Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Ugy lesz. Elneveztem őket Bogyó és Babocanak! :)
ez tényleg izgalmas lehet... hamarosan én is átélem remélhetőleg :)
jaj de nagyon jó hír ez, nagyon-nagyon szorítok!!!!
Nagyon nagyon sok sikert! Akkor nem nagyon lesz időd magaddal foglalkozni mert egy esküvő szervezése nem kis feladat! Lehet jobb is hogy elterelődik a gondolatod!
Sziasztok! Új vagyok itt. Nekem tegnap volt meg az első inszeminációm Pécsett. Múlt héten kaptam a szurikat, meg szedtem a Clostyt, és most kedden kaptam meg a tüszőrepesztőt.
A párom adatai jók voltak, a doki azt mondta, hogy 50 millió / ml, és 80 %-os aktivitással :) Ez igazán pozitív, nem?
Nekünk eddig nem jött össze, 4 éve várjuk a gólyát. Januárban a laparoszkópiánál találtak egy kis endometriózist és petevezeték elzáródást. A doki szerint 2 hét múlva tesztelhetek. Pont akkor lesz az esküvőnk. Nagyon reménykedek abban, hogy sikerül.
Köszi lányok! Sokat beszélek hozzájuk! Pihenek, sétálgatok.... Izgulok.
Nagyon izgulok érted!!! Csak pozitív gondolataid legyenek és vizualizálj ezerrel!!! :)
Vigyázz rájuk nagyon, pihenj sokat, s lazulj :-)
Megy a drukk ezerrel
Kettő pociban. Majd jövök.
Aztán majd gyere hogy mi volt! Szurkolok! :)
Köszi, már nagyon izgulunk.
Nagyon drukkolok holnapra Nektek-és a babóknak, hogy sikeres legyen a találkozásotok
En ugy tudom, hogy 5 millio a hatar, ugy hogy fel a fejjel. Sok sikert.
Igen, a dokival konzultálva. A harmadikat lefagyasztjak. Ennek 25 ezer egy éves díja. És spontán ciklusban beultethetik.
Ti dönthetitek el, hogy hányat kértek? Mi lesz a harmadikkal?
Valószínűleg kettőt kérünk vissza! Nagyon izgulok!
Jajj. de jó, úgy örülök!!!! Mindhármat visszakapod?
Azt mondta, tegnap pihi, mától minden a megszokott mederben menjen. Sok-sok folyadék, sok fehérje. És elkezdtem használni a Crinone-t.
Köszönöm a drukkot!!! :))) Én is nagy-nagy szorításban vagyok Értetek!!!
//Párom full optimista... //
Ez nagyon jó-örülök, és mind a hármat vissza kapjátok? Nagyon izgulok értetek :-)
Már csak 2-t kell aludni! Hú ez nagyon jóó!!!!
De izgi, és mit mondott nektek a doki? Mit lehet mit nem? Kaptál még valami gyógyszert? Kitartás elég hosszú lesz ez a két hét azt hiszem!
Hárman vannak. Csütörtökön megyünk értük! :)
Sziasztok!
Tegnap én is túllettem rajta. (első inszem) Remélem a legjobbakat. Drukkolok Mindannyiótoknak én is!
Ketike! Páromnál is adódtak ilyen gondok. Már decemberben kiderült. Megrendeltük a Fer14-et, 2*1 - gyel szedi azóta is. 18 millió volt, azóta megtriplázódott, s 20%-os motilitása 60 lett. Nem olcsó mulatság valóban, de ha neten rendeled, sokkal olcsóbb, mint a patikában.
Ez nekem is új, hogy ennyivel nem csinálnak...ezt nem értem. DE! Ne aggódj, a Csajok jól írják, hogy a vitaminok nagyon sokat tudnak segíteni!!! Minden rendben lesz! Egyébként Czeizel Endrének van egy videója a neten, ahol elmondja, hogy normális esetben kb. 10 millió, ami átjut a méhnyakon úgy, hogy nem sérül...inszemnél meg egyből "fellövik" az anyagot, így tényleg nem értem...
nekem is szedte a férjem a FER14-et 3 hónapig, de nem tudjuk mennyire használt mert nem nézettük utána. Most a Kaáliban viszont csak annyit mondtak jó az eredmény, így lesz inszem! Számát meg ilyeneket nem is tudunk és a papíron sincs rajta!
Köszi lányok!
Holnap jelentkezem.
Csinálnak. A Pesti kaaliba nekünk 3 inszem volt. Mindegyiknél 10-12 millió volt. Az előző dokim kettőt csinált, ő azt mondta 5 millió a határ. Tessék bízni!
Megírnád melyiket milyen adagban szedte a párod és, hogy honnan hová jutottatok bizonyos idő alatt?
További ajánlott fórumok: