Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Köszönöm szépen!
Folsav. Téééényleg!!!!
Annyit olvastam már utána a dolgoknak, hogy elvesztem az információk útvesztőjében.....
Párom a "jobb eredményért" F..14-et szed . (nem szabad reklámozni semmit, úgy olvastam... azért a csillag)Hatásos. 3 hónap alatt duplázósan hatásos. De ne gyógyszertárban keressétek,hanem a neten. Patikában csak rendelésre, s drágább.
Én folsavat szedek még (amikor eszembe jut)... :-)
A MagneB6-ra azt mondta a dokim, hogy felejtsem el, hacsak nem akarok elhízni. Helyette a MagneRot-ot ajánlotta, ami egyébként is sokkal jobban felszívódik.
Sziasztok "Csajok"! :)
Olvastalak már Benneteket, de most regiztem, s vettem a bátorságot az írásra :)
Én a 40-et töltöttem az idén. Régóta próbálkozunk a párommal, eredménytelenül. Pár éve elköltöztem Debrecenből, 100 km-en túlra. Helyben elmentem egy dokihoz, aki Clostit adott minden előzetes vizsgálat nélkül. Első hónapban (2*1) a 12.napon egy pici tüszőm volt. Második hónapban (2*2)semmi, viszont nagyon sok mióma. Sitty-sutty. Valahogyan, valahonnan. Úgy döntöttem, irány Debrecen. Farkas Ágnes Doktornőhöz kerültem, aki hamarosan meg is műtött. Majd pihike, s jó HSG , ill. hormonvizsgálat után most újból Clostyt szedtem, Gonal-F-fel megspékelve. Tegnap voltam a 8. napon, UH: 4 helyes tüszőcske van. Még szurizom magam pár napig a Gonal-al, szombaton tüszőrepesztés, s hétfőn inszem. Az első. És nagyon bízom benne, hogy egyben az utolsó is :)
Farkas Doktornőről hiper-szuper-maximusokban tudok nyilatkozni, nagyon kedves és véleményem szerint nagyon jó orvos.
Nálam is magas volt! A bromo hamar rendbe rakta, már a következő vérvételen normál értéke volt! :-)
Igaz azóta is szednem kell rá a bromot , ennek már több mint egy éve!
:((
Nálam meg kiderült, hogy magas a prolaktinom, kaptam rá Bromot, szeptemberben kontroll vérvétel.
Nagyszerű!!! :/
hajrá mindenkinek!
én ma voltam chlamidiával, hüvelybakteriológiával kibővített rákszűrésen, plusz kértem a dokitól egy uh-t is, ha már így a 14. napon avgyok, stimulálatlan hónapban... már meg sem lepőstem, amikor a fejét ingatva mondta, hogy van egy 9,4 mm-es semmi. :(
Sziasztok!
Én is régen jelentkeztem!
Mi lassan elkezdjük a lombikot,csak ha addig nem történik meg a csoda!:-))))
Mindenkinek sok sikert,erőt és kitartást kívánok!
Azért majd benézek ám hozzátok!:-)))
Sziasztok!
Mi is neki futunk a harmadiknak. Holnap kezdem a Clostyt, jövő kedden UH.
Hajrá mindenkinek!
Kicsit megcsappant a csapat :( hiányozni fogtok!!!
hát lányok, én lassan elhagyom ezt a fórumot, de majd vissza-visszanézek olvasgatni titeket - átmegyek a Kaális fórumba...
szorítok minden inszemesnek a pozitív tesztért!!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?