Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Nagyon ügyes vagy :-)
Nagyon drukkolok neked a hétfői és az elkövetkező napokhoz
Szerintem az orvosod ezeket el fogja mondani.
De amit az enyém mondott: azon a napon még pihi, másnaptól minden mehet tovább, mint eddig, de ne erőltessem meg magam. Házaséletet nekem pontosan megmondta, hogy mikor legyen. Volt, hogy másnap, de volt, hogy a meleg miatt egy nap kihagyást kért.Sok folyadék, ne agyalj, kapcsolj ki, ne emelj, ne cipelj.
Én ezeket tudom javasolni.
És sok sikert
Mázlista vagy! :) Tegnap este negyet vettem csak be, próbálom szoktatni a szervezetem.Így jobb egy kicsit.
Tegnap a fél szemtől amit előtte este vettem be, olyan voltam mint egy zombi :)) állva meg tudtak volna műteni. :)
És székredésed sem volt? Nekem sajnos még az is :/
Nem! Semmit! Nekem azt mondta a doki ,hogy mindig lefekvés előtt vegyem be és nem lesz gond! Szerencsére nem is volt :-) Én is fél szemet szedek!
Lehet,hogy nem attól volt!
Debrecen Kaali
Én eddig az inszemek alatt is ezeket kaptam-te kapsz immun gyengítőt, vérhígítót vagy valami ilyesmit? Egyes helyeken mindenki kapja.
Én nem nagyon örülök, hogy jó lett az eredmény-őszintén szólva ebben bíztam- így mostmár nem tudom mi lehet a gond.
Nagyon drukkolok-és várunk a fejleményekkel.
És nem baj az hogy 8 tüszőcske van-inkább kevesebb, de legyenek jó minőségűek :-)
Nem tudjuk. Nem tapadtak meg gondolom.
Köszi! Én is Szorítok!
Szia! Most clostibegyt és Gonal f. Elsőnél csak Gonal volt. És most nagyobb dózisban megy, de nem lett több tüsző. Kb annyi van, mint májusban. Kb 8 db. Nagyon feszül a hasam.
Ha megvannak a vizsgálatok, akkor halad a dolog.
Örülök hogy jó eredményt kaptál.
drukkolok a másodikhoz akkor neked!
arról lehet valamit tudni, miért nem sikerült az első?
belevágunk, bár a párom nincs elragadtatva ettől... vmelyik nap nézett maga elé, és dünnyögte: akkor lombikbébink lesz?
én meg ráhagytam, ezúttal nem volt kedvem beszélni erről :(
jaj dejó!!!!
nagyon drukkolok!
szépen megnövesztgetted őket, ügyes vagy! :-)
Jaj-anyira drukkolok! Van valami amit esetleg másképp csinálnak, mint az elsőnél.
Mi is belevágunk, most a vizsgálatok beszerzésénél járunk, de 09.11-re van időpontom. Igaz fogalmam sincs hogy mikor lesz belőle valami.
Képzeljétek, meg van az immunológiai eredményem -és minden rendben van- nem is tudom mi lehet az oka akkor ennek a sok sikertelenségnek.
Mindenkinek napról- napra jobban "fáj" a szuri beadása, vagy én vagyok ennyire béna? :(
Pedig váltogatom a két oldalt.
Azt elhiszem. Akkor ti is belevágtok?
Én már a másodikra készülök. Mennek a szurik. Pénteken uh, es akkor megtudom mikor lesz a leszivas.
Szia!
Én ezeken felül még D - és E vitamint szedtem ( 2000 NE és napi 100 mg ).
Nekem elsőre sikerült, kívánom, hogy neked is sikerüljön !
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?