Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Ez így van.Álhat melleted 1000ember,családtag hiába éreznek veled együtt mégsem érzik azt amit te illetve mi.Ezért vagyunk itt hogy valamilyen úton módón segitsük egymást ha másal nem akkor tapasztalatcserével.Ne félj az orvos cserétől max.kikéred más doki véleményét is.de ezidáig nem kezelt valami eredményessen.Egy próbát megér!!!!!!!
Nehogy azt hidd ez jobb h tudom mi az oka.
Nekem hipp-hopp kitalálták hogy nincs petém már és kimerültem dolgot, mert magas az FSH-m. És három éve nem menstruálok rendesen, még a closty-t sem tudom bevenni, mert nem jön meg..
Hát csodás mondhatom. Tudtok normális nőgyógyászt ajánlani Budapesten? aki meddőséggel is foglalkozik?
Ez lesz.Keresek mást.Megvárom mit mond vasárnap aztán ha nem lesz semmi akkor vége megyek máshoz. Köszönöm az őszinteséget és a határozottságotokat.Nagyon jó hogy vagytok.A barátnőmnek mesélem hol tartunk,de szerintem aki nincs bent ebben az nem érti.Ti meg tudtok mindent!!!! Puszi érte nektek!!!!
Nekem egy évem telt el csak clostyval,orvos váltáskor azonnal kaptam szurit menopurt és tüszőrepesztő ovitrelle.Azőta vannak megfelelő méretű tüszőim.
Hát én nem vagyok orvos de sztem is át kellene gondolni ezt a doki dolgot. Nekem is volt 3 clostys hónapom, persze nem segített. Dokit váltottam most a pesti kaáliba járok. Gonalt és ovitrellt kaptam. Mivel pcos-em van nagyon kellett vigyázni h ne legyen tulstimulálás. Végre volt valaki aki be tudta állítani hogy hány tüszőm érjen. Lehet érdemes lenne neked is megpróbálod. De persze ez a ti döntésének és csak nagyon szorítok értetek.
Hát nemtudom nem e kéne tényleg orvost váltanod.Nekem azért nem olyan súlyos a helyzetem mint neked ce nekem az első sikertelen clostys stimú után kiírta a doki a szurikat!Ne haragudj a súlyos helyzet megfogalmazásért nem úgy gondoltam!Nekem fostimont írt ki minden másnap egy szuri.Öszessen 5 öt szurtam +a tüszőrepesztő ami az ovitrell volt.Gondold át ezt a dokiváltast!Amúgy meg vagy vele elégedve?
Amúgy 35 éves múltam a párom 39 de legalább nála oké minden.mizu vas megyeiek vagyunk.
Jaj lányok annyira jo hogy vagytok!!! Állatira össze tudok törni néha,és az sem segit hogy a férjem húga lassan szül.:( nem az ő örömük fáj hanem az én szerencsétlenségem.az alap gond hogy nincs tüszőrepedés,és hogy hüvelyben a hímivarsejteket gyilkolom.a vért megnézték úgy a szervezetem nem.illetve csak egy petevezetőm van. Clostilbegytet kaptam 5. Naptól napi kettő. Azt mondja a doki hogy nem akar túlstimulálni.őszintén gondoltam hogy keresnem kéne valaki mást,aki írna szurit mert olvasom sokan gonalt kaptak,gondolom erősebb.ti mind meddőségi centrumba csináltattátok az inszemeket?
Nálunk is ISMERETLEN EREDETŰ. :(
Most ráadásul még meg is fáztam,csak tudnám hogy? Persze bízva,hogy most sikerült,csak C.-vitamin,méz.Na mindegy marad a remény.És a visszaszámlálás a tesztig.Reméljük,hogy most sikerült.
Nagyon sajnálom lajra.:( Átérzem fájdalmadat.Remélem hamarosan jobb híreket kapsz és végre pocidba kööltözik a kis pocaklakó.Kitatás,ne add fel!Nagyon szorítok neked,hogy mielőbb sikerüljön. Küldök hozzád erőt és sok pozítiv energiát.
Nem tudom csajok ti hogy vagytok vele,de mindig elszomorír ha valaki rossz hírekkel érkezik.Igazából nekem az a véleményem hogy azok vannak jobb helyzetbe aki tudják hogy miért nem esnek teherbe mert van konkrét betegség amit célzottan tudnak kezelni.De nálam van peteérés,a mensi is rendszeres a párommal minden ok vagyis:meddöség oka:ISMERETLEN EREDETŰ.Kérdezem én akkor mivel kezelnek,nem panaszkodom csak agyalok ezen egyfolytában!
Sajnálom tényleg,ilyenkor kicsit olyan mintha velem történne az egész, nagyon átérzem a csalodottságodat és tudom könnyű mondani de kitartás tényleg nem szabad feladni.Kitartás.Megkérdezhetem hogy nálatok mi a gond?
Ò Lajra de sajnálom. :( nekem tavaly novemberben volt az első aztán csak idén júliusban a második. Ugyan így jártam nagyon nehezen voltam stimulálható. Aztán a 3. Ugye most szeptemberben. Az első kettőnél egy-egy kis tüszőm ért de azért mindig megpróbáltam az inszemet. Mindig az volt bennem h nekem így úgysem fog sikerülni és akkor legalább teljenek el az inszemek a lombikig. És hat ugye úgy néz ki most a 3. Sikerült. Szóval ezzel csak azt akartam mondani hogy ne add fel soha, biztosan sikerülni fog. Megkérdezhetem hogy mivel stimuláltak és mennyivel? Kitartást és sok sok erőt kívánok. És azért vasárnapig ne adjatok fel.
FFFuuuu sajnálom!!!!!!! De eddig is nagyon kemény csaj voltál ha tényleg úgy döntesz hogy most pihentek akkor tényleg kapcsolj ki nem tudom mennyi idős vagy de tessék menni bulizni, kirándulni. mozi minden ami belefér este igyál egy kis bort a pároddal talán még az alvást is segíti!!!! Istenem mit meg kell élnünk az életben!!! DE CSAK POZÍTIVAN!!!!!!! :-)))))
Szisztok,én sajna nem vagyok túl vidám van két picike tüsző de sajnos még 10 mm se érték el a 11. Napra,így valószínű nem lesz inszem.vasárnap még megnézi a doki.:( nagyon kikészültem tőle.február óta nem tudtun a 2.inszeminációig eljutni,ha most sem sikerül abba hagyom a tavaszig az egészet. Belefáradtam kicsit.még az alvás is nehézkes folyton jár az agyam.Ötülök hogy mindenki rendben van aki túl van az inszemen kitartást a várakozáshoz és drukkolok a sok++++++++++ teszért!!!
Igen hétfőn derül ki jo helyen van e és hogy egyedül és hogy dobog e a pici szíve :) vagy szívük :))))
és hétfőn lesz az első UH, ugye? hát... ez nagyon izgi :)
nekem fogalmam sincs ezekről a hcg-értékekről még sajnos :( úgyhogy biztosan jól tudod :)
Hàt én úgy számoltam ez kb jó lehet. Holnap kezdem a 7. Hetet es múlt szerdàn volt a hcg- 2915 . Es ugye ha jól tudom kb 2-3 naponta megduplàzòdik az értek a 11-12 hétig . De javítsatok ki légyszi ha valamit nem jól tudok/olvastam :)
hány hetes lehetsz most amúgy? én már elvesztettem a fonalat, bocs. :)
32428??
ilyen sok?
vagy ennyinek kell lennie?
most már én is nagyon várom a TE UH-dat :-)
Szuper eredmény bee7. :) Vigyázz magadra.
Toby gratulálok!
Zsazsa9 mi is inkább másnap gyúrtunk rá. :)
Sziasztok! Pont most jött meg a Vv eredménye 32428 a hcg :)) jónak tűnik. Nagyon várom a hétfői UH-t.
Jaj de jo Toby nagyon jo ezt olvasni.
Zsazsa mi pont ezért gyúrtunk rá másnap reggel mert aznap nekem is kellemetlen volt. És hat úgy voltam vele h aznap csak a legjobbak juthattak oda most mi azzal mar nem sokat segítettünk volna rá sztem. Úgyhogy inkább a másnap mellett döntöttünk. :) minden rendben lesz.
Sziasztok meg volt a 2. inszem én nem tudom de ez a has puffadás szörnyű és még azt mondta doki hogy gyúrjunk rá este, látszik ,hogy férfi nem tudja milyen kellemetlen érzés!! :-))))) Bee7 veletek mizu? Toby24 2ht múlva írj, hogy mizu a babóval??
Sziasztok. Láttuk az 5 hetes Babót :) 7mm-es a petezsák. 2 ht múlva már szívműködést is lâthatunk :) Jó helyre fészkelte be magt. Tegnap mr nem îrtam, mert beköszöntött a hnyinger :)
Toby mi volt az UH-n tegnap?
Lajra neked ma? Hogy állnak a tüszők? Mikor lesz az inszem?
Zsazsa megvolt ma az inszem?
Annyi izgis dolog van gyertek mar mert itt aggódom :))
Köszi! Én pedig mégegyszer nagyon gratulálok neked és kívnálom, hogy minden rendben legyen és hamarosan babát/kat tarthass a kezedben!
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült :( kívánom h erős legyél és menjetek tovább minél előbb ahogy lehet. Sok kitartást neked és gyere majd azért felénk.
Szia,köszi!!! Kicsit izgulok,elmult a hasfájásom de remélem lesznek szép méretű tüszők.Megbeszélem hogy hétfőn minden képp csinálja meg mert már február ota várjuk a 2. Lehetőséget! Nem akarok lecsúszni megint.várom bee7 azt a szuper eredményt.beszélgetsz velük? Biztos... :) szép álmokat holnap eredmények beszámolók ilyesmi...
Köszi! Remélem sikerülni fog a 2. inszemed! Szorítok!
Köszönöm! Majd időnként beszámolok és folyamatosan olvaslak titeket és szorítok értetek! Remélem sok pozitív teszt lesz és azért, ha nem is inszemmel, de a lombikkal előbb-utóbb beállhatok a sorba.
Cisztával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Nekem 5x7 cm-es, szerintetek ez felszívódhat?
További ajánlott fórumok: