Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Tiszta pénz.
White Rose
Merőkanállal eszik már 😉👍😋😋
White Rose
Szerény emlékeim szerint a regisztrált munkanélküliek csak státuszt kapnak nem ellátást,a 10 napi ellátást utalták, kivéve ha előtte volt munkaviszonyod amit elszámolhattak.
White Rose
Sziasztok! 10 napig voltam regisztrált álláskereső, majd sikerült munkát találnom. Kértem a fennmaradó ellátás 80%-ának kiutalását. Ma megérkezett a fennmaradó összeg, de amit a 10 napra számítottak az nem. Külön utalják azt?
Köszi.
Azt vegyétek figyelembe, hogy itt Szabolcs megyében azért hozhatta már a postás, mert az itteni kormány hivatal már hamarabb útjának indította a pénzt. A számlások itt már szombaton megkapták!
Szvsz amennyivel később kapták nálatok a kártyások annyival később kapjátok ti is.
Ez tényleg nem fair, hogy egyik-másik kormányhivatal ilyen lassú, de nem lehet mit tenni.
Jaj ne haragudj! Nem azért írtam, hogy nekérdezd, mert valami bajom lenne veled!
Csak ha én ezt elmesélem megint akkor jön az, hogy ez senkit nem érdekel... :D
Szerintem ma-holnap neked is meg kell kapnod! :)
Telefonon senkit nem értem el...
Viszont bementem a járásba és leadtam a számlaszámom és ezzel a kérvényt, hogy mostmár TÉNYLEG arra utalják! :D Ne postázzanak...
Ott megkérdeztem a TB ügyet, hát ugyanazt tudták mondani mint 2-3 hete.
Nefoglalkozzak vele, nyilván az átfutási idő...
Aha az átfutás... :D
Na mindegy!
Drukkolok annak aki nem kapta még meg, mi előbb kivegyék neki azt ami jár!
sziasztok!!!
fht ra van esély hogy megkapjuk karácsony előtt a decemberit? (somogy)
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?