Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Nekem 17.-én (este) volt. Ez volt az első. Ma tartunk az ötödik napon!
Na nekem is ilyesmim van csak nekem este és még a torkom is.Neked mikor volt inszem,és hányadik.Bocsi de nem olvastam vissza mert Hála Istennek azért zajlanak itt az események!
Igazad van jól teszitek amúgy is legalább csak 2élitek meg ezt a 12hetet.Na meg persze egy kicsit velünk!:)
Sziasztok!
Reggeli ébredés óta komoly gyomor égés. Nem múlik semmitől.
De nem merek reménykedni.
Ezért itt beszéltem meg veletek mindent más úgy sem érti :) sőt képzeld nekünk senki nem tudta egyik inszemet sem és még most sem mondtuk el a babákat sem. Mostmár megvárjuk a 12 hetet. Eddig végigvittük ketten és hat persze veletek mostmár senki ne legyen okos :)))))
Köszönöm a válaszokat csajok.Ezt a gondolatomat elmondtam az úgynevezett 'legjobb barátnőmnek".Tudjátok mi volt a válasz:ÁÁÁÁÁÁÁ csak nehogy bekébzeld magadnak ezt a tünetet!Na látjátok ezért jó hogy vagyunk mi egymásnak.
Az én barátnőmnek is dúrva gyomortáji panaszai voltak, aztán mire el akart menni orvoshoz csinált egy tesztet és terhes, azóta panaszai csökkentek.
Nekem nem voltak ilyen komoly fájdalmaim,de nekem nem is volt sikeres az első inszem. :(
Remélem a a 2.-ik most sikerült,de semmi képp nem adom fel.
Lehet kicsit korai,de nem lehetetlen.:)
De most kicsit más téma.3napja annyíra ég a gyomrom és szinte az egész légcsövem hogy csak na.Csak akkor múlik el ideig óráig ha eszem lehet az attól hogy babás vagyok,akkor is még egy kicsit korai lenne ez a tünet nem?
Persze hogy sikerűlt,legalábbis én ezt érzem az első inszemnél nagyon türelmetlen és pesszimista voltam,most pont az ellenkezője vagyok.Na persze azért nem mondom hogy nem vagyok kiváncsi hogy 2vagyunk e már.Jó lenne valami konkrétumot tudni:))))
Pontosítok: 4. napnál tartok inszem után :)
Sziasztok!
Nem tudom, hogy kinél hogyan zajlott az első inszem utáni időszak, de én most a 4.nél tartok. Megszakításokkal görcsök, este pedig már ülni nem tudok, csak feküdni, akkor elmúlik!
Akkor szinte egyszerre egyszerre,én 29.-re nem várom .:) Jobbulást neked! :)Pihenj sokat és rengeteg folyadék .:) Ha nem járnék sikerrel következőnél én sem jövök dolgozni.De mivel sikerült /remélem/ Így ennyi .:)
Én az elsőnél mentem melozni de most kiirattam magam táppénzre.Én is náthás vagyok (voltam).Én majd csak 28.án tesztelek,Akkora nemvarom a mensit.
Köszönöm mindenkinek lányok! Azért nagyban hozzàjárultatok ti is a sikerhez :) próbáltam azért mindig pozitívan hozzàálni az új inszemhez, és hat úgy látszik mostanra készült fel a szervezetem.
Nagyon örülök, és nagyon vigyázz magatokra! Legfrsiebb ikres kismamája a fórumnak! :)
Belőled most nagyon sokat erőt merítünk, többek között én is, hamarosan kezdjük a harmadikat!
Bee7 gratulálok a picikhez.nagyon szuper.köszi az infókat!!! A hónaoban keresek dokit hogy jövő hónapban tudjanak foglalkozni velem.köszönöm!!!
NAgyon SZUPI olyan jó ilyet olvasni GRATULÁLOK!!!!!!!
:) :) Nem terveztem,majd egyszer csak,vettem vagy 4 tesztet .:D Szerintem most kivárom a mensi idejét,ha nem jön tesztelek.Kicsit tartok tőle,hogy ez megfázás nem épp jókor jött,persze bízom benne,de tartok is az eredménytől.
Annyira drága vagy :) olyan sok erőt adtatok az elmúlt hetekben. De itt leszek ám es nagyon szorítok a jövő heti pozitív teszthez. Mikor tervezed a tesztet? Még 2 nap aztán pihi megint. Vigyázz magadra :)
Hurrrááá! Tudtam.:) Gratulálok ! Édes kis pocaklakók. :) Vigyázz mindkettőjükre nagyon .:)
Meg magadra is ;) Annyira ,de annyira örülök veletek .:)
Szia! Sajnos nem múlt el a nátha. :( Sok sok várakozás,közben a gondolkodás,hogy ugye itt van a pocimban már .:) De majd kiderül.Az inszem hetémben itthon voltam szabadságom,ma már dolgoztam.Te otthon vagy?
Olyan sok vitamint eszek nem is értem,hogy fázhattam meg .:(
Hat akkor megjön a negatív eredmény és a kovi ciklusban kezdhettek is. Nagyon szorítok :)
mi most várunk - arra, hogy a hüvelybakterológiám negatív legyen, és aztán kezdhetünk. de megőrjít már a várakozás, közben meg a Kaáli majd vmikor költözik is, másik épületbe (mármint a szegedi), így azon is parázhatok, hogy nem tolódik-e még jobban. addig is spontán próbálkozunk :)
Igen mar írtam itt hoxán :) ti most hol jártok Mandi?
:-)
esetleg kérdezősködj, a 3 doki közül kit ajánlanak. akár itt a hoxán is kérdezgethetsz szerintem csajokat.
igen, ikrekre mi is fel vagyunk készülve, lennénk, csak jönnének már... :)
Köszönöm lányok! Hát ez egy jo kérdés hogyan tovább. A magán orvosom akihez jártam a Kaáli elott a Ròbert Károlyban van. Nagyon szeretnék hozza menni de nem hiszem h a szülést ki tudjuk fizetni a Robertben. Most a Kaális dokim az ikrek miatt a II. Sz. Klinikát ajánlotta a koraszülött osztály miatt azt mondta inkább készüljek arra is mert ha az lenne úgyis átirányítanak oda ahol van koraszülött osztály. 3 dokit ajánlott épp nézegetem h ki lenne jo de így netről nagyon nehéz. A héten találnom kell egy orvost. Aztán azt írta a papíromra h 2 hét múlva UH. De azt mar az új dokival kellene. Úgyhogy itt tartunk. A férjem persze nagyon örül azért sztem itt mindenki fel van készülve az ikrekre :)
és mi a következő lépés? úgy értem, UH? mikor? jaj, nagyon örülök ám nektek! és a párod hogy reagált? :)
További ajánlott fórumok: