Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Nem az a lényeg! Neki ingyen van! :) Ő megoldja, nem várja csak kapja. Akkor miért is utasítaná el? Nem mellékesen ezt a kekszet én szívesen adnám neki! :)
Elég szűkszavúak ezzel a hamarabbi fizetési kapcsolatban.
Annyi van közölve, hogy decemberi hónapra tekintettel december 30.-ig kell folyósítani.
Jelentsen is ez bármit gondolatmenettel.
Ha ennyire szívükön viselnének minket akkor már ünnepek előtt megkapnánk. Szóval SZERINTEM ez inkább az ő érdekeit szolgálja, főleg, hogy szerinted is károsabb ha előre kiosztják.
Fogalom"
Klaviatúra elfáradt.
👁️👁️😎😂😎👁️👁️😎🙌🙌
White Rose
Javítás: Jön.
Nem várom.
A kettő két forgalom.
De azért köszönöm.
😋👁️👁️😋
Sajnos.A lényeg.
Megyek pörköltet enni,mert keksz-szel kínálnak.
😋😋😉
White Rose
Ezzel szerintem nem a támogatott személyeknek akarnak szívességet, jót tenni.
Javíts ki ha tévednék, de nem azért történnek az “előre” utalások, mert az ünnepek és a szabadságok miatt nem tudnák kifizetési időben rendezni ezt?
Nagyon ügyes lány vagy! Ezért jár a keksz! Ha megkapom a támogatást veszek is neked egy zacsival. Kókuszosat szereted?
Kimi:
Igen ez szomorú! A családi pótlékok is így járnak.
Délutáni lecke, korábban írtam: Feltalálom magam"
Este jegyosztás"
Szép napot!
😋😉👁️👁️😋😊👍
Viszont kívánom neked is!
😋😊😊
White Rose
Ne legyél már ilyen naív!
Ugyanúgy segélyre vár mint te vagy én vagy itt mint bárki. Nehogy azt hidd már, hogy szabadidejét önkéntes segítségnyújtásra áldozva vagy munkaidőben a szünetekben van itt jelen.
Nehéz utak megtanították,hogy pozitívan éljek a negatívum csak amortizálja az elmét és az ebből fakadó hibás döntések sorait.Tisztelek én mindenkit,de amikor sokadszorra is abban a pocsolyában ugrál valaki az már nem kijönni akar hanem jólérezni magát"
A párbeszéd azon szintjén vagyok,hogy nem veszem akadálynak ha rosszindulatúnak érzik a reális szavakat,mondatokat.
😋👁️👁️😋👍😉👍
White Rose
Nem lehetünk mindig jók. 😉 Már megszoktam, hogy törlik a hozzaszolasaimat. 😂 No problem.. 😉😂
Kellemes délutánt. 😊😋
Dettó"
Azért néha radíroznak mert olyan rendesek vagyunk.
Dehát ezt is el kell fogadni.
Szép napot! 😉👁️👁️😉😊😋
White Rose
Félénk egyszer van konyhapénz, Januárra elkopik a köröm amennyiben az Országban egyes helyeken dupla pénz megy Decemberben, ugyanis amennyit segítenek annyit ártanak is"
Szép napot!
😉👍😋👁️👁️😉
White Rose
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?