Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok csajok!
Rég írtam,de olvastalak titeket!Tegnap tudtam meg,hogy nálam inszemmel nem sok siker van a babánál.A doki azt mondta,hogy most probálkkozunk egy inszemmel és talán még egyel ha nem sikerülne ,de tovább nem érdemes,mert csak idő és pénz pocsékolás.És ha nem sikerül inszemmel,akkor megyünk lombikra.Kiderült,hogy gond van nálam a peteéréssel.Nagyon rossz érzés volt hallani tegnap,de másfelől viszont jó,hogy tudom hol a gond...idáig mind azt mondták,hogy minden rendben van,de ezekszerint mégsem.Úgyhogy tegnap már kiváltottam a gyógyszereket és reménykedem,hogy hétvégén megjön és nem késik,akkor dec.elején megyek inszemre.Irt fel clostit és fostimon hp injekciót 5 db-ot.Hát lányok szorítok mindenkinek,hogy nekünk is összejöjjön végre a pocaklakó.Tegnap kész voltam lelkileg,de ma már kicsit jobb azért.
Szióka! Igen, én is tapasztaltam valami hasonlót. Bár én akkor, miután hazaértünk, mert nagyon kellett pisilnem. Szóval plattyanást hallottam pisilés közben, teljesen elreménytelenedtem, mert azt hittem egyáltalán nem volt sikeres. Hála az égnek mégis állapotos vagyok. Szurkolok Neked!!
Legyetek együtt a pároddal, mégha nem is igazán kívánod, talán nekünk is az segített.
most néztem a va..rán. hogy akitől rendeltem a tesztet az 25 öset árúl..érdekes mert én one stepet vettem tőle és 10 es érzékenységűenk irta.
ezek szerint 25 ös volt az érzékenysége?
Köszönöm!
Hát nem épp márkás, a v.teráról rendeltem 60ft-ért darabját:) Wondfo.
Hát igen, még reménykedem, hátha két nap múlva esetleg mégis csak megjelenik valami...
Semmilyen érzésem nincs, se mensi, se terhesség. Mensis hasfájásom már csak akkor szokott megjelenni, amikor a piri is.
Sajnálom!
De azért lehet reménykedni még,mert 25 ösel teszteltél. annyit jelent mintha délutáni tesztet csináltál volna .menzis érzésed van ?és a teszt milyen márkályú?
Köszönöm!
Sajnos én sem tudom megtörni ezt az átkot ezen a fórumon... negatív lett. Nem mondok még le róla... 12. dpo 25ös teszttel, talán holnap vagy pénteken más lesz az eredmény... meglátjuk.
Sziasztok,
ha érdekel Titeket, többször küldök néhány hasznos infót... egy nagyon jó könyvből idézek Nektek..:
"A helyes étrend és a táplálkozás fontos a Lombikprogramra való felkészülés során,hogy a szervezetünknek segítsünk:
-a petesejtek táplálásában, kialakításában
- a méhnyálkahártya kialakításban
- a petesejt kivétele után a gyógyulásban
- az embrió beültetése után a beágyazódásban
Úgy kell kialakítani az étrendünket, hogy azon szerveink megerősítését szolgálja, amelyeket a legtöbb stresszhatás éri a lombikprogram során."
"Mindennap ér stressz bennünket. (munka, esetleges anyagi problémák, rohanó életmód, stb..) Ha teherbe szeretnénk esni, akkor pl.: "vajon pozitív lesz a teszt?" vagy " Lehet hogy megint csalódnom kell? " vagy "Mi lesz ha nem sikerül orvosi beavatkozással sem?" vagy "Mi lesz ha sosem sikerül teherbe esnem?" az efféle aggodalmak,félelmek ártanak a hormonoknak, befolyásolják a hormontermelést.
A stressz fokozott méregtartalommal terheli a szervezetünket, melyektől a testnek meg kell szabadulnia."
"A termékenységet befolyásoló tényezők:
- életkor
- fogamzásgátlási előélet
- szexuális előéletr
-menstruációs ciklus
- életmódbeli tényezők
- egészségügyi rendellenességek a háttérben
- immunrendszeri problémák "
Szia!!!
Nagyon drukkolok neked, hogy a 3. inszem már sikerüljön!!!
Egyébként ha mentünk volna még egyre, akkor tuti pénteken találkoznánk. De még így is találkozhatunk, mert pénteken megyek 10:30-ra konzultációra a dokinőhöz a januári lombik miatt.:)
Én eddig nem talaltam olyat akivel meg lettem volna elégedve.sajna.sokszor nem tudom hogy miért nem vizsgálnak mar ki egyszer normálisan.és minek adjak feleslegesen a rak keltő hormonokat.nagyon idegesítő.
És úgy el húzzák évekig ezt a kis hormonozgatast.
És új orvost új felesleges korok.
Ez ördögi kor
hát én már nemis tudom ...anyira nem hiszek már az inszemekben.. persze jó hogy van egy kis reméykedés az idő alatt,de én már lombikoznék szívem szerint-!
4 inszem elég lenne ... szerintem 6 már fölösleges. egyikcsajnak 7. inszem volt... akivel együtt ültünk a fotelban inszemkor. hát én csak lestem.....7 inszem?????
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?