Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
munkaügyiben mondták ne is számítsunk fht re karácsony előtt..csak a nyugdíj, családi pótlék ,gyerektartás, ápolási stb ezeket küldik ki karácsony előtt, munkanélküli fht ráér..
értem. nem vagyok itthon unatkozó nyugdíjas, nincs egy házra való gyerekem, szerencsére nem vagyok beteg, elvált én majd karácsonyozok pénz nélkül...nekünk nem kell élni mi dögöljünk meg akik egyedülállók nincstelenek..rohadék egy rendszer ez
Sziasztok
Én Pest megyében hóvégén kapom az fht-t postán.28-30 között.Más megyében hó elején.Most nem tudom mikor érkezik,mert minden fórumon màst írnak.Ha valaki kapna postai úton,az kérem jelezze.Köszönöm.
Budapest
Baranya megkapta
Sziasztok
Hany % hogy utaljak?
Interneten azt irjak 18.a
De Borsod megyebe?
Sziasztok!
Szabolcs megyéről tud valaki valamit?
Ertem mit írsz.
De Pest megye NINCS FHT
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?