Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Stresszelős... de a baba az első, úgyhogy már dolgozom a "B" terven :-)
Szent Iván éj, Múzeumok Éjszakája... Időben lesz baromi hosszú, meg a felelősség... No de majd hétfőn meglátjuk, mit mond a doki, addig feleslegesen spilázom ezen magam :-)
Closty 2*1, 5 napig, és szép tüszőim lettek. Épp kérdezni akartam, hogy neked az miért nem elég? 1000 ft sincs.
Én úgy tudom, hogy 20 mm felett repedhet bármikor.Szurkolok Neked! Nekem tegnap a 11. napon 7,3 mm volt a nyálkahártya és azt mondta a dokim, hogy ez kevés, ezért is írt ki jövő hétre egy újabb hormonvizsgálatot nálam. Remélem, hogy kövi ciklus már tényleg a miénk lesz! Lelkileg is most padlón vagyok és az sem utolsó szempont, hogy most feleslegesen ment el 40 000 Ft-unk az injekcióra... :(
Hány mm-nél repednek egyébként?
Oh, basszus sajnálom. Nem értem, ha már ez az utunk, miért nem mehet könnyebben. Én is voltam ma UH-n, 11. nap. Nyálkahártya 7mm, meg van több tüszőm, abból a domináns 18mm-es. Nem lesz szomabton inszem, hanem hétfőn, mert azt mondta növeljük még a nyálkahártyát, hátha így siekrülne, mert a múlt hónapban is csak 8mm volt inszem napján. Kérdeztem, nem fog-e addig ez megrepedni, hisz az még 4 nap. Szerinte kihúzza, de ha vasárnap megreped, akkor is él 24-36 óráig. Nagyon izgulok, hogy kibírja, vannak kisebb tüszőim is, jó lenne ha azok is beérnének addig.
Óóó, ezt igazán sajnálom! :( De ne csüggedj! Lehet, hogy a következő hónap lesz a tuti befutó! :) Erre gondolj, és csak pozitívan!!! :)
Sziasztok Csajok!Sajnos nem mehetek ebben a ciklusban inszemre korai ovuláció miatt. Teljesen kibuktam... :( Szurkolok mindenkinek!
Szia!
Nekem első alkalommal a 14., másodszorra meg a 12.napon csinálták. Azt mondta a doki, hogy aznap pihenjek, de másnaptól mehet minden tovább. Szerintem ha nem pénteken csinálják az inszemet, akkor nem lesz gáZ! Persze ha nem stresszelős, rohangálós a meló! :)
max 1-2 napot attól függően hogyan érzed magad, de utána sem lehet magadat terhelni, hogy a baba be tudjon ágyazódni..
Sziasztok!
Hétfőn megyek uh-ra, akkor tűzik ki szerintem az inszem napját... Elkezdtem matekozni a naptár felett, és levert a víz, mert ha a hétfő a ciklusom 10. napja, akkor jövő héten vagyok középidős, és meg is csinálják... De nekem szombaton nagy melóm van! Nem fizikai szerencsére, de mégsem otthonülős, láblógatós...
Inszem után mennyire kell otthon pihikélni csajok????
ja és drukkolok a szombathoz!!!
h mostanra épült fel az a hormonszint...(gondolom, nekem emg turbó üzemmódban beindult a tüszőérés már a ciklus legeslegelején :)) de jövő szerdán megint megnéz. rejtélyes...
Sajnos nekem annyi időm nincs, szombaton inszem. Remélem segít a gyógyszer.
Oh, az nem semmi....doki mit mondott?
hát nem vagyok doki, de sztem 5-6 nap alatt simán tud 5 mm-esről 10 mm-esre vastagodni (tapasztalat). de persze mindenki más...én pl. most foggátlót szedek, mégis elindult egy tüsző, már 11mm-es, az 5. cn-on, azaz a 10-11. napon pé-m lesz (?!)...foggátló mellett...ami elvileg képtelenség sztem.
Azt nem tudom, csak mondta, hogy kevéske, és hogy több gyógyszer kell. Szerinted?
mennyinek kellett volna lennie?
Megemelte az Estrofemet 2x2-re, az 2*1-et is nehez viselem. :-(
Sziasztok! Nagyon neki keseredtem. 9. napon vagyok, voltam UH-n, méhnyálkahártya vastagság 5,5mm. :-(
Veszprémi vagyok, de az aviva oldalán fenn vannak az oktatóik, van egy veszprémi lány is, de márciusban volt az utolsó tanfolyam. Majd írok neki egy mailt, hogy mikor lesz a következő.
Nekem hétvégén kell majd megjönnie, és ez lesz az első miután elkezdtem az avivát. Kíváncsi leszek rá milyen lesz, egyenlőre még nem érzek semmit, pedig már egy héttel előtte nagyon szoktak fájnak a melleim. Eperke te hová valósi vagy megkérdezhetem? (most nem rémlik) Vagy nem muszáj megírni, de tudom ajánlani Tóth Líviát Pesten ő aviva oktató, tehát olyan aki betanít tanárokat is, és ha őt megkeresed biztos meg tudja mondani,hogy a környékeden ki tart és hol tornát. Az én oktatóm legalábbis tőle tanulta meg, és a könyvet amit vettem hozzá azt is ő szerkesztette.
Most nézegettem, nem írják, hogy lenne mostanában tanfolyam, de majd rákérdezek.
Ha egy betanulásra eljutsz, az általában elég, hogy utána könyvből jól csináld.
Köszi, én sem szertnék vitatkozni.
Az aviva torna is érdekel egyébként. Sok jót hallodtam már róla, csak a környékünkön nem igen van. De majd utána nézek még.
Nézd, én nem akarok tovább ezen vitázni. Leírtam a saját tapasztalatom, és azt is, amit ismerősi körben láttam. Lehet, hogy másnak más a tapasztalata. Ha ebben hiszel, csináld ezt. És mindent egybevetve remélem, összejön Neked is a baba!
Szia!
Ebben nem tudok okosat mondani. Bevallom nekem egész spec volt, mert én Aviva betanuló órán (mondjuk nekem már a második betanulásom volt, mert én béna vagyok), másnap kirándultam, és ahelyett, hogy a szokott izmaimat éreztem volna, végig azokat éreztem, amiket az Aviva mozgat. És ürült is belőlem valami, amit nem tudtam azonosítani. (Bocsi)Ezután én még kb. 4-5-ször Aviváztam. Nálam az első eredmény az volt, hogy míg előző inszemnél jobb oldalon volt 2 tüszőm, balon 0, ezúttal jobbon volt 4, balon 2. (A bal oldalam el van záródva, így megcsinálták az inszemet.)
De lehet, csak ritka. Pco-val és IR is teherbe lehet esni, csak írtó kicsi esély van rá és nagyobb a vetéslés kockázata.
Egyébként a 2-nél magasabb TSH-val nem lehet teherbeesni? Nekem 2,36 volt az értékem.
További ajánlott fórumok: