Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
A gonálból hoygan nyomnánk ki? az nekem egy toll.Van ugyan egy buborék az anyagban(folyadék) de eddig sosem sikerült odáig eljutni a legvégén egy nagyon nayon kevés Gonal marad benne már nem is engedi a toll kihúzni a végét, azaz betölteni, így a buborék is ottmarad.
Hogyan nyomnánk ki a levegőt amúgy?
A doki nekem azt mondta ha az mégis bemenne, nem kell emiatt aggódni.De ezt Gonalra mondta.
de azthalottam hogy fáj a momográfia. nekem nem fájt 1 perc volt az egész.
tőlem viszont a meddőségiben nem kértek semilyen mellröngtgent injekciók előtt. itt halottam hogy van aki megcsináltatja.
ez mammográfiának tűnik.
melyik doki kérte és miért?
valaki hallót már a progeszteron krémről.
nekem már többen javasolták.
de nem tudom hol lehet beszerezni.
lehet e recept nélkül stb.
valakinek esetleg tapasztalt???
a merionalról nekem otthon egy doki azt mondta hogy nem jó.de én is azt kaptam 4 inszemen át.
mert hogy kiszámíthatatlan.
hogy néha jól nőnek tőle a tüszők néha nem és néha túl stimulál.szóval nem tudom.nekem sem vált be az tuti.
nem kérdeztem hogy ö mit ad helyette.:(
merionalt én holnap szurom midnen másnap kell nekem, az lenne a kérdésem még hogy szép lassan is bedöfhetem a tűt?mert a nő aki mutatta jól belémvágta.. eléggé fájt. meg olyan gyorsan nyomta belém az anyagot.. és lassan tervezem.. nemtudom jó e-
illetve muszály köldök mellé?mert nekem aztmondta
csajok,akkor a gonalból se nyomjam ki a levegőt?
mert abban viszont mindig marad a tűben,mikor már kivettük belőlem.Hm?
nekem 12,13. napon volt az inszem, 26-28 napos a ciklusom, és a túlstimutól cisztáim lettek. Szép nagyok, legalábbis ezt mondták. A tüszők nőnek a gonaltól, és az ovitrell tüszőrepinél sem kell kinyomni a levegőt, mert megy az egész bőr alá.
Én megnéztem a gonalt, hogy mennyi a 37,5 és elég kicsi adag, de bízom benne. Szép tüszőim voltak eddig is. Nem kell többször megnéznie UH-on, elég, ha a ciklus elején, hogy kezdheted-e, a ciklus közepén, mert akkor beméri, hogy mennyi tüsződ van és hogy mikor legyen az inszem, és ha előtte, ha utána van tüszőrepid, előtte spontán, utána az ovitrelle-től, akkor nem lehet rosszat csinálnia. Nekem is 8 mm-es nyálkahártyám volt, a closty hajlamos vékonyítani.
Nem kell kinyomni belőle a levegőt, az egyik előttem szóló mondta is az okát (kinyomja a tűből is az anyagot)
Én ma vagyok a 2. inszem utáni 10. napon!
Pénteken megyek vérvételre, és kiderül, hogy sikerült-e!!!
szia!
a bőr alá kell azt is adni.
Ne aggódj, nem lesz túlstimulációd :)Nem valami nagy az a tüszőcske, és érnie kell, azért adott még merionalt. Én is voltam már így és nekem 16mmre nőtt meg.Nyugi :)
Csajok,szerintem minden szuriból ki kell nyomni a levegőt,nem?:-)
Én is félek a túl stimutól,de bízok a dokimban,és pl múltkor az inszem előtt 1 órával kezdtem érezni,h fáj a hasam,és repedek.
Napzuhi,azt mondták többen is,h a lombikosok kapják emelt EÜ támogatásra a gógyit,az inszemeseknek nem jár.De azért én rá fogok kérdezni.:-)
nekem inszem18.napon lesz. kb 32 naposak a cilusaim pedig van peteérésem is.
te mikor kezded az inszemet?
az ovitrelle-ből is kikell nyomni a levegőt?mert elég sok levegő van benne. olyanra emlékszem hogy nem kell kinyomni csak magamba szurni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?