Mi a véleményetek az Amway termékeiről? (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretnék véleményt kérni: most rendeltem pár hete egy Nutrilite CLA 500-as készítményt. Kutattam a neten, és a javasolt fogyasztásával kapcsolatban több infót találtam a dobozhoz képest. A dobozra étkezés közbeni fogyasztás javasolt, Amway oldalon meg étkezés előtt legalább egy órás bevételt írtak.Van köztetek valaki aki ismeri, használja ezt a terméket? Hogyan? ÉS mennyire jó? Miben különbözik pl a patikában kapható lényegesen olcsóbb CLA készítményektől?Köszönöm a válaszokat előre is.
Nekem nagyon szépen megtisztította az arcbőrömet a termékcsaládja!
Mikor allergiás lettem mindenfajta deóra, akkor az Amway-es tanácsadónőm azt ajánlotta, használjam az ő deójukat, arra nem leszek allergiás, az minden allergéntől mentes.
3 évig nem is volt gond! De utána ugyanolyan rossz volt, mint bármelyik más olcsó deó.
Utánanáztem az összetevőinek és aluminium clorohydrate-ot tartalmaz, az káros.
Úgy érzem becsaptak. De lehet, hogy csak az én bőröm ilyen finnyás!
Mindenesetre nem olcsóak a termékeik...
A mosópor összetételében benne volt az SLS (Sodium Laureth Sulfate).
Addig pedig hiába mondja bárki, hogy bio és környezetbarát a terméke, amíg nincs rajta bevizsgált pecsét. Mondani mindent lehet. De igenis sok káros összetétel van a termékekben ahhoz képest, amit állítanak róla. Ha valaki olcsón akar mosni és környezetbarátan, használjon mosószódát.
Abbahagynátok? Ez egy tudásbázis, ami a terméktapasztalatokról kellene, hogy szóljon, teljesen szétfúrjátok!
Szabadgondolkodó! Már többször szétoffoltál tudásbázisokat (a korábbi neveiddel is), a következőnél a tagságod megszüntetem.
((7,1 milliárd / 3 millió) * 200)/12 = 39.444,- Ft
Karcsi adatai alapján ennyi egy átlagos üzletkötő kereskedelmi forgalma havonta. Nem a keresete, a forgalma!
ne feledük az üzletet sem...az is bizonyított !!
egy szaros ezüst szinttel lehet keresni havi min. 300 ezret / nettó...
1989-ben az Amway-t vezető vállalatként ismerték el a környezeti tudatosság és az oktatás ösztönzése terén, amikor megkapta az ENSZ tekintélyes Környezetvédelmi Programfejlesztési Díját.
a 2007-es pénzügyi évben a nettó forgalom 7,1 milliárd dollár
több, mint 3 millió üzleti vállalkozó és értékesítési képviselő világszerte
tevékenység több, mint 80 országban és területen
több, mint 13.000 alkalmazott világszerte
több, mint 160 elosztó központ
irodák 57 országban
több, mint 500 tudós foglalkozik minőségi termékek fejlesztésével
több, mint 700 bejegyzett szabadalom és további 500 elbírálás alatt (vagy beterjesztve
Aqua,Sodium Laureth Sulfate,Docecylbenzene Sulfonic Acid,Urea,Sodium Hydroxyde,C12-15 Alcohol-Ethoxylates,Cocamide DEA (and) Glycerin,Sodium Chloride,Nátrium diklórizocianurát,Sodium Benzoate,Parfum,D-Limonen
,Colorant
nézzük a mosógatószert, 1-2 dolog pl:
-glycerin, hát srácok glicerin van minden kozmetikumban, arc-kézkrémekben, ha ez mérgező akkor már nem lenne arcotok se kezetek…
-aqua, ez az első, ha valaki nem jönne rá ez magyarul a víz azt hiszem ezt az anyagot nem kell kommentálni
-alcohol, hát elvileg mérgező ha nagymennyiségben megisszuk, de úgy gondolom hogy a mosogatószert nem szoktuk italként használni…
-magnesium chloride, vagyis magnézium-klorid ez a nátrium-klorid testvére amiről persze remélem tudja mindenki hogy a só…
-citric acid, magyarul citromsav, ha életedben ettél már citromot vagy ittál teát és nem kaptál mérgezést akkor a mosogatószerben levő citromlétől se fogsz…
t-butyl-alcohol, ezt parfümök alapanyagaként is használják, tehát, na mind1 azt hiszem érthető…
többet nem kívánok leírni mert ha valaki értelmes ennyiből is érti miről is van szó…
Az Amway termékek összetétele ugyanaz mint bármelyik tisztítószeré, ebből a szempontból semmivel nem környezetkímélőbbek azoknál.
Az mosásonként 2.25 dkg.
Egyszer valaki mutatta nekem egy kis mérőpohárban hogy milyen kevéske elég belőle. Megnéztem a mosópor dobozát, az útmutató kétszer annyit írt. Rákérdeztem, csak hebegett habogott, azt mondta hogy neki ennyi is elég szokott lenni. Persze, lehet mosni mosószer nélkül is, akár tiszta vízzel, az igazán környezetbarát.
nem ertem miert mondjak sokan, hogy draga?
vesd ossze az arakat a masik markakkal es, hogy melyik mennyire gazdasagos. nekem az is fontos tenyezo, hogy kornyezetbarat termekek.
Szerintem mindegyik egyforma, és a végén úgyis a csatornába megy az egész.
Ennyi erővel a pénzemet is lehúzhatom a WC-n. :)
amway kávé, olasz pörkölt..950 FT 250g
Omnia (magyar 800 Ft 250g)
Lavazza 1200 Ft 250g
MI A DRÁGA????
jajaja
tudjuk a Mercedes is drága
a Dacia az nem...
Az a baj a magyar emberrel, hogy hülye!
Be vannak gyepesedve, nem látnak az orruknál tovább...
Inkább megveszi a hülye a 100 ft-os boltban a mosogatót, bármit, ami egy rakás car, semmire nem jó- mert nem éri fel ésszel, mit jelent az, hogy valami koncentrátum!!!
Még, ha drágának tűnik is, akkor is hosszú távon jobban megéri, mint az olcsó, rossz minőségű termékek.
Ehhez nem kell/ nem kéne diploma!!
Sziasztok!
Szerintem még mindig megáll a lábán. Én úgy gondolom, megér egy próbát, vesztenivaló nemigen van:)
További ajánlott fórumok:
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Norbi termékeiről mi a véleményetek?
- Mi a véleményetek a CaliVita termékeiről?
- Mi a véleményetek a csomagküldők termékeiről
- Tapasztalatokat szeretnék a STARKL KERT termékeiről.Rendelt már tőlük valaki?Mi a véleményetek róluk?
- Mi a véleményed az Alverde hajápolási termékeiről?