Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
fél egykor beadtam!
bárcsak minden beadás (a Merional is) ilyen egyszerű lenne...
sajnálom, Pumukli :(
akkor most hogyan tovább?
Nem sikerült az ötödik inszeminációm sem :-(
Megpróbálok egy kicsit kikapcsolni, mindenkinek nagyon drukkolok, s mielőbbi babásodást kívánok!
hát sok tüszőm tuti nem lesz, max. kettő. de nekem egy is elég, csak az jó legyen :-)
szombaton hajnalban összebújtunk, 2x is ;-)
hát ez van.
olyan hülye vagyok, nem kérdeztem meg, hogy ma mikor kell beadnom az Ovitrelle-t. csak annyit tudok, hogy ma. így hát beadom munkába menés előtt, vagyis kb. délben.
és már nézegettem a neten a beadási módot, és miközben nézegettem, sajnos valami borzasztóra döbbentem rá: a múltkori Ovitrelle-t a házidokim asszisztense adta be, ő is akkor látott először ilyet, én meg pláne. és most rájöttem, hogy nem vette le a tű kupakját!!!!!!!! tehát múltkor nem kaptam meg a repesztőt. (nem mellesleg elpocsékoltunk egy 7000 ft-os Ovitrelle-t)
hát sok tüszőm tuti nem lesz, max. kettő. de nekem egy is elég, csak az jó legyen :-)
szombaton hajnalban összebújtunk, 2x is ;-)
hát ez van.
olyan hülye vagyok, nem kérdeztem meg, hogy ma mikor kell beadnom az Ovitrelle-t. csak annyit tudok, hogy ma. így hát beadom munkába menés előtt, vagyis kb. délben.
és már nézegettem a neten a beadási módot, és miközben nézegettem, sajnos valami borzasztóra döbbentem rá: a múltkori Ovitrelle-t a házidokim asszisztense adta be, ő is akkor látott először ilyet, én meg pláne. és most rájöttem, hogy nem vette le a tű kupakját!!!!!!!! tehát múltkor nem kaptam meg a repesztőt. (nem mellesleg elpocsékoltunk egy 7000 ft-os Ovitrelle-t)
Nem piszkálódni szeretnék, csak érdeklődöm.
Nálam is PCOs+IR van. diéta+sport és met mellett a ciklusom 30-35 napos lett nulláról.
Sziasztok Csajok!
Ami ma történt azt az ellenségemnek nem kívánom. Ma reggel exem összepakolt és visszament a családjához, ugyanis a hölgy közös pici gyerekre hivatkozva újabb esélyt akar. Mielőtt bárki ítélkezne, mi régebben már egyszer egy pár voltunk, de ex bekevert.És amikor újra megkeresett javába nem voltak együtt. Aztán jött ez a hölgy aki sérelmezte, hogy nem veszi el feleségül és hoppá lett véletlenül egy kisfiúk. Igen ám, de a nő visszaköltözött a szüleihez, aztán rájött vagy felvilágosították, hogy apukának sok lovéja van, érdemes neki elnézni pár dolgot! Nem a nő a hibás. De gondoltam másfél évig rossz volt a kapcsolatuk akkor ott nagy kibékülés nem lesz. Hát lett, mert hirtelen minden szép és jó. És mi van velem? Ma inszemen voltam... ha ennek pozitív végkifejlete lesz az csoda lesz. Első vizsgálatnál páromnál(ex) nem volt gond, a másik orvos keveselte a spermaszámot így donor baba lenne. Egy a szerencse, mert ha már elkezdtem végig csinálom, van lakásom , autóm, biztos egzisztenciám....
ajj, sejtettem...
de azért reménykedek, hogy mindkettő megmarad
próbálok bízni benne...
jobban örültem volna, ha holnap és hétfőn csinálja...
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?