Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Mindenkinek köszönöm a biztatast! Majd meglátjuk hogyan tovább.
Sajnálom!
Nem mentem el a vérvételre, mert rendesen megjött már tegnap. Azért csináltam ma is tesztet, de az is negatív. Ha összeszedem magam, akkor kérek időpontot a dokihoz.
A lombik utann nekem is negativ volt a tesztem, de a verviszgalat kimutatta a terhesseget. Sajnos 16 hetesen elveszitettem.
Nagyon drukkolok a holnapi napra-reméljük csak egy kicsit szégyenlős
Holnapig azért én még szorítok!!!!
Kitartást!!!!! Nagy ölelés neked :-)
Jajj, Drága! Annyira szorítok érted!!Egy másik lombikos fórumon olvastam, hogy többen voltak így, hogy teszt nega, aztán vérvételen pozitív eredmény lett. Nem akarok hiú reményeket kelteni, de hátha van még egy kis sugár...Írj majd szerdán!Ölellek!
Juci, még azért hátha! 14. napon teszteltél?
Sziasztok!
Segítsetek légyszi. A 3. inszemre készülnénk de nekem nincs ciklusom. Eddig mindig Norcolutot kaptam hogy mejöjjön és mindig segített is. Most szedtem be 7 napot és tegnap este rózsaszínes folyásom volt. Szerintetek abbahagyjam hogy megjöjjön rendesen? Vagy beszedjem a 10 napot. Eddig kétféleképpen szedtem. Egyszer 10 napig 2x1-et aztán 3 napra megjött, másodszorra pedig 5 napig 2x1-et akkor vártam kb 8-10 napot még megjött. Gondoltam most akkor a 10 nap megint jó lesz de ez történt és most nem tudom mit csináljak. segítsetek légyszi hogy eljuthassak az inszemig. Eddig majdnem 1 év volt a 2 inszem anniyra nincs ciklusom :(((( Köszi lányok
Pécs Meddibe,peteérésem nincs rendben,pajzsmirigy alulmüködésem van.4X volt closty kúra és nem vált be.Ebből 2x volt megfelelő tüszőm,de nem történt csoda.Most azt mondták inszem a következő lépés.
Hova jártok és miért inszem?
Köszönöm ,munkahelyünkön nem mondtuk és nem is szeretnénk,azért érdeklődöm.Nem kell a sajnálat,elég nekem feldolgozni a kudarcokat...persze most már csak előre csupa +++++ Sikerülni fog nekünk és nektek is! Nem adjuk fel! :)
Hát nekem mensi 3-ik napjától 5 napig 1 closti, aztán 7-9-napig minden nap egy Merional, majd vérvétel és uh, aztán megmondják mikor kell az Ovitrelle, majd utána 2 nap múlva inszem.
Húú sajnálom, de még nem adjuk fel! Majd a vérvételen kiderül! Addig fel a fejjel!
szerintem neki csak az inszem napján kell menni leadja a mintát és azt előkészítik az inszemhez!
Sziasztok,valaki mesélne ,páromnak mikor kell majd jönni velem?
Szurikat adom,tabival,remélem lesz eredménye. :)
Mindenkinek sok sikert drukk ezerrel. :)
Köszi! Viszont megy a drukk! :)
Köszi a válaszodat! Most legalább van valami elképzelésem az egészről. :) Szorítok Neked! +++++++
Szia!
Szerintem ez mindenkinél más, mert van akinek elég a gyógyszer a stimuláláshoz, másnak pedig injekció is kell.
Nálam a menszi 3. napjától a 7. napig volt 2x1 clostilbegyt tabletta. A 9. napon volt az első ultrahang, akkor felírtak 3 Merional injekciót, amit 9-11-13. napokon kellett beadnom. A 13. napon volt a második ultrahang. A 14. napon kellett beadnom egy Ovitrelle injekciót és a 16. napon volt az inszemináció, aminek most várom az eredményét.
Semmi jó. Barnázás, negatív teszt. Ez volt reggel. Szerdán elmegyek vérvételre, utána meglátjuk. De így kezdődött az elsőnél is sajnos.
Sziasztok! Egy kéréssel fordulok hozzátok! Nagyon megköszönném, ha valaki leírná az inszemináció menetét az első menszis naptól kezdve, mikor mit kell beszedni vagy szúrni és melyik napokon kell menni a kórházba. Azért lenne fontos,mert a munkából előre el kell kérnem magam, és fogalmam sincs, hogy is van ez az egész. Budai meddőségibe járok Szűcs dokihoz. Előre is köszi! :)Persze biztos el fogja mondani a doktor úr, de én szeretek jó előre felkészülni. Meg hát tudjátok , hogy van ez....kíváncsi vagyok és izgulok nagyon...:) Előre is köszönöm!
Szia nekem folyamatosan fáj a hasam, de ne hasonlítsd magad máshoz, mindenki más. Fel a fejjel és csak pozitívan! Szorítok, várjuk a + teszt eredményét.
Ne máááárrrr! Nem feladni, újra próbálkozni!
Basszus, alig aludtam éjszaka, nagyon fájnak a melleim... Csak a sportmelltartót tudom elviselni magamon, de azt sem sokáig.....
Nagyon sajnálom, hogy sorban rossz hírek jönnek. :(
Már nagyon kellene egy pozitív "lökés" szerintem mindenkinek.
Tegnap beköltöztettük a "kisfiam" a kollégiumba, amitől még negatívabb hangulatba kerültem, mint egyébként szoktam. A nyári szünetben elég sokat volt a mamáéknál és kevesebbet láttuk otthon, de ez most mégis más, hiszen idegen helyen van idegen emberekkel.
Remélem ezek az érzelmi megzuhanásaim nem vezetnek majd negatív eredményhez. :((
Sziasztok! Negatív lett a tesztem, úgyhogy kezdjük előlről, de most egy hónapot kihagyunk. Aki még teszt előtt van: SOK SIKERT NEKTEK!
Nekem 35 napra jott meg az első inszeminálás utánn és nem is tartott csak két napig a szokasos őt nap helyett. Most a masodikra keszultunk, de a doktor az uh ugy latta,hogy eselytelen igy nem volt inszem, de mar 34 napja es meg nem jott meg. A closzti előtt , a menszeszem olyan volt mint az óra, 27 napra mindig pontosann megjott.
Sziasztok! Én is mint sok ember a neten próbálom magam gyógyítani, diagnózist felállítani. Így találtam meg ezt a fórumot, jó benneteket olvasni.Sok sok pozitív energia és bíztatás mindenkinek jól esik. Én is hasonló cipőben járok. Túl vagyok a második inszem-en. De most valahogy más volt mint elsőre. Az orvos szerint a legjobb időpontban történt a beavatkozás:), de két nap eltéltével és azóta is hol jobban hol kevésbé fáj a hasam. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Kicsit parázok! De azért mellete bízom is hátha most megtörtént a csoda! Jövő vasárnap tesztelek 16napra:)
sziasztok,ma volt az első tabi-szuri kombó,9-én UH. Remélem lesz inszem. :)
További ajánlott fórumok: