Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Sikerült! :D Pont elkaptam a postást a másodiknál volt a pénzem. Szépen meg is kaptam két havit visszamenőleg.
De az még mindig nagyon-nagyon érdekes miért nincs TB-m... Ugyanis a pénz a kezemben, de a dokinal pirosban vagyok mindig.
Na hát így nem is tudom mit kezdjek a beutalómmal. Azt hiszem mindjárt telefonálok pár helyre...
Itt ma hordja az fht-t a posta.
Borsod megye.
Jaaaaj neeee! :D Kérlek ne!
Nem jobb, sőt... de nekem erre adták, elrontották. Majd a következő, decemberi kifizetést intéztem számlára!
Ó ez nálam is biztos így lesz! :D
Ilyenkor neked is csak fél négy után lehet érte menni felvenni, ha a kézbesítő visszaért?
Én Szabolcsban ma voltam levért az előbb. Kérdeztem lesz e kifizetés ma a kormányhivatal részéről, nem tudta megmondani, csak annyit, hogy sok utalvány lesz ma kifizetve.
Remelem elkapom a postást doki után. :)
Tisztelt Edit!
A világot megváltani nem tudjuk, idő kérdése mikor dől össze a kártyavár.
Addig is a megmaradt pozitív létet éljük.
Szép napot!
White Rose
Szia.
Igen, gyengén felhős,enyhe szél, eső nem várható.
A szomszéd kutyája megint ugat.
White Rose
😋😋
sziasztok.
Pár napja olvasgatom mi megy itt sajnos elég rég vagyok itt az oldalon de elszomorít pár nap történtjei.sokan fel vagytok háborodva sokan miért kérdezitek vissza ha már egyszer le írta valaki mi mikor lesz? Itt megjegyezném ,hogy honnan a fészkes fenéből kéne tudnunk ki melyik megyéből írogat nincs ott a nevünk mellet hogy honnan írogatunk.Jó lenne ha az itteni beszélgetés tényleg arról szólna ,ami a neve is és nem 2-3 ember szerelmi életét kéne itt olvasni oldalakon keresztül míg valami infót megtalálunk .röviden ennyit szerettem volna írni egy kis ötlet jó lenne ha nevünk mellett ott lehetne ki milyen megyéből van és akkor nem kérne kérdezősködni annyit újra és újra
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?