Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Mentem ma laborra uh-ra.1 nap szuri után.
HÁt nem kel tovább próbálkoznunk, mert cisztám az van, tüszőm 1 db. sem.Mindezt a 2 closty után.Amit beszedtem mind, mivel ezt nem tudtam.
Totál kivagyok, remélem elmegy az eslő menstruációval, mert már műtöttek decemberben cisztával.És különben is kivagyok.És az is kiakasztó hogy tüszőm nincs is.Hogyan már a stimuláció sem hat?
Áh ! mostanában semmi nem lesz, még reménykedni sem lehet pár hónapig, még azt sem.
Kinek milyen mellékhatásai vannak az utrogestantól? Van egyáltalán ilyen?
Nekem fájogat a petefészkem körül és olyan mintha dagadna a méhem, +kómás is vagyok.
Szia Trixi!
Mi jártunk hozzá,de nem volt szimpi és váltottunk!
Puffadok-e? Mint egy léggömb :)
Pisilek óránként, ami nem jellemző rám és olyan érzés mintha lenne a méhemben valami :) De persze tudom, hogy mindez az utrogestan mellékhatása...
Az a teszt 10es érzékenységű? Mert nekem one step -es tesztem van, ez olyan.
Nagyon rendes tőled, hogy felajánlottad :)
Te hogy vagy?
holnap kezdek szurkodni megint a 3.-ra készülünk.
remélem menni fog.Pont Pünközsd után lesz inszem terv szerint, majd pénteken megyek uh-ra , de még csak a 7. napom lesz, de a doki mondta muszáj megnézni, az ünnep miatt meg kimarad sok nap.
Szorítsatok, mindenkinek szurkolok!
Én is pont így vagyok vele. Csak látnék már egy két-csíkosat!
Na majd jövő 7en kedden!
Sziasztok !!
Tegnap kaptam stimuláció második szuritát de semmit nem érzek remélem ez nem baj.
ha kaptál repesztőt akkor 10 napnak úgyis el kell telnie:)))tehát utána már lehet.én szoktam.
amugy sem élem bele magam de ha negatív is akkor is várom hátha majd holnap hátha holnap.ennyi.
én minél hamarabb akarom tudni.és olcsón vettem a teszteket így semmi akadálya a tesztnek:)))
Szia! Ahová mi járunk, ott a 11. napra rendelnek vissza. Én is ugyanolyan tesztet használok, mint ők. Csak hiába tudom a biológia működést, nagyon szeretném már végre tudni, hogy útban van-e már felém a babócám!
Nagyon szorítok nektek is!
Szia! inszem után a 14. napon érdemes, de sokaknak már a 10. napon is mutatott a tesz pozitívat. De ha negatív akkor az ember hajlamos elkeseredni, pedig ettől még lehet ott babóca.
Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz :D :D -vicc
Nekünk tegnap volt,én olyan 21.-e körül gondoltam.
Tegnap volt az első szurim ,este kicsit furcsán fájdogál a hasam eddig még ennyi változás volt.
Gondolom ahogy több lesz a szuri úgy lesz váltózás.
Nagyon drukkol hogy sikerüljön.
Mi tegnap kezdtük a stimulációt.
Sziasztok! Nekünk pénteken volt a harmadik inszeminációnk, és nagyon reménykedem, hogy sikerüljön... Nekem most 4 petécske volt, és szó nélkül megcsinálták. De azért az a 16 rengeteg! Még lombikhoz is szép szám volna...
Szerintetek mi a leghamarabbi időpont a tesztelésre?
Mindnekinek pozitív tesztet kívánok!!!
Ha rám hallgatsz egy csomó pénzt meg tudsz spórolni azzal ha a vaterán megveszed. Ott azt hiszem 80 Forintra jön ki darabja a tesztcsíknak és az tuti hogy 10es érzékenységű :)
Sajnálom, ha elszomorítottalak...nem állt szándékomban, de a magam példájából indultam ki, hogy én is örültem volna annak ha valaki felvilágosít és fölöslegesen nem reménykedek...
köszi! mosttelis tele vagyok reménnyel a 3.-ra máris úgy veszem, hogy sikerült, pedig még meg sem jött rendesen a 2. után.
de muszáj hinnem!Így elviselhetőbb a hiány.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?