Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
ugye hogy picit fáj az inszem?nekem is fájt.. azért roszabb volt mint egy egyszerű vizsgálat.. vagy rákszürés..
engem nem néz meg csak majd ha kiderült hogy no mivan.. téged miért néz meg?
nekem ultro 2szer2.
Sziasztok csajok! Túl vagyok az első inszemen!:-D Hát nem volt egy leányálom, de tényleg nem közelíti az átjárhatóságit!! Kicsit görcsöltem közben, meg utána, és feszített...De a cél érdekében bármit!!!!!
Én utro-t kaptam, amit vasárnap déltől kell tolnom :-) Egyébként napi 3x2 az adagom. Még soha nem használtam, remélem jól fogom feltenni :-/ Jövő héten csütörtökön kell mennem UH-ra.
Pethoevi nem szabad reményvesztett lenni, igenis sikerülni fog NEKÜNK is, mi is babásak leszünk. Gőzerővel megyünk a célunk felé mindannyian!!! Nem adjuk fel!!! Mindenkinek nagyon nagyon szorítok!!!
ha van peteérésed akkor is kapsz szurikat amik több petesejtet csinálnak. nekem is volt peteérésem mégis kaptam szurikat!
én meg vagyok velük elégedve, nekem úgy volt hogy 1.5 évet kelett várnom mert én krizsa ferenchez ragaszkodtam kivártam és utána 1 hónapot kelett várni. most is 1 hónapot kell kb.. de amugy változó
mi 3 órára lakunk pesttől 1 szerkelett mennem ultrahangra.és 1 szer inszemre.
Mi a kaáliba járunk krizsa dokihoz, nekem volt most is peteérésem magától, de még a doki több petesejtet akart.. 2 petesejtem volt, és még 3 napi szurit irt ki, azért hogy nagyobb legyen meg hogy több.
én inszem után már nem dolgozom egyáltalán..
2 hétiig bisztos nem dolgozom, ha sikerül akkor már 4 évig nem:)
Hú inszem előtt én is gondoltam mindenre!!!!!!!már annyira ideges voltam. egyszer nézett a doki ultrahangon az elején utána kaptam még szurit és nemtudtam hogy mekkora lett a petesejt jó lett e.. szóval tudom min mész át!
hú most ez a 2 hét még 10 nap és én is tesztelek nagyon nehéz ez is:)de túl leszel rajta :)
hát ez pontosan így van!:-)
de én komolyan azt gondolom,h nem kell félned,hétfőnél hamarabb nem kell repeszteni,de ez az én véleményem,és hát nem vagyok orvos.a dokiban bízol?Remélhetőleg tudja,h mit csinál...
Nekünk hétfőn volt a 2. inszem.Ha szeretnél,gyere a naplómba!:-)
Amúgy nem nagy reményekkel vagyok,de ez egyéni dolog.A sikertelenség kedvemet szegte.Ennyi...Kb 11 nap és kiderül.
Szerintem nem kell aggódnod!Tuti nem lesz holnapra 23 mm!Talán hétfőre igen,de ha akkor megkapod a repit,az pont jó is lesz!:-)
Szerintem is kell a repesztő,h tudjanak időzíteni és így nagyobb legyen az esély.
:-)))
Biztosan repesztőre gondolt,ezt nem kell érlelni,mert kipukkad.:-)))
Hát ez furi nekem. Azt mondta inszem előtt ad szurit ha kell? Hétfőn már a 12ik napon leszel, akkor már késő picit szerintem, hogy tüszőérlelő szurit adjon. Vagy repesztő szurira gondolt?
Hát kiváncsi leszek hétfőn mit mond.
szia csajszi!:-)
A dokid nem mondott semmit?Kell visszamenned valamikor uh-ra?Az lenne a legjobb,ha kéne és kapnál repesztőt.
Rd le,mit beszéltetek meg!:-)
És úgy lesz inszemed, hogy nem stimulálnak?
Mert ha stimulálnak, akkor lehet, hogy ez középidőre eltűnik és lenne helyette másik.
Szia.
Hát ez tényleg érdekes. De szerintem nem ciszta.
Amúgy hány naposak a ciklusaid, attól is függ?
És mikor mész legközelebb uh-ra?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?