Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Hát csajok, én most kipróbálom, hogy kihagyom a 7 napos szünetet és folytatom tovább a következő havi tabival. Hétvégén strandolni akarunk! :) Ha valami gond lesz leírom, én még személy szerint sosem csináltam ilyet. :P
Kicsit viszont aggódok, hogy hiába az egész, mert annak ellenére, hogy hétvégére eddig kánikulát mondott, most reggel meg nagy viharokat. :S
bocsi,
azt lehagytam, h a nagymertekben megnott etvagyam miatt sikerult osszeszedni nehany kilot es igy mar nem vagyok olyan gebe:( :)
es bocs az elgepeleses hibaimert.
Hello!
Mivel erdekelt a tema es mivel mar 6 hónapja szedem, gondoltam megosztom veletek az en tapasztalataim.
En a fogamzasgatlok kozelebe 3 honappal a belara szedese elott kerultem, a nodoki, akihez mentem, kozolte, h szornyu a borom huszoneves letemre es szedjek be 3 havi Minerva drazset. Ez is fogamzasgatlo hatasu, de elsosorban a borre van. Tenyleg szep let tole a borom, de ezt nem lehet hosszutavon szedni. Elmentem egy allati klassz nodokinohoz, akitol kerdeztem, h ha abbahagyom-e, visszaternek-e a borhibaim. Azt mondta, valoszinu, es o a belarat javasolta, azt mondta, ugyanolyan hatoanyagu. A belara szerintem teljesen jo (persze ki tudja, mi lesz evek mulva), hiztam tole kb 5 kilot (igy lettem60, aminek en szemely szerint nagyon orulok), kicsit nagyobbak lettek a ciciim, de ez nem annyira jelentos. Korbban mindig rossz volt az elso menszsz-nap, mostmar semmi ilyesmi, neha erzekenyebb vagyok. Kb. ennyi.
Szerintem, ha vkinek "megjelentek" honapok multan egyebek, az siman lehet lelki eredetu, nem testi/hormolonalis, mert mar elore rastresszel meg szuggeralja magaba, h "jaj, mi lesz".
Amúgy azt kifelejtettem, hogy lassan 2hete elkeztdem Norbi étrendet:) akkor lehetséges, hogy ettől jött meg idő előtt:S
Ha fájdalmad van a gyógyszertől akkor menj vissza a dokidhoz, mondd el neki, lehet hogy másik tabival már nem is lenne ilyen gondod.
Sziasztok!
Én most szedek először tabit, és már egy hete szedem, de a melleim feszesek és kőkemények, és fájdalmad ha valami hozzáér(pl mikor hason fekszem) Mással is van ez így? És egyeltalán elmúlik vagy megmarad amíg szedi az ember?
Szia,nagyon sok dologtól lehet, nehéz és szinte lehetetlen kideríteni.
Ilyenkor tovább kell szedni ami még van a csomagban, majd kivárva a 7 napos szünetet ,folytatni a szedést.
Remélhetőleg nem ismétlődik meg a közti-vérzés, ha igen, orvos tanácsát kell kérni.
Szia, erre csak azt tudom írni, hogy egy másik fórumban a nőgyógyásznő azt írta, egy évben max. 2-3 alkalommal nyugodtan meg lehet tenni hogy kihagyás nélkül továbbszeded a tabit.
Persze mindenki maga döntse el hogy mit tesz vagy mit nem tesz, hisz a saját szervezetünkért magunk vagyunk felelősek.
Sziasztok!
Nemrég voltam a dokimnál, és ha már arra jártam, rákérdeztem arra is, amiről nemrég volt szó, hogyha nyaralás alatt jönne meg, egyszerűen kihagyjuk az egy hetet, vagyis megszakíítás nélkül szedjük tovább a gyógyszert. Ő erre azt mondta h szerinte ez durva, és elég valószinű, hogy a rengeteg hormon fogja átszakitani, és ugyanugy meg fog jönni.. szal lehet h én kihagyom..
De a gyógyszertől nem is lett olyan akkor?
Mert van olyan akinek kijön tőle.Azért köszike.
sziasztok!
lenne egy pár kérdésem, légyszi segítsetek :)
szóval tegnap vettem be az utolsó bogyómat (második levél, 7 nap múlva kezdem a harmadikat) és az lenne a kérdésem, hogy mennyire biztos a védettség a tablettamentes időszakban? és a védettség mostmár folyamatos vagy pedig amikor elkezdem szedni a harmadik levéllel megint érdemes lenne 7 napig mondjuk óveszert is használni?
válaszotokat előre is köszönöm :)
Sziasztok,
Én most fogok először fogamzásgátlót szedni, és így elsőként a Belarát írták fel.Arra lennék kíváncsi, hogy ez vajon tisztítja-e valamennyire az arcom.9 hónapja vok együtt a barátommal, és mióta megvolt köztünk az első aktus(nekem amúgy is az első volt)azóta nagyon csúnya lett az arcom.Szóval már 7 hónapja küszködök a pattanásaimmal.Pedig azelőtt egyáltalán nem volt rám jellemző a pattanásos arc.Ha van olyan lány akinek ilyen szempontból segített a Belara, akkor válaszoljon már a hozzászólásomra.Előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Létezik, hogy a belara fogamzásgátló szedésétől szörnyű hányingerem legyen? Már a 2. nap, miután elkezdtem szedni?
- A Belara fogamzásgátló okozhat fejfájást, hangulatingadozást?
- Mi a tapasztalatotok a Gracial nevű fogamzásgátlóról?
- Nem tudja esetleg valaki, hogy a Belara fogamzásgátló most melyik patikában a legolcsóbb Pesten?
- Belara fogamzásgátló után Rezia!
- Belara fogamzásgátló és a laktóz-monohidrat