! Én valahol sajnálom, hogy kihagytuk ezt a két és fél évet. Már azóta tutira babánk lenne... Azóta betöltöttem a 30-at. :S
Egy kérdésem is lenne Hozzátok. Inszem óta rendszeresen feszít a hasam lent a jobb oldalon. Egyszer erősebben, egyszer kevésbé. Az első inszem után nem éreztem semmit. Szerintetek ez normális? Más is tapasztal ilyet? 11 napja használom a crinone gélt, először azt hittem ez lehet a ludas, aztán eszembe jutott, hogy pont olyan a fájdalom, mint inszem után...
Szia Erika! Én is régi fórumozó vagyok. Olyan régi, hogy 2 és fél éve nem jártam itt... Pedig ez volt a kedvenc fórumom. Akkoriban volt az első inszemem és most szántuk rá magunkat a másodikra. 29-én meg is csinálták Debrecenben.
Örömmel láttam, hogy végre összejött a lányoknak! Nektek is gratulálok a babához! Biztosan hihetetlen élmény! :)
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy 15milliós spermaképpel sikerülhet-e az inszemináció ha nálam nem találtak semmit?
Köszönöm
Sziasztok!
Látom,rég nem volt itt senki,de hátha mégis olvastok.
Az újak már nem ismerhetnek,a régi fórumozó csapat tagja vagyok.Sajna,rég jártam itt,nem is akarok visszaolvasni nagyon,úgyis lehetetlen.
Szeretnék kitartást kívánni mindenkinek!
És egy kis kedvcsinálóként meghívnálak benneteket a naplómba (era naplója).Ott találtok egy táblázatot a régiekről,kinek,hanyadik insemmel,lombikkal sikerült a babája.Látni fogjátok,hogy vannak sokan,akiknek sikerült,Bbeus például a második babáját várja és mindkettő az első insemmel sikerült.
Ráadásul van jó pár spontán kismamink is,akik több insem,illetve lombik után estek spontán teherbe.
Szia!
Nekem a lányom anno,3.inszemmel sikerült.Most szeretnénk Tesót,nemrég volt az első inszem,még nem merek mondani semmit az eredményt illetően.Nekem is
fájtak a melleim,inszem után,de most már nem,de viszont elég nagyok.Én nem kaptam utána utrogestant,hanem mást,ezért ehhez nem tudok nagyon hozzászólni.
drukkolok:-)
szia
Nekem sikerült. Még nem voltam uh-n de 3 pozi tesztem van. Szóval kitartás.
Sziasztok!
van akinek sikerül inszemmel a baba? biztasson már valaki!
Nekem most volt az első még nem tudom az eredményét, még 1 hét.Nem érzek semmit, csak azt hogy nem jöt össze, a melleim amik nem szoktak fájni, fájtak, de már az is elmúlt.Ha lenne bent valaki, utrogestan mellett nem múlna el a mellfájás, nem?
ma a tesztem negatív.
hát már nem sok esélyt látok ebben a hónapban.de amíg nem jön meg addig bizakodom.
Kaposvárra a Kaáliba...
Igen, a Kaálisok általában lombikosok, de azért lehet találni inszemeseket is..:)Elvétve:)
Szia!
Köszönöm,igen,olvasgatom őket is,de úgy látom ott
inkább lombikosok beszélgetnek.Ti hova jártok?
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy van e valaki,aki a Győri Kaáliba jár és volt vagy lesz inszeminációja?Minden tapasztalat,tanács érdekel!köszönöm előre is.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?