Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
De én túlműködöm:-)
Ejjjj, hát tényleg összevissza írkálnak mindent:-)
De almaecetet azért lehet inni?
Naponta iszok 1 pohár vízbe 1 evőkanálnyi... sok jót hallottam róla. Hm?
Azt nem tudom, hogy van-e ilyen mellékhatása, de nekem nem jönne rosszul. :)
Közben utána néztem, de a mellnövelő szerekben a fűrészpálma mellett van még többfajta gyógynövény is. Úgy gondolom, hogy ezek tartalmazhatnak fitoösztrogéneket.
A fűrészpálmát a prosztata gondokra szokták szedni a férfiak, direkt a DHT blokkoló hatása miatt.
Ezenkívül olvastam, hogy éppen ezért nőkre is jó hatása van, pl.: PCO szindróma, menstruációs zavar, serkenti a petefészek működést...stb.
Sziasztok!
Nézegetem ezt a fűrészpálma kapszulát...na most, ha ettől tényleg nő a cici, akkor nálam kilőve.
Nekem már nem kell nagyobb!!!!
Mondjatok mást.:))
Ria
Szia,
Igen Én is hallottam és mondta a dokim is,hogy a fogyasztószerek pajzsmirigy müködési zavarokat okozznak.Különösen az almaecet kapszula ami nagyon veszélyes.
De a szűztea az nem hiszem,hiszen zöldtából áll túlnyomórészt.
Fűrészpálma, az az amerikai törpepálma,gátolja a tesztoszteron DHT-vá alakulását.
Sajnos MO-n nem kapható.
FLP-nek van egy terméke, mi tartalmaz amerikai törpepálmát is,de kis százalékban.
Sziasztok Lányok!
Hát én nem is tudom...olvasva ezt a sok-sok kapszulát...hm...már mindennek van kapszula megfelelője??!! Mi meg szedjük és a fene tudja, hogy valóban mi van benne, nem okozunk-e nagyobb kárt magunknak...
Én évekig szedtem a szűztea kapszulát, nem rég olvastam, hogy okozhat autoimmun betegséget, hát akkor lehet, hogy ettől lettem pajzsmirigy beteg?? Nem tudom, nem is akarok belegondolni. Annyi baromságot olvas az ember, hogy csak a fejét kapkodja.
Azért ne szedjetek sok félét sokáig.
fűrészpálma kapszula????? :)) még nem is hallottam róla, de rohadjak meg holnap beszerzem ezt is :))
Jaj Lányok, ez már az őrület határa. Nem akar visszanőni a hajam, remélem van még remény, és nem végleges a kopaszodás.
A lucernát szedem én is, és még a férjemet is tömöm vele, rengeteg jót olvastam róla, szóval ártani biztos nem ártunk vele, és aránylag megfizethető.
Sziasztok!
Sajnos nálam még mindig nincs javulás, a hajam erőteljesen hull. Úgy döntöttem abbahagyom a Cypromixet végleg. Szedem a lucernát és kipróbálom a fűrészpálma kapszulát. Ezt az utóbbit szedte már valaki? Állítólag segít meggátolni a tesztoszteron átalakulását, így lehet, hogy meg tudom kímélni a maradék hajhagymáimat a DHT-tól.
Helló,
egyébként anno (lassan 20 éve) én is szedtem diane-t. És utána kezdtem ritkulni. Persze ezt lehet az évek múlására is fogni, + mivel nálam öröklött is, valószínű amúgy is bekövetkezett volna.. De pl. anyunak sokkal később jelentkezett, neki a negyvenes éveiben, nekem meg már huszonévesen.:(
Szia demendiná,
hát, gondolom, plaszitkai sebész függő az ár is...akkoriban nem volt olyan túlkínálat, mint manapság..Most már sok helyen csinálják, de mindenképp utána kell nézni a dokinak, ha bele szeretnél vágni! És ne az árból indulj ki, hanem a tapasztalatból, az elért eredményekből,stb.
Az én dokimnak ez a specialitása, elismert szaktekintély. Nem tudom, lehet-e nevet mondani?
Ő csak saját hajból/fejből dolgozik.
(Én is gondoltam családtagra, apunak annyi haja van, h. négy másiknak elég lenne (Milyen igazságtalan a sors!! Nekem meg nő létemre ritka!)
Amíg a kötés fent van, mosni nem lehet, meg hajat festeni sem - még az ültetés után asszem egy hónapig talán..egyebekben ugyanúgy kezeled, mint addig, semmi különbség! Persze, hogy növekszik!:)
A tarkódról ültetik át, ugyanolyan hajként viselkedik, ahogy a nem átültetett.
Nyugodtan írj privit, ha szeretnéd az orvos elérhetőségét...nem egy csacsogó, kedélyeskedő pasi, de gondolom, nem is ezért fordulunk hozzá...
Szia Riatar!
Köszi a válaszod. Tehát fél-fél millió...hát nem kevés és gondolom az ár, az évek múlásával csak nővekedett.
Irnál még a hajbeültetésről/átültetésről még...pl. hol végzik, lehet -e családtagtól kérni hajat vagy csak a sajátot ültetik be, ugyanúgy mosod, formázod, kezeled, az is nővekszik-e, kell-e vágatni...
