Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Ha elmész bőrgyógyászhoz, az első dolga az lesz, hogy elküld góckutatásra! Ha sztk-ba mész, akkor nem kerül semmibe! Legalábbis nálam így volt!
Nekem is akkor kezdődött, mikor 18 voltam, van már jó pár éve...:-(((
Hullás után a babahajak nekem is mindenfelé szoktak állni! De legalább tudom, hogy újra kinő!:-)
Nyugi, előbb-utóbb vége lesz, semmi sem tart örökké!
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Valaki írta,hogy valamilyen betegségére B vitamint komplexet szedett és mellékhatáskánt megdúsúlt a haja. Most jöttem rá,hogy hónapokkal ez előtt bowlingoztam,és úgy meghúzódott egy ideg a hüvelykújjamban,hogy állandóan zsibbadt. Párom mamája mondta,hogy a B vitamin jó rá,és vetetett velem benfogammát. 1-2 hónapra rá a párom megjegyezte,hogy hogy megdúsult a hajam. Most kirohantam a fürdőbe és a szekrényben találtam benfogammát és még egy Vitamin B Komplex Bioextra nevű kapszulát. Gondolkodom is,hogy szedjem e,csak eszembe jutott,hogy most ugye használok egy sampont egy hajszeszt,szedem a hairclinicet,és még itt Dániában vásárolt multivitamint. De ugye a Hairclinicben csak egyféle vitamin van a B5. Szerintetek nagy bajt csinálnék,ha a napi 2x-i hairclinic mellé még reggel és este szedném ezt a vitamin b komplex bioextrát? Előre is köszönöm a válaszokat. És jó éjt mindenkinek.
Szia!
Előbb írtam pont egy hozzászólást,de már kiver a víz a laptopomtól,mert mindig rátenyerelek vmire,amire nem kellene.:)
Szóval. Nekem is göndör hajam van, és nekem anno pont a tablettától kezdett hullani a hajam 5 év után, nah meg persze a stressztől. Ez most egy reakciója a szervezetednek,megváltoznak a hormonjaid. A hajhullásod meg fog állni,de nem két hét után!! Sajnos ez egy nagyon hosszú folyamat. elsősorban,amiket szedsz az jó,de csináld meg belőle a kúrát,ami általában 2-3 hónapot takar.Idő kell,még ezek az anyagok beépülnek a szervezetbe.Feleslegesen hetente váltogatni nem éri meg,mert egyrészt nem fejti ki a kívánt hatást,másrészt rámegy inged-gatyád a szerekre. Mindenkinek más vált be,mindenkinek más a jó. Csak tanácsoltam,amit írtam neked,mert nekem bevállt,de ugye a göndör haj eleve lassabban nő. Vagyis hát nő,de ugye mivel összecsavarodik,ezért tart tovább a folyamat. Nekem most rengeteg babahajam van már egy hónap után,de tudom,hogy kb 1 év,mire teljesen rendbe jön. Nem is fogok fodrászhoz menni,csak utána. Nem hiányzik,hogy még ott is esetleg elkapjak valamit.Kitartást neked!!!!! Itt mindannyian tudjuk milyen ez a dolog. De szt se feledd el,hogy egyes szerek alaklmazásánál az elején felerősödik a hullás,de utána abba marad. Olyan ez,mint a homeopátia. Sírtam én is eleget ano,meg most is,de kiborulni se jó,mert a stressz is az egyik fő okozója a hullásnak.
Sziasztok!
Kb.3 hónapja hagytam abba a fogamzás gátlót.
El kezdett hullni a hajam (amúgy is hosszú,természetes göndör),és bepánikoltam. Most mostam hajat és nagyon hullik:(
Szedem a köv.vitaminokat: B-komplex,E-vitamin,fokhagyma kapszula,sörélesztő, C-vitamin + hajhullás elleni sampon. Ezeket alkalmazom lassan két hete,de változás nincs...mit csináljak még? Ha valaki tud tuti receptet,tegye meg,hogy leírja:),nincs időm visszaolvasni 4134 hszt:)
Köszönöm szépen,szép napot mindenkinek!
Tudom nem kellene,most egy kicsit meg is nyugodtam,de nekem eddig életemben egyszer volt ilyen,akkor nagyon megijedtem. Most megint,mert nagyon ideges voltam mostanában. Nem kellett volna,de nem tudtam magam leállítani.
Akkor most megírná mindenki,hogy ki mit használ ellene?Kíváncsi vagyok
Szia!
Igen bevált anno. Most is használom,de mellette még tablettát is szedek. Nekem elsősoban az X-faktort kell kiiktatnom a szervezetemben,igazán csak utána fog működni. Ne felejtsd el,hogy kell két-három hónap,míg a haj regenerálódik,rendbe jön.Sajnos ez egy hosszú folyamat. Ha az embernek gyulladása van,vagy stressze,mint én,akármit kenhet a fejére,addig amíg ki nem iktatja a fő problémát,hatásos változás nem lesz. Minden esetre nem ártanak a vitaminok és ezek a szerek. a érdekel,küldj e-mailt: bkdana@t-online.hu
Mára is mindenkinek hajhullásmentes napot
Szia!
nekem egyszer azt mondta a bőrgyógyász,ha baj van a hajammal és mindenféle alkoholos dolgokat kenek rá,az plusszban szárít,tehát irritál. Én csak ajánlani tudom neked,amit én használok,itt most nem merem leírni(bár már lehet leírtam:)),de ha küldesz nekem levelet elküldöm neked a nevét: bkdana@t-online.hu
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!