Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Én ma veszem be este a 10. szemet majd, szóval nagy tapasztalatokkal még nem szolgálhatok, nekem eleinte álmosság, nagyon pici fejfájás és mellfeszülés, kijött pár patti is, és folyamtos "pecsételés" de én azt hallottam ez még így az elején "normális"
Viszont, ha most voltok először együtt gumi nélkül, és égető érzésed van, az nem hinném, hogy a bogyótól van. Nem használtatok esetleg valami síkosítót, vagy valamit? Vagy nem voltatok esteleg túl szenvedélyesek? =D És a barátodnak is csíp?
Sziasztok!
Most tartok a 14. tablettánál, a 15.et nem vettem, be mert már nem bírom:S két hete van barnás folyásom, ezenkívül migrénes is vagyok és csak gyakoribbak lettek a rosszul léteim. Apárommal a 13. tabletta után voltunk együtt először gumi nélkül, aminek meg is lett az eredménye, mert közvetlenül szex után csípő, égető érzés lépett fel és azóta sem múlik. Amíg gumival voltunk együtt ilyen problémáink nem voltak. Volt valaki közületek akinél hasonló előfordult?
Szia! Ahogy előttem már Mystral is nagyon helyesen megírta, nem baj. Max. 12 órát kehet csúszni--de az a legjobb, ha pl. benne van a fogmosópoharadban a csomag tabi, vagy olyan helyen, amit tuti hogy minden nap kb. ugyanabban az időben végzel. Van aki a telefonján állítja be az emlékeztetőt, ez se hülyeség.
1-2 óra csúszás az nem probléma, efelől nyugodt lehetsz.
Szerintem nem :) Én elvileg 19:55kor szoktam bevenni... gyakorlatilag heti 1-2szer előfordul, hogy 21:30 körül vagy 23:00körül veszem be.. vagy épp 1-2órával előbb...
január eleje óta szedem, eddig nem volt vele ez miatt gondom, és úgy tudom másnak sem... 1-2óra eltérés szerintem megengedett... de ha nem vagy akadályoztatva, azért csak vedd be időben ;)
Sziasztok!
Én 20:15-kor szoktam bevenni a gyógyszert és most két órával később vettem be...szerintetek ez nagy baj??
Attól függ mit kérsz tőle! :) (Itt most nem értem mire gondolsz.)
Említheted neki, de szerintem ő ránézésre látja milyen típusú a bőröd.
Sziasztok.
Most voltam dokinál Belarát iratni,
és már új ára van, eddig 4900 ft -volt , 5500 forint lett.
Hát meddig emelik?:(
sziasztok!
nektek mi a tapasztalatotok arról,h első hónapban mennyire zavar be a gyógyszer a menszeszben??mert nekem úgy veszem észre,h nagyon:((kedden folytatom gyógyit és még nem jött meg,vis volt vmi kis picike,de az nem is oylan volt,mint szokott...szerintetek ez nagy baj?gondolom kell még idő,h megszokja a szervezetem a gyógyszert.vagy menjek el orvoshoz?mert amúgy meg fáj a hasam...
Amúgy nem értem, miért nem egyeznek meg a gyógyszergyártók és a dokik, ebben a pontosan "mikortól is véd" dologban... =S
Mindenki teljesen mást mond, ez iszonyúan gáz... most annak kell hinnünk aki felírja, mert a dokinkban ugye megbízunk, vagy a bogyó gyártójának, ahogy a tájékoztatón van... bár nekem a dokim azt mondta, ez az egy hét már oké.
Ma szedem pont egy hete. =)
Sőt az is kiakasztó, hogy nem írják mikortól hat!!!
Ezek nem elhanyagolható dolgok! Nekem a nőgyógyi azt mondta az első hónap után véd.Ill azt hogy előbb is de 100% csak az első hónap után. A tájékoztató meg semmit sem ír a védelem kialakulásáról, pedig lepedő hosszúságú...Azon a 2 cm papíron spórolnak vagy mi?!
Szia, a gyógyszer 8 óra alatt biztonsággal felszívódik a bélrendszerből, tehát a 12 óra az ilyen szempontból már bőven okés.
Egyébként nem értem hogy ezt miért nem írják le a tájékoztatóban-- pedig nem is olyan nagy ritkaság egy hasmenés--elég szomorú, hogy lazán ki van hagyva.
További ajánlott fórumok:
- Létezik, hogy a belara fogamzásgátló szedésétől szörnyű hányingerem legyen? Már a 2. nap, miután elkezdtem szedni?
- A Belara fogamzásgátló okozhat fejfájást, hangulatingadozást?
- Mi a tapasztalatotok a Gracial nevű fogamzásgátlóról?
- Nem tudja esetleg valaki, hogy a Belara fogamzásgátló most melyik patikában a legolcsóbb Pesten?
- Belara fogamzásgátló után Rezia!
- Belara fogamzásgátló és a laktóz-monohidrat