Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Akik használtatok utrot és abbahagytátok hány nap után jött meg? Mert én már most úgy görcsölök mintha meglenne, de semmi pedig már jó lenne!
Helló köszi de ne szoríts mert igen és persze - lett, így abbahagytam az utrot és következő hónap új remények, csak jönne már meg! T
Szerintem ez nem jelent semmit sem túl korai volt még! Fel a fejjel és nem szabad feladni!
Ilyenre meg nem is szabad gondolni hogy nem tudsz áldott állapotba kerülni! Ilyen nincs sikerülni fog és kész!
Teszteltél ma? Vagy beigazolódtak az előjekek? Remélem nem, szorítok érted!
Ne keseredj el! Szerintem a legtöbben ebbe a hibába esünk, hogy túl korán tesztelünk. Valószínűleg én is ezt fogom tenni, pedig most nagyon elszánt vagyok, hogy nem, de magamat ismerve.... De ez még nem jelent semmit!
Na, jól elszúrtam a napom.... Az inszem utáni 10 napon, vagyis ma, csináltam egy tesztet. Azt olvastam, sokaknak már akkor jelezte. Hát, negatív lett.... Elég elkeserítő az a tudat, hogy nő létemre képtelen vagyok áldott állapotba kerülni....
Akkor azért van akinek sikerül, és nekünk is így kell hozzáállni. :)
Nekem is hamar elkezdett fájni, de ne hasonlítsd magadat senkihez.Kinek így kinek úgy.Minden lehet de tapasztalatból mondom ne keress magadon jeleket, mert az a legrosszabb. Bár ez nagyon nehéz tudom.
Köszi mindenkinek, hogy szorítotok! Én is szurkolok mindenkinek!
Láttam, hogy már régóta nem volt sikeres inszem itt senkinek, tényleg itt lenne az ideje, hogy sorban jöjjenek a pozitív tesztek, aztán a babák!
Én jövő héten már dolgozom, úgy legalább napközben nem lesz időm egyfolytában ezen aggódni, hogy sikerült-e és talán a napok is gyorsabban telnek majd.
1Amina nagyon gratulálok neked és remélem jól viseled a terhességet! Kellenek az ilyen pozitív példák, amiből erőt lehet meríteni.
Szia!
Itt vagyok én pozitív példának, nekem elsőre sikerült, pedig én nem is hittem benne igazán... Most már a 20. hétben vagyok;)
Hajrá, sok sikert!
Nem tudom, hogy vagytok-e még a fórumon, de érdeklődnék, hogy valakinél volt olyan, hogy az inszem utűni 9. napon elkezdett fájni a melle??? Ez normális? Lehet terhesség, vagy az Utrogestan hatása???
Ezzel mindenki így van,de hajrá, és mindig arra gondolj benne lesz a 15%-ban! :) Miért ne lennél? Benne leszel és kész! Közben meg gyere helyzetjelenteni mert itt tényleg mindenki szurkol mindenkinek!
Sok sikert,drukkolok neked. :) Pihenj sokat. :)
Szia! El fog telni az a két hét meglátod! Éld az életed addig :) sok sikert. Reméljük az első sikeres lesz. Drukkolok nagyon
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a fórumot. Jó látni, ahogy bíztatjátok, szurkoltok egymásnak és vígasztaljátok a másikat, amikor nem azt mutatja az UH vagy a teszt, amire vágyna az ember.
Nekem csütörtökön volt az első inszeminációm. Én a Kaáliba járok. Nagyon hosszúnak tűnik ez a 2 hét, mire tesztelhet az ember, hogy megtudja sikerült-e, amire vágyik.
Fizikailag jó érzem magam, az inszem napján és tegnap voltak fájdalmaim, mintha szét akart volna robbanni a hasam, de mára teljesen elmúlt. Lelkileg viszont elég ingadozó vagyok, az egyik pillanatban azt gondolom, hogy miért ne lehetnék éppen én, aki benne van abban a 10-15 %-ban, a másikban pedig azt, hogy miért pont én lennék az.
Szóval, ha nem baj, akkor szívesen csatlakoznék hozzátok támogatást kapni és adni, hogy erősítsük egymást.
de már érzem hogy meg fog jönni, első volt. köszi az együttérzést lányok!
Szia inszem+14-ik napon vagyok, vasárnap még egyet megpróbálok de annyira görcsölök hogy már annyira jó lenne ha megjönne. De vasárnapig még használom az utrot, és ha akkor is - lesz abbahagyom és megyünk a következőre.
nem úgy volt, hogy szombaton tesztelsz? ...hátha korán teszteltél? hányadik inszeminációd volt?
Sajnálom :( hányadik napon vagy?
10. nap és három naposan kaptam vissza őket!
KÖSZI
Nagyon szorítok! A vasárnap az hanyadik nap ET után és hány naposan kaptad Őket vissza?
Nálunk a spermában lévő gyulladás miatt kérik a HBA tesztet! Ha nem lenne gyulladása,akkor nem is kérték volna nálunk sem!
Elhiszem ,hogy izgulsz! Drukkolok! :-)
Szia! Igen! Szerdán volt konzultáció és áprilisra kaptam sorszámot! De azért fogok telefonálni ,hogy valaki esetleg nem mondta e le!
szurkolok!!! remélem a hétvége kellemesen és gyorsan ill. egy hétfői pozitív teszttel zárul :)
Szia! Jól értem, hogy most kértél időpontot lombikra és áprilisra kaptál?
További ajánlott fórumok: