Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Gratulálok,csodák pedig vannak. :)
Jó ilyent olvasni.
Kitartást,vannak még csodák ☺
Gratulálok!Jó mindig ilyen csodákról olvasni erőt ad!Sok boldogságot a babához:)))!
sziasztok lányok.
Nagyon régen nem írtam. Nekem volt 2 inszeminációm a Kaáli-ba 2 éve. És most spontán állapotos lettem most már 13 hetes vagyok :)Pedig nahyon kicsi volt rá az esélyünk. Vannak még csodák :) csak bizni kell :)
Szia ET+9. Talán pénteken tesztelek.Örülök,hogy nektek van fagyibabótok is,de nem lesz rá szükségetek,mert a kispocaklakóid bevackolják magukat .;)
Szia!Nálatok mi újság hány nappal vagy ET.után?Érzel már valamit?És tesztelni fogsz vagy megvárod a vérvételt?Bocsi ha nagyon kiváncsi vagyok:)!Telefonáltam ma 1fagyibabánk lett.Remélem nem lesz rá szükség,de megnyugtató hogy Ő még van.
Szuper,sok sikert nektek! :) Vàrtam már a hìreket. :)
Na lányok én is visszakaptam 2pici babócámat.Nagyon bízakodóak vagyunk és én nagyon boldog is.Holnap kell telefonálnom mert van még pár reménységünk amiből lehet fagyibabánk csak az a kérdés még hogy mennyí,ez holnap kiderűl.Remélem gyorsan elrepűl ez a 2 hét.:)))))))
Persze hogy elég egy is. Csak nem értettem :) na akkor holnap hajra. Gyönyörű idő lesz, biztosan sikerul.
Igazából nem tudom mi lett(lesz)a többi 10 zel.Lehet hogy elkezdenek még keddig osztodni,de lehet hogy nem énsem tudom azt mondta a biologus Krisztina hogy keddig bármi lehet.Nem nem kérek vissza 3 csak 2.Remélem lesz majd tartalék.Szerintem 3termékenyűlt meg idáig gondolom én:).A lényeg az hogy van 3reménysugaram.Mondjuk a 13hoz képest nagyon kevésnek tünik a 3,de babához 1 is elég!:)))))
Éljennnn!!! Végre egy csodás napon csodás hír. De figyi az mit jelent h 3 fejlődik? Es mi lett a többi 10-zel? Bocs a tudatlanságomért :) vagy ez azt jelenti h 3-at kérsz vissza?
Gratulálok! Ez remek hír! :)
Hát madarat lehetne fogatni velem.13ból mind a 13 érett,és most már 3 fejlödik.Ez szerintem remek:))).Már csak azt kéne tudnom hogy van e valami tapasztalatotok csajok hogy ezzel a 3"REMÉNYSÉGGEL'történhet e valami ami miatt megállna a fejlödés?
Nagyon örülök Remény nagyon jó hír csak ìgy tovább. Vàrunk vasàrnap. :)
Igen a 13 szép szám.2 szeretnénk visszakapni,szerintem a 3 már sok lenne.Ami a nem alvásodat illeti tényleg jó lesz ha hozzászoksz:).Örülök hogy együtt fejlödnek ez nagyon jó.Már a 26.hét?Repül az idő.Kitartást nektek.Vasárnap jelentkezem:))).Remélem jó hirekkel szolgálhatok!!!
Uhhh Remény, hat ez valami csodás :) 13!!!! Nagyon szurkolok, hogy minél több megmaradjon nektek. Írj mindenképp vasárnap hogy mi van velük. Akkor ezek szerint 5 naposakat kapsz vissza. Mennyit lehet, vagy mennyit kérsz vissza?
En jól vagyok köszi. Betöltöttük a 26. Hetet. Ezen a héten már nagyon nehezen ment az alvás. Ráadásul nagy lakás alakításában vagyunk es olyan nehéz h keveset tudok csak segiteni. De nem panaszkodom mert az alvason kivul semmi bajom, ahhoz meg ugyis hozza kell szoknom h nem alszok :) 900g - osak egyébként már, es szépen egyutt fejlődnek szerencsére.
Na de a lényeg h nagyon nagy drukk a hétvégére es jelentkezz mindenképpen.
Leszívás megvolt tegnap!13db sejtecskét szívtak le:))).Vasárnap telefonálunk mi újság van velük.Kedden beülti.Már nagyon várom.
Bee!Ti jól vagytok?Nagy itt a csend.És veletek többiek mi van?Mandelle te hogy vagy?Remélem jobban és ujj erőre kaptál már.
Bocsànat telefonról nem mindig pontos.
Köszönöm. De olxan vigaszképp hangzott,hogy ma telfonàljak.Pàrom mintàja volt nagyon gyenge.:(
Nagyon sajnàlom,àtérzem úgy néz ki nekünk sem. :(
Ezt nagyon sajnálom. Mit mondanak mitől van ez? Ne add fel ma még van remény. Mert remény mindig van....
írtam neked...szomorú vagyok nagyon..
De egyik sem a 8.-bol? Es mit mondanak ez miért történik? Jaj ne haragudj ha nem akarsz nem kell válaszolni, de ez olyan hihetetlen. Bár ehhez mar nem "értek" csak az inszemhez. Nagyon szorítok holnapra, szívből kívánom h jo híreket kapj.
Sajna nem indultak el...:( Holnapi várunk,de máér nem reménykedek,ha eddig nem történt meg a csoda. :(
Jaj Mandi annyira sajnalom :( már nagyon szerettem volna ha neked sikerul.
Lamya mi történt? Mi van a petécskékkel?
Sziasztok!Egy év diéta+gyógyszer mellett rendbe jött az inzulinom.Visszamehetünk a meddőségibe. Kérdésem az lenne,hogy a spermavizsgálat eredményét elfogadják-e még?
Sajna nekem nincs jó hírem,még egy napot várunk,de nincs sok remény. :(
Nagyon sajnállom.Fel a fejjel!!!!!
Nagyon sajnálom .:( De fel a fejjel,sikerülni fog,csak hinned kell benne.Sírd ki magad,ha úgy érzed,nekem sokat segített mindig...:(
Köszönjük a drukkot.
További ajánlott fórumok: