Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Attime77 öszintèn sajnálom!!!!!! Lamya köszi a választ úgy èrzem fel vagyok fújva mint a lufi!!!! Bee7 gyere az eredmènnyel várom nagyon!!!!
Szia,nekem is nagyon nagy fájdalmakat szokott okozni a tüsző repesztő szuri. :(
Szia,már nagyon hiányoltalak.Sajnálom,hogy nem sikerült.:( Azért ne haggy itt minket. Sok sikert a lombikhoz. :)
Sziasztok!
Sajnos nekem nem sikerült a 2. inszem sem. :( Már többre nem is megyek, lombik lesz, de még várnunk kell vele, mert lett egy cisztám.
Mindenkinek szorítok, hogy sikerüljön!
Lajra szurkolok holnapra hogy szép tüszők érjenek.
Zsazsa én csak szurkálást éreztem a tüszőrepi után és én is ovitrellt kaptam. Nagy drukk holnapra, természetesen minden rendben lesz :) én holnap beugrom egy HCG -re, lehet ez már mániákus de nem bírom ki az UH-ig és így legalább látom h mennyit nőtt a hcg. Úgyhogy holnap du majd jövök én is ha megjött az eredmény.
Sziasztok mindenki!!!!! ÁÁÁ nagyon imádom ezt az oldalt minden nap ti zárjátok a napomat pozitív mondatokkal!!!! Igen holnap lesz a 2. inszem!!! Ki mit szokott érezni a tüszőrepitől görcs, felpuffadás stb. van nálatok is????? Én ovitrelleét kaptam.
Sziasztok,picit elvesztem az ezer gond miatt.Sajnos csak holnap lesz uh a 11. Nap. Remélem rendben lesz minden és hétfőn meglehet a 2.inszem.
Remélem mindenki jól van!!! Holnap írom az eredményt!!!
Igen Toby mi volt? Zsazsa te mész holnap igaz? Drukk :)
Toby24 mi volt uh.n?Akkor a babatalálkozora visszatérünk bő 9hónap múlva rendicsek?Természetessen senkit sem szeretnénk kihagyni,ilyen nincs hiszen majdnemhogy együtt csináljuk ezt végig.Amolyan ismeretlen ismerösökként:)))))))
Dehogy hagyunk ki!;) De azért köszönjük és jó lenne igazán ha mindannyian babákkal együtt találkozhatnánk. :) Mi is másnap reggel...
Örülök veled,hogy sikerült ! Most nekünk is sikerült! ;) Reményeim szerint ....
Most kihagytok itt kis Pestit :((( na jo persze inkább annak szurkolok h mindenkinek sikerüljön és találkozzatok ;) amúgy mi másnap reggel segítettünk rá. Lehet akkor sikerült.
Én benne vagyok a babatalálkában .:) Szuper ötlet,én is ezen gondolkodtam .:D Azért jó lenne,ha mindenki eltudna jönni majd .:) Igen én is kedvelem Kovács dokit. :)
Ez tök jó én is a Kovács dokihoz járok.Na van közös pont.Szerintem nagyon jó fej.és jó orvos is.Na akkor ha babásodunk összehozunk egy inszemes babatalálkát mit szoltok?Persze nem pécsrejárok is jöhetnének csak gondolom nekik messze lenne:)))))))
De én! Kovács dokihoz,tegnap Várnagy dr-hoz volt szerencsém. :)
Szia! Én is oda járok, Várnagy doktorhoz. Nekem szeptember 17-én volt a 2. inszeminációm. És mint írtam, holnap lesz az UH. Majd írok, ha hazaértünk!
mi mindig az inszem utáni napon gyúrtunk rá, nem árt (nekünk nem is használt)
nekem 3x2 inszem volt (Szegeden, ahol egy inszem valójában kettő)
rajtam sajnos látták, meg hát nehezen ment nekik a bemenetel, szóval érezték is
Rajtam kivűl senki nem jár pécsre a meddöségibe?
:) Naná,hogy sikerült! :) Én csak nektek mondtam,hogy fájt .:) Bent nem mondtam nekik .:(
Lényeg a lényeg:A remény él!Kérdeztem a dokit hogy hány inszemmel lehet próbálkozni mert úgye 6ot támogat a tb.Azt mondta 4szoktak,nektek nem mondtak erről semmit?Na nem mintha élni szeretnék a lehetöséggel csak tudni akartam.Bocsi hogy megkérdezem de ti inszem napján úgymond'rágyurtatok' a párotokkal.Ártani nem árthat vagy igen?
persze hogy sikerült:)
nekem amikor fájt, a nővérkék azt mondták, valószínű azért, mert zártabb a méhszájam
Az én dokimnál az első egy kicsit sem fájt.De tegnap igen is fájt ,de másik orvos volt.Sajnos szabadnapos volt a dokim,ketten csinálhatják csak .Azért remélem,hogy sikerült!
nekem is fájt az első kettő, aztán amikor a harmadikat-negyediket 1-1 ismeretlen doki csinálta, nem az enyém, az meg nem fájt egyáltalán.
Szuper,akkor most már minden sínen.Pihenges azért.Fura,hogy neked is majdhogynem fájt.Nekem is más volt most ez,reméljük,hogy ez a pozitív változás okozza :)
Még jó hogy ez csak természetes.És utánunk jönnek a többiek gözerővel!!!!!!!
Ma megvolt a 2.inszem,teljessen mást éreztem(érzek)most mint az elsőnél!Elégé kellemetlen volt majdnem hogy fájt.A dokim alig tudta felhlyezni a csövet,és nem is görcsölök anyíra mint az elsőnél.Remélem ezek jót jelentenek.Nálam pont fordiva volt mint lamyanal mert nekem ezt most pont az én dokim csinálta peddig nem ö lett volna ma.Még mondta is hogy ne aggodjak hogy civilbe van nem csak 1járokelő az utcáról nem csinálhat bárki inszemet.Jó fej volt.
Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Inszem után 13. napon vagyok. Nyálkás enyhén véres folyásom van (nem szokott ilyen lenni mensi előtt) és fáj a derekam és a hasam mintha meg akarna jönni. Ez nem jelent jót, ugye?
Szorítok! Megkérdezhetem mikor volt az inszemed? Írj holnap :)
Gratulálok és várjuk a beszámolódat az uh-ról.
Sziasztok! Én holnap megyek vissza UH-ra. Elvileg akkor leszünk 4 hetesek, ha az inszemtől számoljuk :) Ha pedig az utolsó mensitől, akkor 6 hetesek :) A melleim fájnak, a pocakom néha szurkál, és olykor gyomorégésem is van. És persze félóránként wc-re járok :)
További ajánlott fórumok: