Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Köszi lányok,sok sok víz. :) Remény1126 szuper nyári babáink lesznek .:)
Halika!! Csütörtök inszem!!!! FFuu mindenkinek megy a drukkkkkkk!!! Most mindkét oldalon van érett tüsző de a méhnyálkahártya csak 7 mm remélem még fog vastagodni!!!
Szuper. Akkor legalább itt lesztek egymásnak a következő két hétben :) és Zsasza csütörtök te is csatlakozol. Hajra nyári babák :)
Én holnap megyek2.inszemre.Remélem sikerűl és lamyaval együtt fogunk babásodni.Zsazsa9 biztos szép tüszöid lesznek és köztük lesz a nyerő vagy nyerők is!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De jó! Akkor 2 hét drukk indul :) igyál rengeteg vizet.
Szia! Most értünk haza 2.-ik inszemről.Most egy kicsit fájt,és nem az én orvosom csinálta,remélem ez szerencsét hoz és a 13.-a is .:)
Igen lányok mizujs? Hétfői UH és inszemesek jelentkezni :)
Hahó!!!:-))))) Kivel mi újság??? Mindenki el van veszve!!! Nekem holnap UH kiváncsi leszek mint mutat mennyi tüsző lesz. Istenem de jó lenne ha mindenkinek sikerülne vagyis sikerülni fog és sok szép nyári babák születnek!!!!!!!
Köszönöm jól vagyok egyenlőre semmi tünet a mellfeszülésen kívül, a teszt szép erős néha-néha ellövök egyet-egyet :) te elkezdted a szurikat? Kedden mész?
Szép tüszők Remény. E vitamint szedj keddig és napi 1-1 dl vörösbor is jò a nyálkahártyára. Én ezeket "szedtem" :)
Eseménydús hétfő, kedd lesz. Nagyon szurkolok mindenkinek
Jobb oldalt:11mm,13mm,11mm.Bal oldal:18mm,13mm és egy ciszta.Egész jó eredmény nem?Bár a dokim beiktatott teknapra még egy fostimont peddig tegnap nem kellet volna csak ma de így 1több szuri kelett de nem baj ezen ne muljon.Nem tudom de az endometrium most fél mm rel vékonyabb mint multkor volt!!!Kedden inszem.
Szia,látod mind egy cipőben járunk. :) Na de majd most,most mi következünk. Babásodásra fel mindenki!!!!! Bee7 remélem jól vagy hányinger,szagok, van valami????
Szia!
Én még nem hívtam őket, de szerintem hívd a nőgyógyászati portát és kérd a meddőségit-inkább 11-től érdeklődj-olyankor már van mozgás.
Köszönöm .:) Vigyázz magadra. :)
Szia!!! Próbáld meg a nőgyógyászati részleget hátha tudnak mondani más tel.számot vagy tudnak segíteni!!!52-255-144 sok sikert!!!
Ezt örömmel hallom. Akkor csodás hetet neked és persze hétfőn várlak a hírekkel :)
Amióta kijöttem az uh-ról le sem lehet törölni a mosolyt az arcomról.Most egy hetet itthon leszek.Csak maggammal fogok törödni,nincs stresz .:)Csak séta,sok folyadék,fehérje .:)
Nekem sem nézték már, mindig hiányoltam de ezek szerint nem is kell :) legyél nagyon pozitív, minden ok lesz :))
Nem nézték múltkor sem . :( Ezt hiányolom csak.De a doki nagyon bizakodó és így maximálisan boldog vagyok és főleg pozitív :D
Juj de szuper! De nagyon jó :)) nekem is 5 volt. Nagyon drukkolok hétfőre. Nézik még neked az inszem elott?
Sziasztok,haza értem Uh-ról.Dokim nagyon szépeket mondot,azt mondta ez remek eredmény 11.-ik napon.
Bal oldalon egy 15 és egy 13 . :) Jobb oldalon pedig : 13,13,15 . :) Nagyon boldog vagyok most,jobb oldalon nem is nagyon volt még.Holnap tüszőrepi és hétfőn a 2.-ik inszem.Azt mondták az előző volt a bemelegítés .:D Jajj ne haragudjatok,hogy ennyit írok,de nekem csak ti vagytok .
Sziasztok!
Szokta valaki hívni a debreceni meddőségi kp.-ot a 30-as számon? 9-10-ig lehet őket hívni, de folyamatosan foglalt... Más is járt így, vagy csak nekem van ennyi 'szerencsém'? Vagy van más számuk is?? Köszi!
Mennyire drága vagy :) én is nagyon várom minden egyes napot hogy ki milyen jó hírrel jön. És hát úgy látom eseménydús hònapunk lesz. Alig várom az Uh-kat és az inszemeket :))+++++++++++ mindenkinek
Nagyon köszönöm.Köszönöm,hogy velem vagy,vagytok.Jó itt örömet,kétséget,bánatot megosztani.
Remélem ez a mi hónapunk! :) Na és inkább így : Ez a mi hónapunkk,babócák a pociban lesznek most .:)
Ez így van!!!!! Azt hittem csak én vagyok ilyen bőgő masina hogy megsirat 1-2 sor vadidegenektől!!! Olyan izgalmas más boldogsága Pl.: alig várom hogy bee7 menjen uh-ra és mit mond az orvos!!:-))) Én is jöv.héten megyek hétfőn Uh-ra és szerintem csütörtökön inszem!!!!!!!!
Igen szuper fórum szuper csajok,jó hogy vagytok azt hiszem sokszor csaltunk könnyeket egymás szemébe vahy mert jo volt vagy mert épp nem. De sikerül mert akarjuk és egy év múlva remélem már mind a babás sztorikkat írjuk meg!!!
Nagyon szurkolok. Biztosan érnek petécskék. Keddig nagyon jó kis eredmény lesz. :)
Pont ez történt :))) reméljük minden rendben lesz.
Szia! Én is Mensmentisbe járok, de nekem most a kaáliban segítettek és úgy tűnik jó hogy őket választottam :) szívből ajánlom őket.
Juj de izgi drukkolok! Holnap gyere a petécskék méreteivel :) hanyadik nap lesz?
További ajánlott fórumok: