Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? fórum

Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)

❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯
761. Renkababa (válaszként erre: 760. - Célia88)
2008. aug. 13. 17:46
Célia majd irj, hogy mi lett belőle, nayon kiv vagyok, mert énis ebben a cipőben járok, nekem legkésőbb hétfőig kellene a válasz, hogy megjött-e vagy nem..vagy csak később:)
2008. aug. 13. 07:31

Hát csajok, én most kipróbálom, hogy kihagyom a 7 napos szünetet és folytatom tovább a következő havi tabival. Hétvégén strandolni akarunk! :) Ha valami gond lesz leírom, én még személy szerint sosem csináltam ilyet. :P

Kicsit viszont aggódok, hogy hiába az egész, mert annak ellenére, hogy hétvégére eddig kánikulát mondott, most reggel meg nagy viharokat. :S

759. VVVVV
2008. aug. 12. 18:49

bocsi,

azt lehagytam, h a nagymertekben megnott etvagyam miatt sikerult osszeszedni nehany kilot es igy mar nem vagyok olyan gebe:( :)

es bocs az elgepeleses hibaimert.

758. VVVVV
2008. aug. 12. 18:39

Hello!

Mivel erdekelt a tema es mivel mar 6 hónapja szedem, gondoltam megosztom veletek az en tapasztalataim.

En a fogamzasgatlok kozelebe 3 honappal a belara szedese elott kerultem, a nodoki, akihez mentem, kozolte, h szornyu a borom huszoneves letemre es szedjek be 3 havi Minerva drazset. Ez is fogamzasgatlo hatasu, de elsosorban a borre van. Tenyleg szep let tole a borom, de ezt nem lehet hosszutavon szedni. Elmentem egy allati klassz nodokinohoz, akitol kerdeztem, h ha abbahagyom-e, visszaternek-e a borhibaim. Azt mondta, valoszinu, es o a belarat javasolta, azt mondta, ugyanolyan hatoanyagu. A belara szerintem teljesen jo (persze ki tudja, mi lesz evek mulva), hiztam tole kb 5 kilot (igy lettem60, aminek en szemely szerint nagyon orulok), kicsit nagyobbak lettek a ciciim, de ez nem annyira jelentos. Korbban mindig rossz volt az elso menszsz-nap, mostmar semmi ilyesmi, neha erzekenyebb vagyok. Kb. ennyi.

Szerintem, ha vkinek "megjelentek" honapok multan egyebek, az siman lehet lelki eredetu, nem testi/hormolonalis, mert mar elore rastresszel meg szuggeralja magaba, h "jaj, mi lesz".

757. Ildikó24 (válaszként erre: 755. - Cuki-cica)
2008. aug. 12. 16:44
Szia! nekem is voltak ilyen fájdalmaim az első levél szedésénél, de a második közepére teljesen elmúltak. Viszont ha nagyon fáj, akkor inkább menj vissza a dokihoz szerintem.
756. Malbe (válaszként erre: 754. - 2ab728965c)
2008. aug. 10. 16:41

Amúgy azt kifelejtettem, hogy lassan 2hete elkeztdem Norbi étrendet:) akkor lehetséges, hogy ettől jött meg idő előtt:S

Ha fájdalmad van a gyógyszertől akkor menj vissza a dokidhoz, mondd el neki, lehet hogy másik tabival már nem is lenne ilyen gondod.

2008. aug. 10. 10:00

Sziasztok!

Én most szedek először tabit, és már egy hete szedem, de a melleim feszesek és kőkemények, és fájdalmad ha valami hozzáér(pl mikor hason fekszem) Mással is van ez így? És egyeltalán elmúlik vagy megmarad amíg szedi az ember?

754. 2ab728965c (válaszként erre: 753. - Malbe)
2008. aug. 10. 08:27

Szia,nagyon sok dologtól lehet, nehéz és szinte lehetetlen kideríteni.

Ilyenkor tovább kell szedni ami még van a csomagban, majd kivárva a 7 napos szünetet ,folytatni a szedést.