Szia Kebili!
8 éve volt az első, 5-6 a második átültetés, mindkettő fél-félmillió forintomba fájt.
Sajnos harmadikat akkor sem vállalhatnék be, ha lenne rá keret, mert az "adó" terület kapacitása is véges.
Hogy történik?:az ún. maradandó (a fej hátsó -oldalsó részén lévő) hajból történik az áthelyezés.
Kapsz egy rakás érzéstelenítőt, ami elég kellemetlen, uis viszonylag vékony a fejbőr...
Pár órás a beavatkozás, utána nagyon nem lehet emberek közé menni, mert feldagad a homlok-szem körül. Van egy kis fájdalom is, de nem olyan vészes.
Mit mondjak még?
Szia demediná!
Elvileg az átültetett hajak nem hullhatnak ki, de a többi részen ettől még elmegy ill. ritkul.
Természetesen a beavatkozás után nekem is voltak babahajaim (és szintén természetesen nem akarlak elkeseríteni), egy időre talán javult is a helyzet. A hajátültetés azonban nem oldja meg a hajhullást, legalábbis akkor nem, ha az ok, amiért hullik, továbbra is fennáll. (Mint ahogy a "végleges szőrtelenítés" is csak időlegesen segít..)
Tovább kopaszodtam, ahogy múlt az idő.:(((
És abszolút átérzem,a mit írsz, én is mindig más haját bámulom, és állandóan azt érzem, h. engem is mindenki néz az állapotom miatt.
Szörnyűűűűűűűű.:(((((((((
Szia!
Bármi hasznosat megtudsz,amire úgy gondolod nekünk is jól jöhet,szívesen vesszük!
Ja és légyszi írd meg priviben annak a kencének a nevét amit előzőleg említesz!
Előre is köszönöm!
Szia:)
Hát ezt írták az üvegre,de 2 összetevőből áll.Amúgy még mindig be van gyulladva a fejem,sőt a páromnak is kentem,de neki egyáltalán nem piros,még csak nem is ég neki.
Abból gondoljuk,hogy mégsem hormonális,mert a javulás akkor kezdődött mikor elkezdtem használni az elevitett és a hair cliniket,plussz elkezdtem a fejenállást.Az orvos szerint is tápanyag felszívódási zavar lehet a háttérben.Én is tudom,hogy az Usaban nem törzskönyvezték a diane-t,de megfogadtam,hogy nem fogok olvassgatni diane-s fórumokat és írásokat,mert a frász hozzák rám.
Januárban fogom abbahagyni és utána 3- 6 hónap yadine levezető kúra.
Ja még annyi,hogy Én is eszem az étkezési zselatint,de csak délelőtt,mert nagyon hízlal.
Rovely,hiába állt meg a hullás,új hajszálak nem nőnek olyan tömeges mértékben,mint a másik topikban Ivcsúnak.:(((((
Várom a mailt,még nem kaptam meg.Puszi
Szia Riatar és mindenki.
Sajnos nem vagyok genetikus, csak profi genetikussal állok kapcsolatban.
Amennyiben úgy gondoljátok:
ez az amerikai prof. Jövő héten Bécsben lesz és én is, bár más ügyben, de szinte biztos, hogy fogok vele találkozni az én dolgomban is.
Amennyiben valaki úgy gondolja, hogy e-téren kérdezne tőle valamit, azt én szívesen tolmácsolom neki, hátha tudok segíteni a közösség problémáján ezzel.
Ha van kérdezni valója valakinek azt privátban kérném és ha sikerül a dolo akkor közzéteszem itt a fórumon. Amiben tudok segítek.
Üdv.
Bambusz
Sziasztok!
Bizonyosan olvastátok előző hozzászólásaimat, ahol nem igen hittem a külső kencéknek, de találtam egyet, ami - nem akarom elkiabálni - de mintha javítana valamit a hajhullásomon 3 hét alatt. Mivel itt ugye nem lehet reklámozni privátban akit érdekel megadom a linket.
Üdv: Bambusz
Anonima! Nagyon szuper, tényleg úgy néz ki, hogy megállta hajhullásod.
Egyébként rájöttem én szaliciles hajszeszt is használtam anno, jó korán kezdtem a hajam kezelgetését. Csak ennyi a neve, hogy szaliciles hajszesz? Az a jó, hogy ez semmi szteroidot nem tartalmaz. Viszont van egy honlap amerikai americanhairloss.org, ahol nagyon sok hasznos infó van, de angolul és képzeld de képzeld az USA-ban nincs forgalomban a Diane-35, mert nem kapott engedélyt egyelőre...na ez beparáztatott, pedig pont most akartam én is nekikezdeni. A Yadine-ra mikor térsz át? s miből gondolod, hogy nem a fogigátló állította meg Nálad? Nekem még mindig nagyon hullik a hajam, de még mindig nem tudom mihez nyúljak én már tényleg annyi mindent kipróbáltam...na és csekkold a mailed mert azért elküldöm az ígért képet :-)
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!