Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Nekem az inszemért nem kell fizetni de a szuri
a tüszőrepi (Gonal+Ovitrelle)45000.-Ft és utána még a progi.gél (Crinon)9000,-Ft.Így mindennel együtt kb.54000.-Ft minden beavatkozás.
Úúú de jó nektek!
Én már csak azt nem értem, hogy miért egy majdnem 10e ft-os tüszőrepesztőt ír fel nekem mindig az orvosom, amikor van sokkal olcsóbbért is:S
Szia bibü!
Nem tudom, hogy a ti esetetekben, hogyan lesz indítva az inszem, mivel nálunk se nekem se a férjemnek nincs semmi baja, egyből indítottuk is, pont úgy mentem, hogy már másnaptól szedtem a clostit. Remélem ti is mihamarabb belevághattok.
Kitartás a HSG-hez, nem irigyellek!! Persze nem akarlak megijeszteni:)!!!
Sziasztok
ma készülök az első merional inj ,és szép lassan a 2. inszemináciora
amiket itt irtok áarak valami elképesztöek!!
én vagyis mi 3 merional inj 4e fizetünk,egy insz meg 25 e ft itt Szegeden és ez is magán jellegű bár igaz a klinikán történik...
egy hsg is 25 e kerül(bár mind2 a tb támogatja...)
Sziasztok!
Csatlakozni szeretnék, az első inszemünkre készülünk. A pesti Kaáliba járok, hátravan még egy hsg és utána valszeg belevágunk. Nálam enyhe inzulin rezisztenciát állapítottak meg a páromnak meg csökkent mozgásúak voltak januárban a spermái, de júniusban tök jó eredménye lett. Miután megvan minden papírunk mennyi idő míg megcsinálják az inszemet? Van valaki ir betegséggel? Ő inkább várt mielőtt hat a diáta meg a gyógyszer vagy megcsinálták neki? van úgy értelme egyáltalán, mert a petesejt így sem fog tudni valszeg megtapadni..
Szia,
én magánorvoshoz járok,nem meddőségi központba illetve klinikára. Az inszemináció 40.000.- + az ultrahangok (5-10.000.-/alkalom), + a gyógyszerek és szurik.
Hahóóóóóóóóóó
Senki nem jár a Forgácsba?
Sziasztok!
Jár valaki a forgácsba inszemre?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?