Remélhetőleg nem ismétlődik meg a közti-vérzés, ha igen, orvos tanácsát kell kérni.

753. Malbe
2008. aug. 9. 14:48
Én azt szeretném megkérdezni, hátha tudtok segíteni, hogy rendesen szedtem a Belarát és még péntekig kell szednem, de ma megjött a mensim:S és ilyen nem volt még, hogy ez mitől van?:S
2008. aug. 8. 18:50
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok:) aztán most megnyugodtam, de remélem amikor majd megkell jönnie, akkor megjön ... :)
751. Regina19 (válaszként erre: 743. - 24d99b76e6)
2008. aug. 8. 18:49
szia! én még csak egy hete szedem a tabit, de azóta kb 3-szor annyit eszek mint előtte, szóval ne izgulj, nem csak te vagy ezzel így:D
750. Orsi cicuska (válaszként erre: 735. - Cloie_18)
2008. aug. 8. 12:34
Már leírtam hogy nekem ezért IS írta fel az orvosom.. de nekem nem ettől javult.. Elmentem bőrdokihoz az irta fel az Aknenormin nevű gyógyszert,ami elött vérvétel szükséges mert nagyon erős gyógyszer!Mellette kötelező fogamzásgátlót szedni!Sajnos nekem ebbe nem segitett de máskülömben jó gyógyszer a Belara:-)
749. Orsi cicuska (válaszként erre: 745. - Célia88)
2008. aug. 8. 12:32
Nekem is azért választotta ezt a gyógyszert az orvosom,hogy a bőröm szebb legyen tőle,de nem ettől lett szép a bőröm!Nekem a bőrgyógyász írt fel gyógyszert amitől szép lett:-) De semmi panaszom nincs erre a Belara-ra!Már egy éve szedem és semi bajom!És ami a legfontosabb hogy terhes sem lettem... :-) Szóval nekem tényleg bevált!:-)
2008. aug. 7. 19:40
Végre másik tabit szedek, nem Belarát. Ettől a másiktól semmi bajom! Megszünt minden panaszom.
747. 2ab728965c (válaszként erre: 745. - Célia88)
2008. aug. 7. 19:40
Igen, így van, a fogigátlóban lévő progeszteron egyik "mellékhatása" mindez , főleg a dezogesztrelé, ami a mercilonban van, no és a ciproteron acetáté, ami meg a Dianéban,( ez inkább tesztoszteron csökkentő mint progeszteron) de a többi is sokaknak pozitív változást hoz bőrileg.
746. 2ab728965c (válaszként erre: 741. - Renkababa)
2008. aug. 7. 19:37

Szia, erre csak azt tudom írni, hogy egy másik fórumban a nőgyógyásznő azt írta, egy évben max. 2-3 alkalommal nyugodtan meg lehet tenni hogy kihagyás nélkül továbbszeded a tabit.

Persze mindenki maga döntse el hogy mit tesz vagy mit nem tesz, hisz a saját szervezetünkért magunk vagyunk felelősek.

745. célia88 (válaszként erre: 744. - Cloie_18)
2008. aug. 7. 18:46
Szerintem igen. Sokszor ezért is szokták felírni a nőgyogyik a tablettát, nem feltétlenül a fogamzásgátlás miatt. Szerintem a nagy többségnek szebb lesz a bőre. :)
744. cloie_18 (válaszként erre: 740. - Célia88)
2008. aug. 7. 17:57
Ok.Akkor szerinted valamennyire tisztítani fogja az arcomat?Én ebben bízom.A gyógyszert ezért is írattam fel, meg ugye így valamennyire csak biztonságosabb a szex is.
2008. aug. 7. 16:06
sziasztok. Én már 5 hónapja szedem a Balerát és észre vettem h jobb az étvágyam és hízok is tőle. csak én vagyok ezzel így??? elöre is köszönöm a válaszokat. :)
742. 24d99b76e6 (válaszként erre: 724. - Regina19)
2008. aug. 7. 16:01
szia Regina19! szerintem nem baj h nincs menstruációd és lehet inni is és cigizni is a gyógyszer mellet.
2008. aug. 7. 13:12

Sziasztok!

Nemrég voltam a dokimnál, és ha már arra jártam, rákérdeztem arra is, amiről nemrég volt szó, hogyha nyaralás alatt jönne meg, egyszerűen kihagyjuk az egy hetet, vagyis megszakíítás nélkül szedjük tovább a gyógyszert. Ő erre azt mondta h szerinte ez durva, és elég valószinű, hogy a rengeteg hormon fogja átszakitani, és ugyanugy meg fog jönni.. szal lehet h én kihagyom..

740. célia88 (válaszként erre: 739. - Cloie_18)
2008. aug. 7. 11:07
Nem, de furcsa is lenne, mert ezek az új gyógyszerek ilyen mellékhatást nem hiszem, hogy előhoznak. Inkább csak szépítik a bőrt. :)
739. cloie_18 (válaszként erre: 736. - Célia88)
2008. aug. 7. 11:02

De a gyógyszertől nem is lett olyan akkor?

Mert van olyan akinek kijön tőle.Azért köszike.

738. célia88 (válaszként erre: 737. - Justme88)
2008. aug. 7. 09:24
A gyógyszer a 7 napos szünetben is védettséget ad. Ne aggódj. :)
2008. aug. 7. 09:00

sziasztok!

lenne egy pár kérdésem, légyszi segítsetek :)

szóval tegnap vettem be az utolsó bogyómat (második levél, 7 nap múlva kezdem a harmadikat) és az lenne a kérdésem, hogy mennyire biztos a védettség a tablettamentes időszakban? és a védettség mostmár folyamatos vagy pedig amikor elkezdem szedni a harmadik levéllel megint érdemes lenne 7 napig mondjuk óveszert is használni?

válaszotokat előre is köszönöm :)

736. célia88 (válaszként erre: 735. - Cloie_18)
2008. aug. 7. 08:13
Én nem igazán tudok hozzászólni ehhez a kérdéshez, mert hál'Isten nekem nem volt pattanásos a bőröm sosem.
2008. aug. 6. 15:44

Sziasztok,

Én most fogok először fogamzásgátlót szedni, és így elsőként a Belarát írták fel.Arra lennék kíváncsi, hogy ez vajon tisztítja-e valamennyire az arcom.9 hónapja vok együtt a barátommal, és mióta megvolt köztünk az első aktus(nekem amúgy is az első volt)azóta nagyon csúnya lett az arcom.Szóval már 7 hónapja küszködök a pattanásaimmal.Pedig azelőtt egyáltalán nem volt rám jellemző a pattanásos arc.Ha van olyan lány akinek ilyen szempontból segített a Belara, akkor válaszoljon már a hozzászólásomra.Előre is köszönöm.

734. 2ab728965c (válaszként erre: 732. - B5c43aa9ad)
2008. aug. 6. 07:19
Szia, nem hiszem hogy bajt csináltál azzal az egy napnyi eltéréssel. Az említett gyógyszerek pedig elméletileg nem gyengíthetik a gyógyszer hatását, én amondó vagyok hogy efelől nyugodt lehetsz.
2008. aug. 6. 06:35
Most megnyugodtam!:$:) Köszi Bocikirálylány:)
2008. aug. 5. 23:42
Segítsetek!!! Már az 5. levél Belarát szedem, de most észrevettem, hogy ebben a hónapban a szokásos vasárnap helyett szombati napon kezdtem el szedni! Ennek lehet valami hatása? Most jöttünk vissza a nyaralásból, és hát ugye azért ott nem tétlenkedeik az ember... Nem szeretném, hogy valami gond legyen. Ráadásul pecsételő vérzésem is volt, meg foghúzásom ami után kaptam jó erős szurikat meg Felctort. Ennek valamilyen rossza hatása lehet? Hát ha most nem leszek terhes, akkor többet nem fogok izgulni, hogy hat-e :(
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook