Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Zsóókacica!
Nekem van egy eladó levél tablettám 1500Ft!Sajna nekem váltani kelett ezért nincs már rá szükségem!Hova kellene küldenem?
Szia, bocsi, lemaradtam az elejéről, de ugyanazt tudom írni mint a többiek: ne idegeskedj, van ilyen, annyira vékony lehet a méhnyálkahártyád hogy nincs mi leváljon, ezért maradhatott ki a vérzésed.( Nekem a Marvelontól volt anno)
Szedd tovább a tablettát ugyanúgy mintha megjött volna, és ha a következő havi se jön meg, akkor el kell menni dokihoz, mert váltani kell majd másik szerre.
Ha a teszted negatív, akkor nem lehetsz terhes, ne aggódj ezen.
Az lehet, de szerintem nem kell még paráznod, ráérsz majd akkor ha a következő hónapban se jön meg! Szerencsére én még sose jártam így a mióta szedem a gyógyszert! Bár most még másikat szedek, majd csak kedden kezdem szedni a Belarát!
Sztem azt csak a kezdeti időkre érti, h kimaradhat, de a dokim is azt mondta h előfordul. Csak most egy hónapig bizonytalanság? Annyira rossz. Meg nem tudom mi az oka, h nem jött meg, ez is idegesít :(. Nem nagyon tudom mit kell tenni ilyenkor, azon kívül h várok.
Sziasztok!
Nincs véletlenül vkinek felesleges eladó belara tablettája? Nektek szép lett tőle az arcbőrötök, vagy mellesleg vmi változás:)? köszike
Nah ismét itt.
Tegnap kezdtem a második levéllel, és tegnap már nem véreztem, még olyan pecsételésféle sem volt. =)
Remélem most már minden oké lesz... amúgy egy doki mondta, hogy ha C-vitamint szedek tabihoz, az segít neki felszívódni. =)
Szia! Most elolvastam a beteg tájékoztatónak ezt a részét és ott is azt írja hogy ilyen előfordulhat hogy kimarad a vérzésed! Majd csak akkor kell parázni ha a következő hónapban is kimarad! És szed csak nyugodtan a gyógyszert hatni fog!
Köszönöm szépen, végre hallani valami bíztatót is. Talán már én sem parázom annyit rajta. De nem túl jó azért megélni, meg idegeskedni. Hát várok... Meg bizakodom. Köszi mégegyszer
Azt nem tudom, hogy ilyenkor mikor jön meg. Nekem még sose volt ilyen, csak olyan, hogy szerda helyett szombaton jött meg. De akkor is elkezdtem vasárnap az új csomagot, és mindenképpen elkezdtem volna, és nem hittem volna, hogy nem véd.(Persze lehet, hogy csak szerencsém volt, de nem hiszem...)
Ha a következő mensi idején is gond van, akkor már érdemes ráülni az orvos nyakára és nem hagyni lerázni magad, lehet, hogy le kell cserélni a tabit.
Viszont olyan volt már többször, hogy köztes vérzésem volt vizsgaidőszakban és nem hallottam még arról, hogy ilyenkor nem védene a gyógyszer. Szerintem ha nincs hányás/hasmenés, amivel kiürül a gyógyszer, akkor véd...de persze nem vagyok orvos, ezt tőle kéne megkérdezned.
Én a helyedben nem paráznék(pláne 5 havi problémamentes gyógyszerszedés, és több negatív teszt után), szedném a gyógyszert rendesen, ahogy következik, és betéttel járnék/tartanék magamnál tampont ebben a hónapban, aztán meglátnám a következő vérzés idején, hogy van-e teendő.
Köszi szépen. És akkor következő hónapra várjam h megjön? Vagy tabi szedés alatt? De ha jól tudom, ha tabi alatt jön meg akkor nem vagy védett..
Idegi alapon is lehet, hogy késik, vagy meg se jön, pl. a sulikezdés miatt...ha a hatodik levéllel szeded és nem maradt ki a tabi, akkor kizártnak tartom, hogy terhes legyél!!!
Szerintem kezdd el szedni a gyógyszert, amikor kell és továbbra is szedjed! Ha most emiatt nem kezded el időben szedni, akkor nem leszel védett és fel is borulhat az egész ciklus-rendszer, stb...És ne idegeskedj, mert annál rosszabb!!!
Hát, nem tudom, igazából félek, h mi van ha nem véd a tabi mert nem jött meg. Inkább kivárnám. Kicsit össze vagyok zavarodva sztem :) nem történt még ilyen velem.. De kedves vagy nagyon h próbálsz segíteni!
nincs kedved a szexhez? Dehogy nincs!!!veszel egy üveg pezsgőt,áthívod a párod néztek egy jókis filmet,és....mi mást lehet csinálni ebbe a buta időbe,nemde?!:-)
Hát jó köszi szépen mindent, majd írok h mi lett, beszedem a tabit, a dokit meg felhívom hétfőn ha nem történik addig semmi, h hogyan tovább..Meg tesztelek mégegyet egy hét múlva.. Csak addig pl semmi kedvem a szexhez sem..Majd ha újból megjön és érzem h rendben van minden..
Igen pontosan, és nem is a pénz itt a legfőbb hanem én nem tudnám feldolgozni, akkor már inkább megtartom. Bár egyetemista vagyok és még tanulok.
Nem!!!!NYugi nem lesz gond!!!Ha meg mégis..itt talizunk..:-) na jó persze ez csak vicc volt! Énis izgulok,hisz egy abortusz 30000ft!+lelkileg feldolgozni...Olyan rossz,h az ember szeretné jólérezni magát a párjával,de mégse tudja mert nem biztos semmiben!!!
Tehát az nem baj, ha gyógyszer közben jön meg? Akkor is véd a tabi? Továbbra is?
Hát én hívtam őt, és azt mondta ha a teszt negatív, akkor nem is kell mennem hozzá kivizsgálásra, mert a tesztek megbízhatóak, és előfordul az h tabi miatt kimarad a vérzés. De ez nem tetszik akkor sem, Az ember megtenne mindent de ígysem 100%. Vannak akik 1,5-2 éve a megszakításos módszert követik, és nekik sem volt sose gondjuk. Akkor meg pont mi?..
Ha a teszt azt mutatja nincs baba,akkor holnap este vedd be szépen a gyógyszert!És ha nem jön ma este+ és a napokban sem,akkor jó lenne beszélni a nőgyógyászoddal!Nyugi!!!
Nem tudok jobb módszert mint a tabit, az óvszert nem szeretjük, de úgy érzem most h kéne még mellé vmi..
És ha a teszt negatv, akkor ne keressem meg a dokit, h mi miatt maradt ki?
Amúgy picit fáj a hasam úgy mielőtt mikor meg szokott jönni. De holnap este már tabit kéne szednem, szóval nem tudom hogy az baj-e ha alatta jön meg.. Meg utána h visszaáll-e az eredeti ciklusra. Bocsi a sok kérdésért, de annyi kérdeznivalóm lenne ..
szerintem szedd csak tovább a tabit!!!1hét múlva pedig csináld meg újra a tesztet....Csak nem lesz gond!Énis ma szedem be az uccsó bogyót,és rem+fog jönni,hisz mi sem védekeztünk másképp....bíztam/bízok a tabiban!
Ha valakinek volt hasonló írjon légyszi!
Nem tudom h elkezdjem-e a tabit ha nem jön meg. Ha igen akkor csináljak-e tesztet megint ha negatív várjak még egy hónapot, v doki...
Igen tudom, de rögtön negatív lett, jelét nem érzem annak h baj lenne. Másképp nem védekeztünk hiszen bíztunk a tabiban mint eddig. Dokim azt mondta h normális ha olykor kimarad. Azért jó lenne ha írnátok vmi bíztatót. Egy hét múlva újabb tesztet kell csinálni annyit írt ha negatív és nem jön meg, De ha elkezdem szedni a tabit a szünet után, akkor eleve nem jöhet meg, v közben is várjak? Mit tegyek..
Azt tudod,hogy a teszt se mind 100%-os...Na ezzel nem megijeszteni akartalak! Védekeztetek másképp is?Jeli vannak annak hogy megkéne,h betegedj?
Sziasztok! Én most szedtem be a 6. levéllel a Belarat, eddig minden rendben is volt, de a 7 napos szünet 6. napján tartok és még semmi. Mindig rendesen szedtem nem hánytam meg hasmenésem sem volt. Tegnap végeztünk tesztet is ami negatív lett. Akkor meg miért nem akar megjönni? Ez normális, vagy mégis terhes vagyok? Volt már vki hasonló helyzetben, mert fogalmam nincs mit tegyek. Köszi
Szia! Nekem a Yadine-ről ez a véleményem mint neked a Belaráról! De ezek után már kezdek félni hogy a Belarával is változatlan lesz a dolog szex terén!
Szerdán kezdem majd el szedni, rögtön a másik után!
Sziasztok van egy eladó levél Belara gyógyszerem 1500Ft-ért!
szia.
Panaszom nekem sincs a Belaráról, nagyon jó tabi, ami van az a szex-terén van , ami meg szünt 8-hónapja, vagyis nem is kívánom és azt sem tudom mi( ott lenni).de ezt olvastam másnál is meg szünt, tegnap vettem be az utolsó tabit most hét nap szünet és nem szedem tovább pihi, igaz nem tudom mire áll vissza a szervezetem, persze még szedni fogom de most elég, ,,
a hajam is hullik nem biztos, hogy ettöl de mást nem szedek:((
További ajánlott fórumok: