Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Egyetértek! Nekem mindkét inszem és az utána lévő idő is tök máshogy zajlott. Egyik sem sikerült... :(
Ráadásul ma voltunk 3. napi vérvételen, készültünk az újabb inszemre. Erre mondta a doki, hogy magas az ösztrogén szintem, úgyhogy ez a hónap felejtős. Utána meg a szabadságok miatt nincs labor, úgyhogy szeptemberben jelentkezzek. :(
Dehogy bántottál meg! :-) Én is tudom, hogy jelen pillanatban, 3 nappal az inszem után kb ugyanannyi sanszom van a terhességre, mint arra, hogy nem vagyok terhes. De jó esténként elképzelni a baba-illatot, a hurkácskákat, gödröcskéket, az anyaságot, a férjem boldog, büszke arcát...
Tudod, anyukám nagyon beteg... borzasztóan vágyom rá, hogy a kezébe adhassam az unokáját, erőt adhassak neki azzal, hogy feladata van, nagymamai feladata...
Egyébként én nem vagyok hasfájós, még menseskor sem, ezért fura ez a folyamatos hasközépi fájdogálás... Dehát nagyon zárt a méhszájam a doki szerint, véreztem is rendesen 1-2 órán át, vagyis némi sebet kaptam, talán az gyógyulgat...
Nem is említettem a dokinak, mert mire mentem a következő randinkra addigra már nem is volt ez az eszemben.
De tuti, hogy akkor sem kaptam volna rá választ ha mondtam volna neki. Szerintem Ők sem tudják mitől van ez, hogy egyikőnk görcsöl a másikunk nem. :/
Egyébként Én most vagyok az inszem utáni 7.napon.
Nagy semmit érzek.Persze ha nagyon akarok akkor találok tüneteket( pl. tegnap is, ma is többször is megszédültem még ültő helyemben is, és persze nem maradhat el az idegesítő mellfeszülés sem. De persze a melleim minden menszi előtt érzékenyek, szinte fájnak, úgyhogy....:/)
Évanéne akkor most sok pihenés!!!!
Ditkebaba nekünk 2 sikertelen inszemünk volt és én kértem,hogy mehessünk lombikra,mert ott nagyobb az esély a babásodásra! Nekünk az inszem nem jött be...
Elhiszem, hogy oda vagy, ez ismerős :(
De majd most sikerülni fog! Nem tudom te már olvastad-e korábban, hogy írtam az aviva tornáról, nem tudom ismered-e. Én most kezdtem el májusban csinálni, és nem vártam mindjárt csodát az első hónapban, de most már másképp jött meg mint szokott, és biztos vagyok benne, hogy tényleg jót teszek vele a szervezetemnek belül, mert érzem a hatását. A méh falat is megerősíti, és így talán könnyebb lesz a tapadás is. Gondoltam adok neki egy-két hónapot és csak utána megyek megint inszemre, de aztán meggondoltam, mert nem akarok már várni annyit :)Sok év után már elég türelmetlen tud néha lenni az ember.
Köszönöm nektek! Hát eléggé el vagyok kenődve...
Ez volt a második inszem. Hétfőn kell menni kezdeni a következőt, de asszem ez lesz az utolsó, amibe belekezdek. Utána megkérdezem a lombikot.
A pezsgőzés meglesz...bár szerintem a MCL-tól a Siratót kellene kérnem....
Negatív.... :(
Akkor a mai már a 32. Napod? Még egy-két nap mire megjön. Jövöhêten újra doki?
De azêrt csak csináljál tesztet! És este pezsgözz egyet az egészsêgemre is :).
(Írtam neked tegnap,h erre lakom
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?